Palvin Barbara néhány napra Magyarországra látogatott, többek között azért, hogy díjat adjon át a VIVA Cometen, de az eseményen boldogan beszélgetett mindenkivel. Megtudtuk, hogy mik a kedvenc szórakozóhelyei, milyen italokat szeret inni, melyik csapatnak szurkol, van-e fiúja, szóval az élet legfontosabb kérdéseire kaptunk tőle választ.

Palvin Barbara a legcukibb magyar híresség, akiről már eddig is tudtuk, hogy szerencsére legalább annyira tini, mint amennyire híres. A VIVA Cometen pedig kiderült, hogy egy csomó hülyeségre kapható, például hajlandó volt válaszolni a legrosszabb iskolás barátság-füzetekbe illő kérdéseinkre, hogy megtudjunk róla egy csomó nagyon fontos apróságot, vagyis az igazán fontos dolgokat.

Hova szeret járni szórakozni?

“A társaságtól függ. Tegnap is voltunk a Gozsdu udvarban, meg a Füge udvarban, meg a Corvintetőn, meg a, meg a, volt még pár hely” – mondta nevetve, jelezve, hogy elég görbére sikerült az eséje.

Melyik a kedvenc helye?

“Van egy aranyos kis kocsma a volt sulimnál, a Kodály köröndnél, oda mindig vissza szoktunk járni a barátaimmal. A pultosok is megismernek, pusziszkodunk, igen. A köröndre is kiültünk tegnap”.

Mit utál a férfiakon?

“A szandált zoknival”

Mit utál a nőkön?

“Nőkön azt utálom a legjobban, amikor nyakba akasztós fölsőhöz felveszik a melltartót. Nem is csak a szilikonpántosat, bármilyen másszínű melltartót. Tekerjék körbe a nyakukon, vagy valami”

Híresnek tartja magát?

“Nem tartom magam híresnek”

Mit csinált, mielőtt híres lett?

“Nem nagyon néztem tévét, inkább a szabadban voltam, fociztam, meg ilyenek”

Melyik hazai csapatnak szurkol?

“Fradi, de a második kedvencem a Diósgyőr”

Melyik külföldi csapatnak szurkol?

“A Chelsea, esetleg a Manchester”

Mi volt a legkomolyabb rajongói megnyilvánulás az irányába?

“A graffiti. Nagyon durva, ott álltam, néztem. Mondták, hogy de hát van rólad egy csomó plakát mindenhol. Mondom, oké, de ez egy graffiti! Gyönyörű!”

Van fiúja?

“Nincs, és nincs most képben senki”

Mi a kedvenc söre?

“Egyértelműen a Heineken, semmi nagyon divatos sör, csak a Heineken”

Mit iszik, ha szórakozik?

“A jéger a kedvenc felesem, de általában sörözni szoktam, aztán váltok vodka valamire, narancs vagy red bull. Itt most fönt csak viszki volt, úgyhogy azt ittam, ha az van, akkor azt kell, valami citromos löttyöt raktak hozzá, úgyhogy nem lehetett érezni az ízét”