Kate Moss levetkőzött a Playboy hatvanadik születésnapjára, és óriási szerencsénkre a magyar kiadvány is átvette a képeket, úgyhogy végre megtekinthetjük legálisan a legjobb meztelenkedős képeket az angol modellről.

A Playboy épp 60 éves lett, a születésnapi lapszámban pedig azért illik virítani valami nagyot. Ez egyre nehezebb úgy, hogy mostanában már nem akkora truvájság levetkőztetni híres embereket, hiszen a komoly részük már az utcára is alig vesz fel ruhát. A címlapon végül nem is erőltették azt, hogy soha nem látott mellekkel hozakodjanak elő, és Kate Moss került be, ami így nagy hír lett. Egyrészt azért, mert Mossnak még soha nem készültek olyan meztelen képei, amin a meztelenség a lényeg, másrészt a 39 éves modell nem csak egy jó nő, hanem ikon. Ezért remek hír, hogy a magyar Playboy is átvette a sorozatot, és bár a teljesen meztelenkedős képeket szigorúan csak az újságban láthatjuk, így is öröm nézni őket.

Moss-t persze eddig is láthattuk már így-úgy meztelenkedni: voltak itt már átütő mellbimbók, a paparazzik elkapták félmeztelenül strandonli, néha csak csillogó kövek voltak rajta. A Mossról készült fotók persze leginkább abban egyeznek meg, hogy mindegyiken nagyon jól néz ki a modell, aki amióta felszedett pár kilót, tényleg minden tömegből ki tud emelkedni. Ha erről meg akar győződni, tekintse meg az alábbi galériát!