A celebek egy része szinte hazajár a rehabilitációs intézetekbe, de sokan nem alkohol és drogproblémák miatt keresnek menedéket szakemberek és hasonlóan kisiklott életű emberek között. Túl sok szex, túl sok vagy túl kevés kaja, depresszió vagy bipoláris zavar: bármi a baj, egy kis elvonulás sose rossz.

Bár tökéletes nővére még tökéletesebb esküvője öröm és boldogság forrása az egész világon, Rob Kardashian nincs valami jó formában, szó szerint. Hatalmasra hízott, ami leginkább kaja, alkohol, és marihuána iránti beteges vonzalmának köszönhető, illetve egy receptre kapható köhögéscsillapítónak, amit szintén nagy mennyiségben fogyaszt. Állítólag depressziója miatt teszi mindezt, ezért áprilisban be is vonult kicsit a rehabra, de ettől az információtól annyira depressziós lett, hogy azonnal cáfolta sajtósán keresztül.

Nem ő az egyetlen, aki az alakja miatt került rehabra, Kelly Osbourne – aki egyébként már rutinos elvonós – legutóbb azért nézett be pár napra egyik kedvenc intézményébe, mert szakítása után vállalhatatlanra ette magát. 

Összegyűjtöttünk még néhány, furcsa okokból rehabilitálódást igénylő sztárt, nézze meg galériánkat! (Ebben a cikkben pedig azokról írtunk, akik szokványosabb okokból mentek elvonókúrára, és sikerrel jártak.)