Összegyűjtöttünk önnek rettentően sok képet, amelyeket olyan szép nők posztoltak magukról, akiket biztosan ismer. Az időjárási körülményekre való tekintettel olyanokat, amelyeken legfeljebb bikinit viselnek, vagy még azt sem.

Kezdjük Heidi Klummal, aki bikiniben szopogat jégkrémet, és milyen jól teszi. Mint arról korábban meggyőződhettek, a modell szokott enni, a jelek szerint az édességet sem vonja meg magától.

Olvasóink új kedvence, Jakabos Zsuzsanna lírai önarcképet fotózott, ez valahogy minden szempontból tökéletes. Csakúgy, mint amikor mondjuk kicsit flegmán pózol sajtóeseményen.

Mihalik Enikő néhány hónapja ezzel a fotóval vágyott vissza a Maldív-szigetekre, és teljesen meg tudjuk érteni a dolgot. De azért a sportmelltartós fotója is elég jól sikerült, tehát megírtuk

Palvin Barbarával sajnos csalnunk kellett, de nélküle nem vagyunk hajlandóak ilyen összeállítást közreadni. Szóval íme, a fehérneműs, tehát majdnem bikinis Palvin Barbara. Mondjuk esetében mindegy is, hogy rázza-e a fenekét, vagy kisminkelték-e, jól néz ki, és kész.

Horváth Éva tavaly nyár óta spórol a bikinis képekkel, úgyhogy bosszúból egy decemberi masszázsos fotót teszünk ide. Neki egyébként szokása, hogy wellness közben fotózkodik.

Toni Garrn, Leonardo DiCaprio modell csaja így oldotta meg, hogy mutasson is valamit, meg ne is. Okos lány, és annyira szerencsés, hogy a sminktelen, bosszankodós fotókon is baromi szép.

Beyoncé nem öltözött túl a golfozáshoz, és mondjuk mi a fenéért tette volna. A helyzet érdekessége, hogy a dekoltázsából talán még kevesebb is látszik, mint amennyit általában mutat.

És ha már egyszer csaltunk Palvin kedvéért, most csalunk Pamela Anderson kedvéért is, aki ebben a remek szettben mutatkozott egy magazinfotózáson. Ez vajon melyik kiadása lehet?

Doutzen Kroes viszont saját maga csalt, mert ez a nem annyira friss képet posztolta nemrég, amikor már eléggé várandós volt. Mindegy, attól még jó ez a kép. Meg ez is, amin meztelen.

Jessica Albával búcsúzunk, akinek erről a címlapjáról már adtunk hírt, de megunhatatlan. Vagy ha mégis megunták volna valamiért, itt van róla egy melltartós reklámfotó is, nézegessék azt.

Akinek ez sem elég, annak Viola Szandrát, a magyar bikinis költőnő t ajánljuk figyelmébe, esetleg Vanessa Hudgens bikinis buliját, Eliza Doolittle-t, vagy Emily Ratajkowskit. Vagy menjenek ki a strandra, és olvassák a Velvetet az okostelefonjukról, az a legjobb.