Hiába az aláírt szerződés, a lantművészből lett celeb mégsem akar Kovival pornófilmet forgatni, egyúttal Mya Diamond testét is megfosztja önmagától. Benkő bevallotta, alkalmatlan arra, hogy pornószínész legyen belőle, mert nem tudná önmagát adni. Inkább saját maga csinálja meg a produkciót, bár erről a pornóproducert még elfelejtette értesíteni.

Már másfél év telt el azóta, hogy Kovács Kovi István és Benkő Dániel kart karba öltve hadat üzent a pornóiparnak, és aláírtak egy szerződést arra vonatkozóan, hogy megreformálják a szexuális kultúrát. Ennek nyomatékául még Mya Diamond pornószínésznőt is odatolták a fényképezőgépek elé meztelenül, ám a történet nagyjából itt véget is ért, hiszen azóta sem készült el az egetrengető produkció.

„Az utóbbi időben nem igazán beszéltünk erről, egyelőre úgy döntöttünk, hogy egy kicsit jegeljük ezt a témát, ugyanis még ki kell találnunk, hogy Dániel milyen módon fog szerepelni ebben a dologban” – magyarázta a Velvet megkeresésére a pornóproducer, aki elmondása szerint ettől függetlenül számít az egyszervolt lantművész közreműködésére, ha nem is a film főszereplőjeként, de forgatókönyvíróként mindenképp. Kovi hozzátette, egy kicsit azért elbizonytalanodott, hiszen Benkő az utóbbi időben már azzal haknizik, hogy ő egy teljesen normális ember, és visszatér a normál kerékvágásba.

Természetesen felkerestük a pina mellett mostanában a harmóniát is hirdető médiabohócot, hogy Mya Diamond könnyed megujjazása után lesz-e az egész ügynek folytatása. Kérdésünkre Benkő bevallotta, hogy neki mindig voltak fenntartásai a pornóval kapcsolatban, vagyis, ahogyan ő fogalmazott: nem volt elégséges neki az a közeg, amiben a szexualitás megjelenik a világban. „Nekem maga a pornó, mint műfaj, az üzleti és kukkolásos műfaj. Én is szeretem nézni, de ezt kevésnek tartottam. A másik fajta szexualitásnak a megélése az emberek számára, az a házasságon belüli, de én azt is hamisnak tartom. Mert álszent, hiszen miközben házasságban élnek, egy másik nő pináját nézik és ácsingóznak. Tulajdonképpen ők tartják fenn a prostitúciót is. Inkább egy új műfajt találok ki” – osztotta meg nézetét, végül nagy nehezen azt is sikerült kihúzni belőle, hogy egész egyszerűen nem fogadta el, nem ment bele abba a verzióba, hogy pornószínész legyen belőle.

„Alkalmatlan vagyok rá” – ismerte be. „Én szeretek úgy baszni, hogyha azt végignézi valaki, azt mondja a végén, na, így kell ezt csinálni. Ahogyan én is szoktam mondani, amikor a magam ez irányú anyagait visszanézem. Kovi megkeresését örömmel fogadtam, de tisztelettel azt mondom, hogy inkább túllépek ezen, és egy magasabb szinten, aktívan közreműködve a dologban én magam csinálom meg a produkciót: én leszek a producer, magam fogom leforgatni, közzétenni különféle módon: verbálisan is és fotókban is”. Az egykori lantművész mindezek után fontosnak tartotta azt is közölni, hogy naponta csak egyszer kell dugni: „Reggeltől estig, megállás nélkül.”