Az RTL Klub egyik meghatározó alakja lett néhány év alatt Ördög Nóra, aki gyakornokként kezdett a csatornánál, majd gyermekműsort kapott, de igazán csak háttéremberként, szerkesztőként tudta magát befuttatni. Amikor már elég tapasztalatot szerzett, a csatorna legfontosabb saját gyártású műsorait vezette. A magánéletben is jól jött ki a lépés, Nánási Pál fotós oldalán igazi topceleb vált belőle.

"Az átmenet a Szombat Esti Láz volt, ahol szerkesztőként dolgoztam már az első széria alatt is, és amikor műsorvezető-váltásra került sor, valahogy kéznél voltam" - emlékezett vissza Ördög Nóra egy vele készült korábbi interjúban arra, hogy mi hozta meg neki az áttörést az ismertséghez. Ördög Nóra 29 éves, tíz éve dolgozik az RTL Klubnál, és tíz év alatt szép csöndben abszolút topcelebbé nőtte ki magát úgy, hogy képernyőn alig láthattuk az évek alatt.

Elmondása szerint a tévézéssel egy szegedi csatornánál ismerkedett meg, ahova nem is magától ment, hanem hívták, mindenesetre nagyon megszerette a televíziózást. Később Budapestre költözött, elküldte az önéletrajzát az RTL Klubhoz, hátha kell nekik gyakornok a Reggeli című műsorhoz. Kellett, és Ördög Nóra azóta az RTL Klub munkatársa.

Ha van még olyan ember Magyarországon, aki emlékszik az RTL Klub Top of the pops című műsorára, az valószínűleg emlékszik arra is, hogy Ördög Nóra volt a műsorvezetője. A fiatalos műsor gyorsan megbukott, Ördög Nóra meg megkapta azt a szerepét, amiről már jóval többen emlékezhetnek rá.

Hétvégén reggelente ő volt az a fiatal lány, aki egyszerre kötötte le a gyerekeket és a gyerekeikkel tévéző apukákat a Kölyök klub című műsorban, amivel nagyjából párhuzamosan az RTL Klub egy ideig működő filmes műsorát a Mozi klubot vitte szerkesztőként. A Kölyökklub visszanyesésével viszont úgy tűnt Ördög Nóra eltűnik a képernyőről 2006-ban.

De nem tűnt el, megkapta a táncos celebműsor, a Szombat esti láz egyik műsorvezetői posztját, így a műsorszerkesztés mellett újra képernyőn volt, ráadásul főműsoridőben, egy jól sikerült műsorban. A műsorvezető elég népszerű lett, magánéleti botrányaitól teljesen mentes élete valószínűleg szimpatikus volt a közönségnek. Logikus lépés volt a csatornától, hogy a frissen felfedezett, saját nevelésű versenyzőjét vitte tovább, és Ördög Nóra lett végül egy kis kihagyás után a Csillag születik második szériájának a műsorvezetője Stohl András mellett. Most meg a hamarosan induló X Faktorban dolgozik műsorvezetőként, Stohl András visszalépése miatt Sebestyén Balázzsal.

Miközben szakmai karrierjét szép lassan építette, és mára olyan meghatározó arca lett az RTL Klubnak, mint amilyen Liptai Claudia a konkurens TV2-nél, a magánéletében is ügyesen lavírozott a címlapok között, hogy beszéljenek is róla, meg komoly botrányai se legyenek.

Aztán 2008 végén kicsit besűrűsödtek körülötte az események. A műsorvezető akkor keltett egy kis feltűnést maga körül, amikor 2008 nyarán feleségül ment az RTL Klub egyik produceréhez , Rubin Kristófhoz, akivel már évek óta együtt élt. Sokak meglepetésére viszont alig néhány hónappal később már arról szóltak a hírek, hogy Ördög Nóra válik férjétől.

Közben a műsorvezető elvállalt egy nagyon visszafogott, leginkább az arcáról készült fotósorozatot a Playboynak. A képeket Nánási Pál készítette, és viszonylag hamar kiderült, hogy a műsorvezető a férjével való szakítás után már Nánási Pállal alkot egy párt. Hivatalosan Ördög azt mondta, nem volt megcsalásról szó, Nánási Pállal azután jött össze, hogy szakított férjével. De az időpontok közelsége és a lapoknak nyilatkozó névtelen ismerősök bőven életben tartják azt az elképzelést, miszerint Nánási és Ördög viszonya okozta a házasság gyors megromlását.

A kapcsolat elején természetesen szkeptikusak voltak a barátok, azt mondták, Nánási és Ördög túlságosan különböznek ahhoz, mint hogy a viszony működni tudjon .

Az idő egyelőre rácáfolt a barátokra, meg kicsit Ördög Nórára is, aki ugyan egy 2007-es interjúban azt mondta, egyáltalán nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy meztelen képeket készítsenek róla, a Playboy-fotózáskor már úgy fogalmazott, hogy ő nem az a típus, akit ilyesmire rá lehet venni.

Néhány hónap együttlét viszont a Playboy fotósával arra viszont mindenképpen elég volt, hogy tavaly nyáron olyan reklámfotó jelenjen meg Ördög Nóráról, amin meztelenül van, és a környezettudatos életmódért kampányol.

A műsorvezető a válás hivatalos kimondásáig direkt nem mutatkozott Nánásival, azóta viszont előszeretettel játsszák el a hűvösen elegáns, tökéletes párt. Az eseményeken készült képek alapján a mindig komoly műgonddal felöltöző Ördög Nóra szívesen kísérgeti partnerét mindenhova. Csak az utóbbi egy hónapban elment Nánásival az MTV Icon egyik sajtótájékoztatójára , a Playboy Playmate-választó partijára, valamint Siófokra az MTV Iconra is.

Ördög Nóra elkezdte tehát szép szóval reprezentálni magát, főműsoridőben a képernyőn van, a partnerére sokan felfigyelnek, ahol lehet megjelennek együtt, és nagyon ügyelnek arra, hogy csak azokra a helyekre menjenek, ahova az úgynevezett topcelebek szoktak, nehogy komolyabban belecsússzanak a napi hírgyártásba, és elcsépelődjön Ördög Nóra hosszú évek alatt kialakított imidzse.