Bizonyára rettenetesen szenved már az itthon tomboló forróságtól, emiatt pedig csak arra tud gondolni, hogy minél hamarabb valami vízben, vagy egy vízparton fetrenghessen. Viszont ha nincs lehetősége nyaralni menni még most hétvégén sem, nézegessen nyaraló, bikinis modelleket, akikre most tényleg nagyon irigykedhet.

Múltkor már megnézhettük, hogy Kelly Brook hogyan sütteti melleit a tengerparton, ezen felbuzdulva pedig utánanéztünk, hogy a többi modell hogyan és mennyire élvezi a nyarat. Palvin Barbara június 16-án még egy olyan fotót posztolt, ami nagy valószínűséggel még itthon készült, egy kertben, a medence partján. Az Instagramra posztolt kép alatt csupa kedvesen irigykedő komment olvasható, ezen felbuzdulva Palvin másnap egy olyan képet is kitett magáról, ami sanszosan a medencéből kimászás után készült.

Palvinhoz hassnlóan Bar Rafaeli is medenceközelben élvezi a meleg időt. Egyik képen kutyával, egy másikon pedig őt csókoló fiúkkal fotóztatta magát. Adrianne Curry eközben cselesen meg is mutatta magát, meg nem is, mint az okos lány a mesében – a modell a nappal szemben állva, egy ablak előtt mutatta meg meztelen testét, aminek csak a sziluettje látszik. Kedvenc villantós modellünk, Chrissy Teigen viszont kivételesen visszafogott volt, és csak barátnőjével, illetve esőben fekve pózolt. Ha pedig hiányolná már Kelly Brookot, galériánkra kattintva róla is talál még bikinis fotót.