Liptai Claudia talán végleg megfogta az Isten lábát, bár az is előfordulhat, csak toyboyosdit játszik 14 évvel fiatalabb hapsijával, Szabó Benjáminnal. Belenéztünk a visszapillantóba, és Gesztesivel kötött házasságától indulva összeszedtük az eddigi Liptai-fogásokat.

Több mint egy év után új pasit szedett össze Liptai Claudia, és ez most még csak nem is találgatás, a TV2 arca maga nyilatkozott erről a Blikknek. A 26 éves Szabó Benjáminról mindössze annyit tudni, hogy a csepeli önkormányzat kabinetjének a tagja, és egy rendezvényen ismerkedett meg Liptaival. "Csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy újra nyitott vagyok egy kapcsolatra. Ez az érzelem pont úgy érkezett, ahogyan arra mindenki vágyik. Váratlanul és elsöprően. Két független felnőtt találkozása ez. Nagyon ritkán beszélek a magánéletemről, msot is azért teszem, mert szabadon szeretném megélni ezeket a napokat, csakúgy, mint bárki más! Elárulhatom: nagyon boldog vagyok" – nyilatkozta Liptai a Blikknek.

A 40 éves műsorvezető magánéletéről csak Gesztesi Károly óta tudni ezt-azt, az elmúlt években például kifejezetten visszafogottan nyilatkozott, sőt, inkább nem is. Szabó előtt egy bizonyos B. Péterrel azzal a rejtélyes TV2-stábtaggal kavart. A Mokka akkori szerkesztője a hírek szerint feleségét és két gyerekét hagyta ott a Liptai-románcért. Az egyszer egy taxi miatt alaposan megvert férfi aztán menni kényszerült, az indok állítólag az volt, hogy nem jött ki jól Liptai lányával, Pankával. Így a lamúr csak 2011-2012 között tombolt. Érdekesség, hogy Liptait Krisán László üzletemberrel is összehozták 2011-ben, de nem ismerték el a kapcsolatot.

A hírek szerint Liptai még azelőtt jött össze Daróczi Dáviddal, a második Gyurcsány-kormány szóvivőjével, hogy szétmentek volna exférjével, Gesztesivel. Daróczi fess, értelmiségi férfiember, tájékozott újságíró volt, aki az élettársi években közel volt a hatalmi húsosfazékhoz is. 2009-ben aztán bukott a Gyurcsány-kormány, új szóvivőket neveztek ki, Daróczi pedig beszállt Batiz Andrásék új tanácsadó cégébe. A következő évben lett öngyilkos, halála körül sok összeesküvés-elmélet keringett, de azóta egy sem igazolódott be.

2001-től voltak együtt Gesztesi Károllyal, Shrek magyar hangjával, ami eleve a legmenőbbé teszi őt az összes eddigi hapsi között. Kapcsolatuk az évek alatt fokozatosan komolyra fordult, mígnem 2006-ban összeházasodtak, Liptai pedig megszülte közös kislányukat, Pankát. A gyermek azonban már nem sokáig tartotta össze őket, 2009-ben szétment a páros, Liptai pedig egy humoros, tehetséges, ikonikus hangú színészt és mackós figurát vesztett el vele.