Charisma Carpenter nagyon izgi ruhában mutatta meg, milyen jól néz ki. Valószínűleg negyven év múlva is jól fog. Nézzék meg például Heidi Klummal összehasonlítva!

Charisma Carpenter egy kicsit hasonlít Judy Greerre: a nevéről senkinek sem jut eszébe, kiről lehet szó, de mindenki látta már valamiben. A színésznőt valószínűleg a Buffy, a vámpírok réme és az Angel című sorozatok miatt ismeri a többség, de azóta is vígan játszik sok mindenben. Főleg sorozatokban, de azért filmezget is.

Most éppen azért fotózták le, mert egy jótékonysági estre ment, a Beverly Hiltonba. A ruhája pedig különösen érdekes, mivel bár az egymásra rétegezett átlátszó-áttetsző cuccok miatt nem tekinthető meztelennek, valamit azért villantott. Nekünk első és második pillantásra is úgy tűnik, a mellbimbói domborodnak át a ruháján, de a teljes bizonyosság kedvéért azért nézzék meg galériánk képeit. 

További érdekességként azt emelnénk ki, hogy Carpenter idén töli be negyvennégyet, amit nehezünkre esik elhinni. Főleg úgy, hogy közben ennyire hasonlít a nagyon sok évvel ezelőtti Heidi Klumra. Egészségesen él, sokat mozog, és ha plasztikáztatott is, az istenbizony nem látszik rajta.

Valami lehet a génjeiben, mert 1996-ban, amikor elkezdett közkedvelt gimnazista tinilányt alakítani a Buffyban, már huszonhat éves volt. Az alábbi kép 1998-ban készült róla, amikor az Angelt is forgatni kezdte.

Ha erről eszükbe jutott, hogy kíváncsiak lennének, mi van mostanában a színésznővel, a blogját itt, a Facebookját itt, a Twitterét itt nézhetik meg. Talán ez utóbbi a leginformatívabb.