Nagyon, nagyon régi idők színésznőinek fotói között kutakodtunk, és sok arc tűnt ismerősnek. Összehoztuk a mai, és az akkori művésznőket néhány ikertorony erejéig.

Sokszor írunk arról, hogy a celebek közt hemzsegnek az ikertornyok, ami olyan szempontból kevéssé meglepő, hogy az is egy ipar, van neki kereslete, és amikor a sötét hajú, macskaszemű színésznő a menő, akkor néha találkoznak a hajóvonták. Néha olyan párokat is találunk, akik tényleg minden arcvonásukban egyezni látszanak, akár egymást is helyettesíthetnék egy-egy hivatalos elfoglaltságon.

Most viszont olyan képek közül válogattunk, amelyek jóval az 1950-es évek előtt készültek. Annyira jóval, hogy akad köztük egy 1777-ben született színésznő portréja is, akire nyugodt szívvel rámondhatnánk, hogy biztosan Jennifer Lawrence valamelyik felmenője. Tanulság nincs, a jelek szerint a régi korokban is ilyen arcvonású nőkből lettek sztárok – az összeesküvések, napfonatcsakra-tágítások és atlantiszihoroszkóp-hívők kedvéért nemcsak születési évet, de hónapot is írtunk a képek alá, hogy lássák, a csillagjegyeknek ehhez semmi köze.