Összegyűjtöttük a leglehetetlenebbnek tűnő lyuksógorságot a celebvilágból, ön pedig döntse el, melyik pár esetében van a legnagyobb kontraszt. Andy Vajna Bochkor Gábor után volt ugyanazzal a nővel, de vajon ez a meglepőbb vagy az, hogy Dzsudzsák Balázs és Zentai Márk is egy skalplistán szerepel?

Andy Vajna - Bochkor Gábor

Andy Vajna nevének hallatán biztosan mindenki felkapja a fejét, és Vajna (Palácsik) Tímea ugrik be neki elsőként. És hogy mikor volt együtt a volt szépségkirálynő és Bochkor Gábor? Soha, hiszen a két férfi esetében Dobó Kata a közös pont. A színésznő hajdanán még a volt rádióssal kavart, aztán a producerrel élt együtt évekig, akivel 2006-ban szakítottak.

Berki Krisztián - Habony Árpád

Amit már Szabó Zsófi sem tud kitörölni a múltjából, bármennyire is szeretné, Kapócs Zsóka sem tudja letagadni: Berki Krisztiánt. A folyton macsót játszó, valójában papucsállatka egyszerűségű volt Fradi-vezért 2009-ben hagyta ott Kapócs, miután nagy csinnadrattával bejelentették a lagzijukat. A színésznő ezek után Habony Árpáddal, Orbán Vikor tanácsadójával jött össze, akivel összeházasodtak, majd gyorsan el is váltak.

Dzsudzsák Balázs - Zentai Márk

Azért Zimány Lindának is elég színes a felhozatala, a legmeglepőbb pedig, hogy a listáján szerepel Dzsudzsák Balázs mellett Zentai Márk is (a tiniénekes, akinek a Ments meg, szerelem című slágert köszönhetjük). Nem mondhatjuk hát, hogy a glammodell egy bizonyos típusra hajtott, nem úgy, mint mostanában, már ha típusnak lehet nevezni a vastag pénztárcás pasik csoportját.   

Hajdú Péter - Bogdán Csaba

Nemrégiben derült ki a nagyközönség számára, hogy Hajdú Péter, és Szandi férje, Bogdán Csaba is lyuksógorok: mindettő pasija volt Bálint Antóniának. Az Első emelet gitárosa és Toncsi kétszer is összejöttek, a celebnő állítólag terhes is volt Bogdántól. Szintén viharos volt a kapcsolata a Frizbi műsorvezetőjével, akivel másfél évig voltak együtt, a nagy szerelemnek pedig egy félrelépés vetett véget. 

Kedves Ferenc - Majka

Az is vicces, hogy Ózd fenegyerekét, és a milliárdos üzletembert is egy lapon lehet említeni, pedig tényleg megtörtént, hogy Majka és Kedves Ferenc egy nőt fektetett – na persze nem azonos időpontban. A közös pont Debreczeni Zita, aki először az exvillalakóból lett műsorvezetőre dobta ki a hálóját, majd Kedves Ferenc megnyerő modora vette le a lábáról

Szabó Benjámin - Gesztesi Károly

Ha egymás mellé állítanánk Gesztesi Károlyt és Szabó Benjámint, senki nem hinné el, hogy mindketten ugyanazzal a nővel voltak együtt: Liptai Claudiával. A színész évekig a műsorvezető férje volt, közös gyerekük is született, aztán elváltak, az asszony pedig beújított a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagjával, aki Gesztesi fia is lehetne (egy olyan fiú, aki az anyjára hasonlít).