A műsorvezető a fogyásáról büszkén mesélt a Velvetnek, de a mellei valódiságát firtató kérdésekre nem válaszolt. Liptai Claudia tökéletesen elégedett a képeivel, főleg azért, mert nem retusálták agyon a képeit. Liptait, mióta külön él Gesztesitől, mindenkivel összeboronálják, aki egy méternél is közelebb kerül hozzá, ő azonban nem tervezi, hogy egyhamar pótolná urát.

Ön szerint valódiak Liptai mellei?

Liptai Claudia 15 kilót adott le a Playboy fotózás előtt, azonban arról nem nyilatkozott, felvarratta-e a mellét. Szerinte a képekre méltán lehet büszke, nem retusálták ultravékony, hibátlan bőrű nővé, hiszen ezt kiszúrnák az őt nap mint nap vizslató nézők. Liptai szerint most az az időszak jön az életében, amikor mindenkivel hírbe hozzák, aki egy kicsit is közel megy hozzá. A műsorvezető azonban jelenleg nem szeretne beleugrani semmilyen kapcsolatba, mert nem akar kompromisszumokat kötni.

A külsőségek igenis fontosak

A Mokka műsorvezetője tíz éve rendre visszautasította a Playboy felkéréseit. A főszerkesztő, Radnai Péter végül azzal győzte meg, a magazin jubileuma alkalmából levetkőzni méltó lenne hozzá és Playboyhoz is. Liptai a fotózás előtt jelentősen lefogyott, de elmondása szerint nincs semmilyen titkos receptje. „Nem ettem sokkal kevesebbet, nem jártam többet edzeni. Szerintem annak a hatására, hogy pszichésen tudtam, lesz ez a fotózás, a testem elengedte a kilókat. Összesen 15 kilót adtam le, és ez eléggé rövid időszak alatt történt, a szakemberek valószínűleg nem ajánlanák, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat fogyjunk” – nyilatkozta a Velvetnek Liptai Claudia, aki viszont arról nem mond semmit, valódiak-e a mellei, vagy sem.

Kattintson a többi képért!

„Ez teljesen az én magánügyem, szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzek meg a képeket, és döntsék el, fel van-e varrva a mellem, vagy sem” – javasolta, majd hozzátette, a külsőségek igenis fontosak, és számít, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. „Ha jobb kedvem van attól, hogy megcsináltatom, akkor miért ne. Hazudhatjuk, hogy nem fontos a külsőség, de ez baromság. Igenis fontos, mert jobb kedvem lesz, jobb fej leszek a gyerekemmel, a munkahelyen. Vannak, akiket ez nem érdekel annyira, szívük joga.”

A halálra retusálás elmaradt a vizslató nézők miatt

A 26 oldalas fotósorozat kapcsán természetesen a legtöbben azt találgatják, mennyit kellett javítani a TV2 műsorvezetőjének eredeti adottságain. A kétnapos képfeldolgozás – vagyis leválogatás és retusálás – nem azt jelenti, hogy Liptait teljesen átalakították volna. „Engem nem lehetett halálra retusálni. Hiszen minden reggel látnak a nézők a képernyőn, és közben ott fekszik a magazinban egy ultravékony nő, akinek semmilyen testi hibája nincsen, nem látszanak a szeplői, a hurkái. Tudtam, hogy ezt nem lehet megcsinálni, hiszen minden nap vizslató szemek előtt vagyok” – hangsúlyozta Liptai, aki elmondta, minden képhez hozzányúltak, de elég megnézni a Nunez Martinnal közös képeit, ahol a retusálás ellenére is látszanak a pórusai.

Mivel már több kép is nyilvánosságra került a pénteken megjelenő Playboy magazinból, megkérdeztük Liptait, milyen visszajelzéseket kapott. A műsorvezető kifejtette, az újságokban megjelentetett véleményekkel nem foglalkozik, és azokat, akik név nélkül ítélik meg, addig nem veszi komolyan, amíg elé nem állnak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne nézné kritikusan a képeket, éppen ellenkezőleg. „Magamtól féltem a legjobban, a legnagyobb kritikusom én vagyok, mindig mindenbe belekötök. Vannak olyanok, amiket jobban szeretek, és vannak olyanok, amiket kevésbé, de ez így van rendjén. A legnagyobb elismerés számomra az, hogy mindenkinek más tetszik” – mesélte Liptai. „Nem az történt, hogy a 26 képben csak kettő vagy három van, amire mindenki azt mondja, gyönyörű. Van, akinek az egyik tetszik, van, akinek a másik” – tette hozzá.

Liptai egyelőre nem pótolja Gesztesit

A Playboy képeiről a műsorvezető többször is kijelentette, nőiesebbnek és magabiztosnak érzi magát, ezt azonban nem a férfiak meghódítására használja. „Sosem voltam egyedül, vagy az anyukámmal, vagy a férjemmel éltem. Azt gondolom, most nincs hova sietnem. Jó pillanatomban vagyok, annyira szerencsés vagyok, van egy gyönyörű gyerekem, jó munkám. Nem akarok most beleugrani semmibe, nem akarok kompromisszumot kötni. Arra gondoltam, jó lenne egyedül lenni” – jelentette ki.

Mióta Liptai külön él Gesztesi Károlytól – bár hivatalosan még nem mondták ki a válást –, a műsorvezető bárkihez közelebb kerül egy méternél, egyből hírbe hozzák vele. Elég csupán a fotósorozatban szereplő Nunez Martinra gondolni, aki állítólag már-már zaklatja, de a keddi DVSC-Lyon meccsen is új partnert kreált a mellette ülő férfiből az egyik bulvárlap. „A barátnőmmel meg a férjével voltam a meccsen, ráadásul egy lány mellett ültem” – mesélt a meccs valódi ülésrendjéről. "Persze ez hozzátartozik az életemhez, hozzanak hírbe, ha akarnak. Ezzel nem is lenne gond, én csak azokat sajnálom, akikkel összeboronálnak, de ők nem akarják. Nagyon nehéz innentől kezdve ismerkedni, minden férfinak előítéletei vannak velem szemben. Néha még én is meglepődök, mik történnek velem” – mesélt a médiagépezetről.

Természetesen kitértünk a Liptai és Gesztesi válása okozta pletykaáradatra is. A pár, annak ellenére, hogy különköltöztek, továbbra is jóban maradt. „Most itt ülök a Jóban Rosszban Csillagvirág klinikáján, vele fogok forgatni, van egy közös gyerekünk, elég érdekes lenne, ha nem lennénk jóban. Persze ugyanúgy tudunk vitatkozni, mióta különélünk, de tény, hogy sokkal kevesebb a súrlódás” – mesélte Liptai, aki szerint Gesztesit nem rázta meg különösebben a meztelen fotósorozat. „Azt hiszem, már látott így. Neki ebből megvolt az igazi. De a véleményéről a nevében nem szeretnék nyilatkozni.”