A 44 éves egykori Sports Illustrated-modell, Rachel Hunter nemrég megmutatta, hogy jógával mennyire formában tartja a testét. Összegyűjtöttünk hát egy rakás hírességet, hogy alátámasszuk a dolgot.

Rachel Hunter egy nem túl ismert modell, aki fénykorában a Sports Illustratedben is szerepelt. A napokban Instagramra töltött fel egy képet, amin bikiniben jógázik, a képtől pedig elállt a világ szava.

A 44 éves egykori modell 15 évet egészen nyugodtan letagadhat a korából.

Nem ő az egyetlen idősödő híresség, aki jógával tartja magát formában, a nála néhány évvel idősebb, egykoron szintén modell Janice Dickinson a műtétek mellett a mozgás ezen formájával feszesíti a testét.

De a fiatalabb generációt sem érdemes kihagyni, a modellek körében nagyon népszerű a jóga, Miranda Kerrtől Gisele Bündchenig rendszeresn posztolnak magukról a világ különféle modelljei képeket arról, ahogy éppen relatíve kevés ruhában jógáznak. A színésznők is előszeretettel hódolnak a jógának, Selma Blair és Jennifer Aniston is nagy rajongói a mozgásformának.

Nézze meg a galériánkat, amiben összeszedtünk egy rakás híres embert, akik szexin, kevés ruhában űzik a jóga művészetét.


Sara Jean Underwood Nude Yoga: Warrior One,Two... by adrian98123

A legkevesebb ruhát egyébként Sara Jean Underwood, egy egykori playmate szokta viselni jóga közben, ő ugyanis oktatóvideókat ad ki kezdő jógázóknak, a videókban pedig teljesen meztelen. Ha a fenti videó nem volt elég, akkor erre talál még egy párat.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!