És akkor kivételesen itt egy pozitív hangvételű cikk plasztika témában, amiben bebizonyítjuk, hogy pár celebnőnek milyen jó tett, hogy kés alá feküdtek. De legalábbis nem néznek ki rosszabbul, és nem ordít róluk, hogy kicsit megszabta az arcukat egy plasztikai sebész.

Demi Moore

Egy külön cikkben már kifejtettük, hogy Demi Moore-nak nem az évek tettek jót, hanem a világ valószínűleg legjobb plasztikai sebésze, aki a színésznőből 51 éves korára jobb nőt faragott, mint amilyen húsz-harminc évvel ezelőtt volt. Szóval igen, az egyik legjobb, és legtermészetesebbnek tűnő plasztikai beavatkozást Demi Moore-on lehet látni.

Kris Jenner

Bár Kim Kardashian anyján azért erősen látszódnak a plasztikai beavatkozások nyomai, ezek még mindig nem annyira agresszívak, hogy csúnyákat mondjunk rá. Vagyis Kris Jennernek igenis helye van a legtermészetesebbnek tűnő, plasztikázott celebnők közt. De legalábbis azok között, akik ahhoz képest, hogy már majdnem hatvan évesek, elég jól néznek ki.

Jane Fonda

Jane Fonda idén lesz 77 éves. És igen, látszik rajta a kor. Az is, hogy 77 lesz. Mégsem néz ki szottyadt öregasszonynak, de ezt persze nem a minőségi éjszakai krémeknek köszönheti. Hanem nagy valószínűséggel a plaszatikai sebészének, még akkor is, ha ez annyira azért nem feltűnő.

Jennifer Aniston

Bár Jennifer Anistonról először nem jut eszünkbe, hogy plasztikáztatott volna. De aztán ha megnézzünk róla pár régi fotót, és pár mostanában készültet, feltűnik egy két apró különbség. Amit nem az öregedésnek köszönhet. Hanem sanszos, hogy egy sebésznek.

Blake Lively

Ryan Reynolds színésznő felesége még csak 26 éves, de már most túl van pár plasztikai beavatkozáson. Az orrát legalábbis szinte biztos, hogy megműttette, méghozzá úgy, hogy ezt valószínűleg ön sem vette észre, mert először nekünk sem tűnt fel. Csak akkor, mikor megnéztünk róla egy majdnem tíz évvel ezelőtti képet.

Megan Fox

Bizony, a durva gondolatokkal rendelkező Megan Fox is feküdt már be plasztikai sebész kése alá. Akkor is, ha ez egyébként elsőre nem tűnik fel. Csak hasonlítsa össze a fenti két képet! És amúgy ő sem tette rosszul, mert milliószor jobban néz ki, mint évekkel ezelőtt. Még akkor is, ha egy kis közönségesség ezek után is maradt az arcában.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!