Az már biztos, hogy a 23 éves Kulcsár Edina megy képviselni Magyarországot a Miss Worldre. Eddig nem értünk el túl nagy sikereket a versenyen, pedig azért igyekeztünk jó nőket küldeni. De ki volt az elmúlt öt év legszebb indulója? Egy pont, ha alkalmatlannak tartja, öt pont, ha vele élné le az életét.

2010: Dobó Ágnes

Azt kijelenthetjük, hogy Dobó Ágnes szívta meg a legjobban, mivel 2010-ben azért nem utazhatott Kínába a világversenyre, mert szilánkosra törte a csuklóját. Korábban a modellszakma felhígulása ellen küzdött kolléganőivel, mellesleg így nézett ki győzelme idején.

2011: Szunai Linda

Szunai Linda meglepően sokat tudott szerepelni, még 2013 végén is tudott azzal haknizni, hogy Mádai Vivien férjével randizgat, de kapcsolatba hozták már természetesen Kedves Ferenccel is. Szunai bevallottan küzd az elhízás ellen, korábban pedig csak egyszerűen balhés lány volt.

2012: Cserháti Tamara

Cserháti Tamara az élő példa arra, hogy tényleg belefuthatunk jó nőkbe társkeresőkön: ő például az interneten ismerkedett meg pasijával. Viszonylagos csendben tölti mindennapjait, bár amikor nem jutott be a világverseny legszebb 15 lánya közé, akkor azért kicsit kiborult.

2013: Rákosi Annamária

Rákosi Annamária nagyon nehezen követhető módon kapta meg a Miss World címet, mivel tavaly a TV2-n futó Szépségkirálynő című műsorban több címet is kiosztottak, így történhetett, hogy a legtöbbet R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával foglalkoztak, illetve Kocsis Korinnával, aki visszaadta a harmadik helyét. Idén Rákosi adhatta át a koronát a győztesnek.

2014: Kulcsár Edina

Ő nyerte meg hétvégén a köztévére visszakerült Magyarország Szépét, amiért nagyon hálás a barátjának. A további sorsáról értelemszerűen nem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy Londonba megy a világversenyre.