Nemrég megcsodálhatta, milyen csodás, ha egy férfiszínész levetkőzik egy film kedvéért, és megmutatja a meztelen hátsóját, úgyhogy most itt az idő, hogy azt nézze meg, a színésznők milyen seggeket villantottak meg filmekben. Kicsit csaltunk, és nem csak pucér fenekű színésznőket válogattunk össze, van köztük olyan is, aki bugyit visel, de a lényegen ez nem változtat. Szavazza meg, kinek jobb a (majdnem) meztelen feneke!

Scarlett Johansson – Elveszett jelentés 

Rögtön a film nyitójelenetében megcsodálhatjuk az épp terhes színésznő fenekét, igaz, nem meztelenül, de egy egészen áttetsző bugyiban. Ami azért már majdnem ugyanaz. És különben is, Johansson meztelen seggét egy tükrös szelfiben korábban már megcsodálhattuk. Ha ön szerint az ő segge a legjobb, szavazzon rá a cikk alján!

Angelina Jolie – Wanted

És akkor itt egy tényleg meztelen segg, méghozzá Angeline Jolie-é, aki a nagyon  nagyon nagyon rossz Wanted című filmben villantotta meg tetovált hátsófelét meztelenül.

Sharon Stone – A múzsa csókja

A még 56 évesen is dögös Stone az 1999-ben készült, A múzsa csókja című vígjátékban mutatta meg, hogy jól néz ki ruha nélkül. És ha ön szerint is jól néz ki, méghozzá annyira, hogy az ő meztelen fenekénél nincs is szebb, szavazzon rá!

Maggie Gyllenhaal – A titkárnő

A film plakátja is gyakorlatilag egy nagy fenékből áll, és a film jó része is arról szól, hogy Maggie Gyllenhaalt párszor jól elfenekelik. Sőt, ebben a filmben látható egy olyan jelenet is, amiből kiderül az is, hogy hogyan maszturbálnak a nők valójában. Ha a színésző meztelen hátsója ön szerint jobb, mint a cikkben szereplő többi pucér fenék, szavazza meg őt a legjobbnak!

Charlize Theron – Árvák hercege

A mostanában Sean Pennel randizgató színésznő igazán meztelen jeleneteit sajnos cenzúrázták végül a filmből, amiben Tobey Maguire volt a partnere, de pár képet azért megnézhet Theron tökéletes és tökéletesen meztelen fenekéről, ha ide kattint. Ha tetszett, szavazzon rá!

Olivia Wilde – Testcsere

Hogy miért jó a Testcsere című nagyon bárgyú vígjáték? Hát mert benne van Olivia Wilde, és az ő tangás feneke! És egy tangás fenék ugye már majdnem meztelen fenék. Nézze meg a vieót, és ha ön szerint ez a legjobb pucér segg, szavazzon rá!

Jessica Biel – Powder blue

Tudta, hogy Justin Timberlake felesége, aki a Hetedik mennyország című sorozatban kezdte a pályafutását, sztriptízelt már egy filmben? Igaz, a bugyi nem került le róla, de a feneke azért így is jól látható. Tudjuk, hogy úgyis rá fog szavazni.

Natalie Portman – Közelebb

Igen, már megint csalunk, mert Natalie Portman is viselt bugyit a Közelebb című filmben, amiben amúgy egy sztrippert alakított, de a feneke így is tökély, és mint már korábban is említettük, a tanga szinte nem is számít, mert így minden lényeges dolog látszik a fenti videón.

Melyik színésznő feneke a legjobb?