A glammodellt eredetileg David Beckham megnyert rágalmazási pere miatt kerestük meg, és bár állítása szerint sosem feküdt le a focistával, végül a nemi életénél kötöttünk ki. Azért azt is megtudtuk, szerinte egyetlen tökéletes ember volt a földön, azt az egyet is keresztre feszítették. Ja, és azt is megosztotta velünk, ha csúnya, elálló fülekkel áldotta volna meg a sors, senkit sem érdekelt volna, hogy van egy közös fotója Beckhammel.

A 23 éves excímlaplányt még május elején hozta hírbe David Beckhammel a brit Daily Star. A lap azt állította, Bekcham már egy sokat mondó privát partira is meghívta a glammodellt, miután az találkozott a focistával, amikor az AC Milan csapata Budapesten járt. Később mindketten cáfolták a pletykákat, sőt, Fogarasy Mariann azt is hozzátette, neki még pénzt (1000 fontot) is ígért a Daily Star egyik újságírója, ha hazudik valamit. Na, de hát ő nem olyan. Beckham ezután beperelte a lapot rágalmazásért, és nyert is. Korábban Fogarasy is úgy nyilatkozott, pert indít majd egy-két lap ellen, most azonban kijelentette, ő nem az a fajta, aki perelget.

Nem akarja, hogy Beckham miatt keressék

„Nem értem, mit tudnak még mindig beszélni erről a nem létező dologról" – mondta Fogarasy a Velvetnek, amint meghallotta a futballista nevét. „Valahol azt nyilatkozta Beckham, hogy ha mindenre reagálna, nem lenne ideje focizni. Most meg pereskedik? Azt nyilatkozta, nem érdekli ez az egész. Akkor mégiscsak érdekli" – vonta le a következtetést a glammodell, akit mai napig hívogatnak a néhány hónapja felröppent kamuhír miatt. „Szerintem még 20 év múlva is össze fognak hozni Beckhammel. Még mindig hívogatnak miatta, de szeretném, ha már túllépnénk ezen."

„Persze, tudnék ebből anyagi hasznot húzni, de nem vagyok olyan, hogy itt perelgessek. Nem vagyok milliomos szülők gyereke, de nem így szeretnék pénzhez jutni. Igen, írtak rólam, és már többször lett volna okom bíróságra menni. És akkor most mindenkit pereljek be?" – tette fel a költői kérdést Fogarasy.

Nem Beckham hátán akar felmászni

„Nekem nem az fog hírnevet hozni, hogy én vagyok David Beckham állítólagos szeretője. Nem akarok és nem is akartam az ő hátán felmászni. Amúgy is csinálom a kárrierem, van menedzserem Olaszországban, akivel egyéves szerződést kötöttem. Csinálgatom a dolgaimat." Amikor rákérdeztünk, milyen dolgokra gondol, a glammodell felsorolta jelenlegi tevékenységeit. „Különböző lapok kérnek fel, Nánási Pállal is fotózok, nemsokára Rómába megyek divatbemutatóra. Szóval vannak munkáim."

Fogarasy Mariann a sport, illetve sportolók iránti rajongására is kitért, bár néha belekavarodtunk a témák sokszínűségébe. „Ronaldhinóval is készült közös fotóm, neki is van gyereke, miért nem azt kapták fel? Érdekel a sport, gyerekkoromban is követtem, sőt, magam is sportoltam. Nagyon komoly teljesítményt nyújtanak, tudom, mennyi felkészülés szükséges, hogy a maximumot hozhassák ki magukból egy-egy versenyen. Tisztelem és becsülöm őket" – hajtotta meg fejét a sportolói nagyság előtt Fogarasy Mariann, aki aggódik, hogy esetleg később már nem mernek egy fotóra odaállni mellé a híres sportolók, ha mindenkivel összehozzák a lapok.

Őszinte ember egy álságos világban

A CKM excímlaplányával általános megítéléséről is beszélgettünk, szerinte ugyanis az emberek nagy része – persze, csak azok, akik nem ismerik – biztosan úgy gondolja, azért van közös fotója hírességekkel, mert lefeküdt velük. Fogarasy azonban időről időre sokat tanul, például már azt is tudja, hogy nem szabad elolvasni a hozzászólásokat. „Mindenki azon van, hogy jól menjen neki. De ha neki mégsem megy jól, a másnak se menjen. Az emberek irigyek, ezt el kell fogadni. Én egy túl őszinte ember vagyok egy őszintétlen világban."

A megható mondattal Fogarasy a médiára célzott – osztotta meg velünk. „Nem akarok minden áron a médiában szerepelni, de azért néha mégiscsak kell. Minek kéne arról cikkezni, hogy például vettem egy új rózsaszín vécéülőkét? Ha már írnak rólam, akkor azt tegyék a munka miatt" – mondta lapunknak Fogarasy, aki egyelőre még modell, de színészi ambíciókban is bővelkedik, nemsoká pedig egy külföldi film szereplőválogatására megy.

Plasztika, keresztrefeszítés, hit

A természetes idomokkal rendelkező nyíregyházi modellnek a szilikonról is megvan a véleménye, de azért nem ítéli el azokat, akik plasztikáztatják magukat. „Szerintem az ilyen lányoknak az egójukkal van gondjuk. Ott van például Paris Hilton, kicsi cicivel. Megtehetné, hogy plasztikáztat, mégsem csinálja. És jól érzi magát? Jól." Fogarasy nevelőapjától tanult szépség-elvét is megosztotta velünk, miszerint az, hogy valaki jól néz ki, csak egy állapot. „Ezzel lehet élni, vagy nem. Aki nem él vele, az hülye, aki meg él, azt szidják." Ettől a mondattól jutottunk el valahogyan az „egyetlen tökéletes ember volt – ha volt - a földön, azt is keresztre feszítették"-mondatig, amiből egyenesen következett a hit kérdése. Fogarasy ezt így foglalta össze: „A lényeg lényege, hogy mindenhez mi kell? Hit."

A modellként dolgozó Fogarasy Mariann nem kételkedik, és osztja a Titok című könyv tételeit, ezért pozitívan gondolkozik, hogy bevonzza a jó dolgokat az életébe. Valószínűleg ennek, és semmiképp sem a Beckham-botránynak köszönheti külföldi munkáit, amik már sokkal komolyabbak, mint a hazaiak. Fogarasy elmagyarázta. „Fizetik a repülőutamat, míg itthon sokszor aprópénzekért, 40-50 ezer forintokért kell verni az asztalt. Ott meg valódi munka van, komoly pénzekkel."

Sokan csak Beckham miatt jönnének össze vele

A beszélgetés végén azért csak visszakanyarodtunk a David Beckham-ügyhöz, pedig mi már tényleg túlléptünk rajta. A focista neve ezúttal Fogarasy magánéletének feszegetése közben merült fel, pedig nem is jártak. "Lassan akár apácának is elmehetnék vagy szentté avathatnának" - utalt szexhiányára Fogarasy, de hozzátette, azért nem panaszkodik. "Jó, huncutságok persze vannak, de az sem mindig, hiszen nekem is szükségem van mélyebb érzelmekre. Jelenleg nincs kapcsolatom, de nyilván keresem az igazit, ami nem egyszerű, hiszen a férfiak sokszor csak egyet akarnak. Nehéz azt megtalálni, akivel az ember szívesen együtt van, nem csak azért, hogy legyen valaki. Sokan csak érdekből szeretnének összejönni velem, mert David Beckhammel hírbe hoztak. Ez azért inkább a magyarokra jellemző."