Nem csoda, ha az RTL Klubon futó fikciós reality szereplői közül páran ismerősek voltak többen feltűntek már a képernyőn korábban. Nagyrészt A gyanú árnyékában sorozatból kerültek be a műsorba, de Szandi bikája, Carlos például a TV2-n nyomult Szorcsik Viktóriára is az Édesnégyesben. A legjobban Polyák Ritán, vagyis Reginán döbbentünk meg, ő már csak nyomokban emlékeztet egykori önmagára.

Polyák Rita (Regina)

A 24 éves szereplő nemcsak a színészkedés, hanem az éneklés iránt is érdeklődik: a 2007-es Csillag születikben tűnt fel először, ahol a későbbi X-Faktor-győztes Kocsis Tiborral szemben maradt alul. A műsor után Marót Viki vokalistája lett. Később a Gyanú árnyéka egyik epizódjában láthattuk, majd megkapta az Éjjel-nappal Budapest biszexuális karakterének főszerepét. A videón Polyák szinte felismerhetetlen, vékony és nőies, csak a jellegzetes arcvonásai utalnak arra, hogy ő a sorozat Reginája.

Kamarás Norbert (Lali)

A fikciós reality elmebeteg karaktere is próbálkozott már a média világában ezt megelőzően: Kamarás Norbert annak idején a Való világ 4-be jelenkezett a bátyjával. A beszavazóshow-ig jutottak, ahol aztán Rácz Gigivel és Bécivel szemben hullottak ki. A bemutatkozó felvétel alapján úgy tűnik, Kamarásnak nem kell sokat játszania, személyisége egészen olyan, mint karakteréé. Felhívjuk olvasóink figyelmét a vasalt hajra!

Szarka Sára (Hanna)

Kis keresgélés után a fikciós reality Hannájára is rábbukkantunk az RTL Klub honlapján. Szarka Sára korábban A gyanú árnyékában című RTL Klubos dokurealityben szerepelt, ahol a 16 éves Virágot alakította Az anyósom beköltözött a házunkba! című epizódban.

Varga Miklós (Joe)

Varga Miklós számára is ugródeszka volt A gyanú árnyékában: egy tisztes nevelőapát alakított, Ruzsonyi Gusztávot, akinek fogadott lányáért sok-sok év után jelentkezik a biológiai apja. Az Éjjel-nappal Budapestben ez pont másképp van, Joe karaktere az, aki 16 év után tűnik fel Hanna életében.

Nádai Anikó (Anikó)

Nádai Anikót kell a legkevésbé bemutatni, bár sokan nem tudják, hogy nem a Való világban szerepelt először a kamerák előtt: a 2009-es Királynőben is láthatták már a nézők, ahol a legjobb huszonegy lány között volt. Utána jött a villa 2010-ben, majd a valóságshow után a VV5 kísérőműsorát, a Belevalóvilágot vezette.

Nunez Martin (Carlos)

Szandi egzotikus bikája is nagyon ismerős volt számunkra, de nemcsak azért, mert annak idején Liptai Claudiával pózolt. Aztán rájöttünk, hogy hol láttuk még, és az is érthető, hogy az RTL Klub nem verte nagydobra a dolgot, hiszen Nunez Martin a TV2-nél tűnt fel. Szorcsik Viktória háremének egyik tagja volt az Édesnégyes című műsorban, ahol elég közel került a Jóban Rosszban egykori színésznőjéhez.

Felismert még valakit?

Ha emlékszik, hol látta korábban a sorozat többi szereplőjét, írja meg nekünk ide kattintva!