Soma helyre teszi Gombos Edinát

2011. március 19., szombat 10:52
Egymásnak esett Spitzer "Soma" Gyöngyi és Gombos Edina, a Fem3 műsorvezetője azután, hogy Somát meghívták Gombos műsorába. Soma szerint túl kicsi csatornán, túl kevés időt szerepelt, de ez a már napok óta gyűrődő történetnek csak az alapja. Soma szerint kevés értékes saját gyártású műsort látni a tévében, amire jó példa Gombos teljes tévés karrierje. Gombos Edina a maga részéről szeretne kimaradni Soma dühkitöréseiből, azt szeretné, ha más dolgokkal szerepelne a médiában. Hiszti van.

Végre rendes catfight van Magyarországon, ráadásul már napok óta húzódik. A meccs sajnos nem igazán kiegyenlített, mert a meglehetősen magabiztos, vehemens Spitzer "Soma" Gyöngyi van az egyik sarokban, akit felbőszített a másik sarokban található Gombos Edina azzal, hogy nem biztosított neki megfelelő körülményeket, amikor meghívta a műsorába.

A történet persze nem zajlana a nyilvánosság előtt napok óta, ha Gombos Edina nem panaszolja el Hajdú Péternek, hogy Soma fellökte a mellével.

Hajdú Péter szívtelen

Soma a történetet előtúró Hajdú Pétert is megtalálta magának, akinek a műsorában azért nem akarta tisztázni a dolgokat, mert szerinte a műsorvezetőből hiányzik a szeretet. “Úgy gondolom, hogy a Hajdú Péter nagyon nagy örömmel tette, hogy engem mocskoljanak, ugyanis a Hajdú Péter műsorába is hívtak, és oda se mentem el, nem is fogok. Én úgy érzem, hogy nincs benne emberszeretet. Többször láttam, hogy hölgyeket megalázó helyzetbe hozott. Azt a mentalitást ami abból az emberből és a műsorából sugárzik, nem kívánom semmi úton-módon a jelenlétemmel támogatni. Az egész vihar a biliben, holott igazi tragédiák között élünk” – nyilatkozta Soma.

A catfight napok óta húzódik, a következő fejezetben Soma kommentálja az részéről is Gombos Edina siralmát, Gombos viszont már kibújna a ringből, nem szeretné, hogy ilyen hírekkel szerepeljen a médiában.

Soma nem óvodás, hogy a mellével lökdösődjön

Soma Mamagésa
Soma Mamagésa

Olyan dolgot állít Gombos Edina, ami számomra nonszensz, hogy én odamegyek egy emberhez és elkezdem a mellemmel fellökni. A bőrünk nem ért össze, nem én álltam elé hanem ő elém, ezt tanúsíthatják a sminkszobában jelenlevők is. A sminkszékből én felálltam, mire ő elémpattant, hogy itt vagyok, itt vagyok, mondjad. És ott toporgott előttem körülbelül 80 centire. A legalja emberi reakció, hogy mint egy óvodás a homokozóban fellökjek valakit. Szinte szégyellem, hogy emiatt a médiához fordulok, de durva dolgokat állítottak rólam, kikérem magamnak, hogy hazugságokkal rágalmazzanak ” – nyilatkozta Soma Mamagésa a Velvetnek és hozzátette, amiatt emelte fel a hangját a sminkszobában, mert becsapták a műsor szerkesztői. Soma úgy tudta, negyed órát beszélhet majd a műsorban, amit azért tartott fontosnak, mert kis csatornákhoz csak akkor megy interjút adni, ha legalább negyed óra jut rá.

“Becsapott a műsor szerkesztője, aki 15 perces műsoridőre hívott be. Mire odaértem, ebből a 15 percből 5 lett, és egy másik szerkesztő közölte, hogy ebben a műsorban nincs is 15 perc. Pontosan tudták, hogy becsapnak. Biztos, hogy nem mentem volna be ingyen, öt percre egy kiscsatornához. Méltatlannak tartom. Felemeltem a hangom és mondtam, lányok utoljára csaptatok be, még egyszer öt percre nem jövök ide be, Gombos Edinához pedig ne is hívjatok. Ennyi volt az összes rá vonatkozó információ a sminkszobában” – mondta Soma Mamagésa a Velvetnek.

SCS 8948
Gombos Edina

Ezzel szemben Gombos Edina azt mondja, Somát nem csapta be senki, pontosan tudnia kellett, mire számíthat. “Meghívtuk őt a Fem3 csatornára az Edina és Joshi műsorba, ami egy hete van képernyőn. A szerkesztőink mindig mindenkit tájékoztatnak, őt Joshihoz hívták ezoterikus témában. Az öltözőm a sminkszoba mellett van, arra kaptam fel a  fejem, hogy a művésznő arról beszél,
hova hívták őt, egyáltalán mekkora a csatorna nézettsége. Ez nem szép dolog úgy, hogy előző este küldött egy sms-t a szerkesztőnek, amiben megköszönte a meghívást. Nem szép dolog, hogy egy ilyen kis csatornához nem jönne el. Az egész sminkszoba a fültanúja volt ennek, és amikor odamentem, azt mondta, nem kell neki mindenkit szeretni” – mondta Gombos Edina. Ezután történt Gombos elmondása szerint a melles incidens. “Valóban nem vagyunk egy szellemi színvonalon, én nem tudnék így viselkedni, még ha nem is szeretek valakit” – tette hozzá Gombos Edina, aki nem egyenlő a fogyókúrával.

Gombos szíve szerint kimaradna a vitából

Gombos egyébként a nyilatkozatai alapján elég kellemetlenül érzi magát a kialakult helyzet miatt, és csak kényszerből válaszolgat az ezzel foglalkozó kérdésekre. “Azt gondolom, hogy nem kell ezzel a témával foglalkozni. Az, hogy Hajdú Péter megkérdez engem, mert ő kap erről egy információt, arra nekem reagálnom kell. Nem szeretnék részt venni ebben a történetben, engem Soma ne tüntessen fel negatív színben. Az, hogy ő így viselkedett, őt minősíti” – mondta. Hangsúlyozta, csak kínjában beszél a történetről, mert nem akarja átengedni Somának a területet. “Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megjelenik egy cikk Somáról és ő kerül ki jól abból a  történetből, amit ő generált” – tette hozzá a fem3 műsorvezetője. “Szeretném, ha más jellegű dolgok jelennének rólam” – tette hozzá.

Nem Gombos Edinával van baj, hanem a világgal

A vita ezután magasabb síkra emelkedett, Soma elkezdte megfejteni a magyar televíziózás baját, mert nem kifejezetten Gombos Edinával van baja, hiába érzi ezt így a Fem3 műsorvezetője, hanem a helyzettel, aminek Gombos Edina az arca. “Semmi bajom Gombos Edinával, én nem érzek benne annyi karizmát, jogom van a saját véleményemhez. Ez nem a Gombos Edinának szólt, hanem annak, hogy nem kívánok olyan médiadöntések támogatója lenni a puszta jelenlétemmel, amivel mélységesen nem értek egyet. Nyilván ezt ő nem tudhatta” – mondta Soma. “Úgy gondolom, hogy Magyarország első női csatornájának egy karizmatikus, nagyobb élettapasztalattal, erővel, tudással, belső fénnyel, adni tudással rendelkező nő való. Azt gondolom, hogy ennek az országnak arra lenne szüksége, hogy felemeljék az embereket, nem arra, hogy langyos vízben legyenek" - folytatta. Soma szerint új arcokra van szükség.  "[V]annak olyan gyógyítók, pszichológusnők, akik mutatósak és akik erre alkalmasak akár ismeretlenek között. Mindenki azonnal akar aratni, befektetés nélkül” – mondta Soma Mamagésa. "Azt látom, ha nagy ritkán kapcsolgatok, hogy nagyon kevés értékes gyártott műsor van. A saját előadásaimon azt tapasztalom, hogy az emberek ki vannak éhezve a tudásra, a lelkiségre, a lelki problémák megoldásával való foglalkozásra" – foglalta össze a problémákat.

Hozzászólások

 • 2011.03.19 13:26:48zsemel

  Ahhoz képest, hogy reagálnia "kellett" szegény Edinkának, elég részletesen, bár elég erőltetten adta elő a történetet. Szerintem hazudik.
  A "mamagésától" egyszerűen a falra mászok, egy rémes okoskodó hülye tehén, egy szemernyi nőiesség nincsen benne, iszonyat.
  Az pedig, hogy Petya szívtelen, abban teljesen igaza van, ahogy Soma és Edinka is az, ahogy senkinek sincsen szíve, sem tartása, aki ilyen adóknál dolgozik. Petyának az a dolga, hogy balhét kreáljon, Somának az volt a feladata, hogy végighazudjon egy tehetségkutatót, a szőke idiótának meg az lenne a dolga, hogy szórakoztasson, és vicceseket mondjon... tehát, még mindig Edina van vesztésben.

 • 2011.03.19 13:27:23Antonio Bandibá

  kamuszutra, U R right,

  egy dolgot felejtenek el sokan,

  soma lehet malac, zsírdisznó, lógócsöcsű mamagésa, affektálós, flúgos picsa,
  vagy mittudoménmicsoda,
  DE,
  mögötte van teljesítmény melyeket a nem túl ismert jazz, illetve underground szubkultúrákban ért el, de elért!!!
  Ezzel szemben MI A FAXOT csinált életében szopós edus, hacsak a fülsüketítő vinnyogásai, nyerítései nem számítanak teljesítménynek...

 • 2011.03.19 13:31:06Hertelendi

  2011.03.19 13:21:13kamuszutra
  Ha valóban olyan képzett jazz-énekesnő, akkor mi a bánatért nem énekel, azt is lehetőleg lemezen? Látni se bírom:(((((
  Gondolom éneklés közben is teszi-veszi a hurkáit...

 • 2011.03.19 13:35:29Antonio Bandibá

  Na mi van Malacz69???
  Visszaértél már???
  "Megcsináltad" már a kis röfögit???
  69 RULEZ???
  Jó is az, csak én nőkkel szeretem...:)))

 • 2011.03.19 13:35:49Kelly és a szexi dög

  Az a hozzáállás azé tetszik, hogy nem megy el a hájfejű, mozgássérült-parkolóhely foglaló műsorába!

 • 2011.03.19 13:39:24kamuszutra

  2011.03.19 13:31:06 Hertelendi

  miért akarod előírni neki, hogy mit csináljon? ha látni sem bírod, akkor miért nam kapcsolsz el, miért nem lapozol el? most is mit csinálsz? egy róla szóló cikk alá kommentálsz. ha én nem akarok valakivel foglalkozni, nem akarom látni, akkor ezt meg tudom oldani, el tudom kerülni. ez rajtad áll, már eleve ide sem kellett volna kattintanod ha láttad, hogy róla szól a cikk. de szerintem te azért foglalkozol vele akaratod ellenére, mert szeretsz bosszankodni. másrészt a te testeden is lehetne tökéletlenségeket találni, ha a jelenlegi testideálhoz viszonyítunk (már ha érted mire gondolok a koronként változó testideál és a viszonyítás kapcsán)

 • 2011.03.19 13:46:30gascan

  "soma képzett jazz énekesnő"

  Höhö. Te is olyan egyszerû vagy, mint Soma, aki kapott egy plecsnit, és rögtön mûvésznek képzeli magát. Szerinted ezek közül hánynak volt jazz-diplomája, te szerencsétlen?
  [link]
  (Stan Getz még kottát sem tudott olvasni.)

  "mögötte van teljesítmény melyeket a nem túl ismert jazz, illetve underground szubkultúrákban ért el"

  Sorolnál néhány ilyen eredményt? Vagy ha más rendezvényén fel akar mászni a színpadra mert énekesnônek képzeli magát, az már annak számít?

 • 2011.03.19 13:49:38gascan

  [link]
  Jazzdiploma, azbazmeg.

 • 2011.03.19 13:50:41장현승 사랑해요

  +1 erre:

  "2011.03.19 13:13:14Mashenka

  Ez az Edina egyre ellenszenvesebb. Amúgy el tudom képzlni, hogy a szerkesztő picsa tudta, hogy 5 percre Soma nem megy be ingyen, mondott neki 15-öt remélve, hogy majd ha műsor előtt közvetlen közli vele, hogy csak 5 perce van, nem lesz gond.
  Ez persze nem jött be és most próbálják magukról elterelni a figylemet azzal, hogy kiszínezik a valóságot Somával kapcsolatban és Edinát állítják be áldozatnak."

  ennyi az egész cikk.
  fem3 szerk össze akar gyorsan hozni gyorsan egy adást, lódít/hazudik egyet az adásidőről, utána meg úgy csinál a vendég előtt, mintha ez természetes lenne.

  szóval ebben a helyzetben pont nem a soma a rossz arc.

 • 2011.03.19 13:51:55ezittenkéremmagyarország

  edinának csak ennyit üzenek: dugnám.hu!

 • 2011.03.19 13:56:30kamuszutra

  2011.03.19 13:46:30 gascan

  ez szerintem a tetszik/nem tetszik kategóriák mentén dől el, úgyhogy objektív tényezők mentén nehéz lenne döntést hozni. nekem a jazz, mint műfaj eleve nem tetszik, úgyhogy tőlem a soma játszhatna miles daves-i színvonalon is, akkor sem hallgatnám meg. minden zenész mögött van eredmény amúgy, úgy hívják, hogy öröm. az az öröm, amit a zenész hallgatója él át az előadás során. úgyhogy elég nagy hülyeséget kérsz, mert nem lehet iderángatni az embereket mint eredményt, hogy "neki tetszett, örömöt érzett".

 • 2011.03.19 13:56:33XXXXXXX

  suna negatív.
  józsibarát határeset.

 • 2011.03.19 13:57:37ezittenkéremmagyarország

  [link]

  sírvaröhögős!

 • 2011.03.19 13:57:52Goompah

  Ez lenne egy cat fight? Az én cicáim sokkal keményebben játszanak egymással, bizonyíték a Cicavízióban:

  [link]

  Hertelendi: Azt már én is olvastam többször, hogy jazz-énekesnő, kár, hogy még soha nem hallottam jazzt nekelni. Youtube-on van fenn felvétele? Soma néven nem találom.

 • 2011.03.19 14:03:33suttogo6

  Hihetetlen,hogy két ilyen senkiházival foglalkozunk!Annyi tehetséges,minta értékű igazi művész van ebben az országban.Miért az övön aluli csak a téma!Ezek ketten SEMMIT NEM TUDNAK!!!!!!

 • 2011.03.19 14:05:27ezittenkéremmagyarország

  mert megérdemlitek:

  [link]

 • 2011.03.19 14:07:07gascan

  "nem lehet iderángatni az embereket mint eredményt"

  Kutyát nem érdeklik az "emberek", lássunk néhány hangfelvételt a mûvésznô szereplésével, aztán mindenki döntsön maga, mi köze a jazzhez annak, amit csinál.

  Ja, és a Miles, az Davis.

 • 2011.03.19 14:08:19jotakaro79

  Rebelde:

  igazad van, de valamiert erzem a savanyu a szolo/ vaginairigyseg effektust


  A miert nem szeretem Soma-t reszhez csak annyit hogy voltam koncertjen (ahogy tobb jazz koncerten is) es nem ajultam el tole pedig szeretem a mufajt, azt hogy promotalja az ezoterikus, nagyon csajos elborulasait nem szeretnem kommentalni, ahogy nem kommentalom Edina media kufarkodasat sem...ja akkor miert szolsz hozza, azert mert szerintem ez szociologiai/pszichologiai szempontbol erdekes es ezt kapjuk nap mint nap....amugy meg unatkozom:)

 • 2011.03.19 14:15:47jotakaro79

  barbie83:

  nem ertem miert nem fasza

 • 2011.03.19 14:18:37penelope garcia

  Előrebocsátom, hogy egyik nőért sem vagyok oda.
  Edina nem tűnik egy lángésznek, viszont egyrészt nem nézek tévét, sosem látom, másrészt nem szokott feltűnősködni, "celebeskedni", ezért számomra teljesen elviselhető jelenség.
  Soma azonban úgy elszállt, amint a győzelmi zászló. És egyszerűen fogalmam sincs,hogy mire. Értem én, hogy ő azt hiszi, hogy az emancipáció lánglelkű harcosa, és feszegeti a küldetéstudat. De ahogy múlnak az évek, egyre több jelét adja annak, hogy buta, Sajnos buta, mint a föld, csak a hatalmas egója eltakarja előle ezt a tényt, olyannyira, hogy mára már meggyőződése, hogy ő intelligens, sőt, kiemelkedően intelligens. Nagy kár, hogy fizetős gyorstalpaló pszichológus-képzőben (muhaha) nem szólt neki senki, hogy némi önismeret és az övénél jóval kisebb arc szükségeltetik ehhez a szakmához (meg pár évvel több, mélyebb tudás is, de ezt most hagyjuk).
  Szóval, Soma, szed össze magad, mert nem vagy hiteles. Szállj magadba, vonulj el a világtól, gondold át az életed, építsd fel magad újra, mert ez, amivé lettél, az emberek többségét taszítja. Álszent, erőszakos, pofátlan picsa lettél.
  Vonulj kolostorba, Ofélia!

 • 2011.03.19 14:19:40Nina Skye

  amit Soma csinal egy fos

  zeneileg is, a teveben egy kripli, noi szemmel egy elfojtott agresszor

  felolem lehet kioregedett primabalerina is, amit latok az egy nagy kupac szar

 • 2011.03.19 14:23:10jotakaro79

  penelope garcia: amit irtal 5os, abszolut egyetertek, annyi modositassal hogy szalljon el a mediabol...

  barbie83: ertettem mire gondolsz es reszben 1et ertek, csak ironizaltam...a fergeket azert nem kell eltaposni, mert ok is allatok/emberek

 • 2011.03.19 14:27:42Rebelde

  jótakaro, azt látom, jól el is beszélgetsz magaddal:)
  legalább nem a külsejüket fikázod, ami jó pont:)
  Valszeg alig nézték a józsiedina sót, emiatt szerkesztők azt gondolták, hogy megbökik soma fél mellét meglátjuk mi lesz alapon. Erre megszületik egy ilyen poszt meg petisóba anyag, borscímlap etc. lehet támadni mindegyiküket, edinának abban igaza van, hogy nem egy súlycsoportban vannak és nem csak a kilok számát tekintve, ő maga tényleg elég jelentéktelen, mint csatorna arc. Ha csak a témákat, meghívottakat meg nemtudom miket nézzük ez a csatorna valóban nettó hülyének, gyermeteg félbolondnak nézi a nőket.
  Részemről soma vezet:))

 • 2011.03.19 14:32:16narmer

  Senki nem vette észre a lényeget?
  Spitzer asszonyság azért kurjongat, sikítozik és pimaszkodik, mert ez a másik tehetségtelen kövér malac vezet műsort a Fem 3 nevezetű egyébként vadbaromságon.Itt van a kutya elásva, ő lenne az valaki, fénylő izé tudja micsoda, aki oda alkalamasabb.Egyébként az is szégyen, hogy két ilyen nő komoly tényező lehet a magyar médiában.

 • 2011.03.19 14:32:36bazi-lika

  Észre kell már egyszer venni, hogy Magyarországon a médiában, tisztelet a kivételnek nem mindig kell okosnak lenni a néphülyítéshez. Az alja népet csak a dugás, a szex és ehhez hasonló nyalánkságok érdeklik. Ennek a tudománynak az átadására a területen tapasztalt "szakemberekre" van szükség. Jól járjon a szája, de közben a segge is.

 • 2011.03.19 14:38:40jotakaro79

  Rebelde: en azt hittem veled beszelek...:) ebben is egyetertek h promocio (megha emiatt megtamadsz is)...szerintem ebben ne vezessen senki (Soma/Edina)...orulok fiukent hogy olyan lanyokat ismerek, akiket ezekhez nem merek hasonlitani...ja jelzok a hirrol, mert az kell a kommentben: pitianer catfight (a kerdesem barmelyik oldalrol belekeverednel 1 ilyen szituacioba mit nyilatkoznal?...na ebben mind a 2 bena volt)

 • 2011.03.19 14:40:13jotakaro79

  narmer: kb ezt irtam en is

 • 2011.03.19 14:47:15Alvarez

  Miért kell a gyönyörűen hangzó tyúkviadal helyett az angol catfight-ot használni? Ezt a modorosságot, pfúj...

 • 2011.03.19 14:51:41AXE Instinct party

  "Ezzel szemben Gombos Edina azt mondja, Somát nem csapta be senki, pontosan tudnia kellett, mire számíthat."

  Miből kellett volna tudnia?
  Ha olyan alapokra épült a műsor mint pl a k.csög indiai tv2-s ámokfutása, akkor számomra kétségtelen, hogy ők hazudnak. F.szkalap idióta banda.

 • 2011.03.19 14:59:57Imeon

  Somát elhívják egy műsorba, ahova elmegy INGYEN, csupán egy kikötése van, hogy 15 percet kér. Ezt nem tartják tiszteletbe.
  Az is furcsa nekem, hogy előző este ír egy smst, amiben megköszöni a meghívást és másnap megkérdezi, hol van. edinácskának szelektív lehet a hallása.
  Erről senki nem tudna, de gombos edináék elmennek a még senkibb petikéhez árulkodni. Tiszta dedó.
  Akkor ki itt a szemét? Még szép, hogy Soma megvédi magát.

 • 2011.03.19 15:01:17AXE Instinct party

  "Somát elhívják egy műsorba, ahova elmegy INGYEN, csupán egy kikötése van, hogy 15 percet kér. Ezt nem tartják tiszteletbe."

  ennyi!

 • 2011.03.19 15:10:14Rebelde

  jótakaró,
  nem támadtalak egyébként, nem értem ezt a kire kell hasonlítani szöveget...:)
  hogy én mit nyilatkoznék? nehéz ügy egyrészt, mert egy műbalhét generált valaki, akinek mindegy csak forogjon a közbeszédben, jelen esetben a fem3 meg edina a hunyó szerintem.
  Olyan ez, mint amikor két ember belekever egy harmadikat valamibe, elkezdenek pletykálni róla, az illetőt számon kérik, illetve, hogy reagáljon az őt ért vádakra.
  Médiában ebből nem jön ki senki jól

  soma helyében ignoráltam volna az egész csatornát, el se megyek...illetve én semmilyen közszereplést nem vállalnék, elég hálátlan feladat tömegízlésnek megfelelni:)
  azt hogy ő vezet meg úgy értem, még mindig ő reagálja le jobban a helyzetet, mint az ellenfél

 • 2011.03.19 15:19:36Tejcsoki

  Mindkettő nagy fos senki ,feltörekvő tanyasi parasztlány.Most meg úgy megjátszák magukat mintha mindig kaviárt zabáltak volna,pedig a disznószar még ott a lábukon.Tele
  van ilyenekkel a média.Tehetségtelen szar senkik.

 • 2011.03.19 15:20:25Tejcsoki

  Mindkettő nagy fos senki ,feltörekvő tanyasi parasztlány.Most meg úgy megjátszák magukat mintha mindig kaviárt zabáltak volna,pedig a disznószar még ott a lábukon.Tele
  van ilyenekkel a média.Tehetségtelen szar senkik.

 • 2011.03.19 15:22:02Tejcsoki

  Mindkettő nagy fos senki ,feltörekvő tanyasi parasztlány.Most meg úgy megjátszák magukat mintha mindig kaviárt zabáltak volna,pedig a disznószar még ott a lábukon.Tele
  van ilyenekkel a média.Tehetségtelen szar senkik.

 • 2011.03.19 15:29:16jotakaro79

  Rebelde: en a sajat barataimra gondoltam, elvegre oket en valogatom meg...tudom, nem bantasbol irtad es kedvelem a velemenyeidet, bocs ha nem ugy irtam...mentsegemre szoljon elobeszedben jobb vagyok...megint igazat adok....de en azt kerdezem, hogy nem az kiabal aki fel? akkor miert kell masokkal peldalozni vagy megtenni oket heti celeb-hulye rezidense? (ezt a kerdest feltennem Edinanak is...) Tehat sztem az igazsag odaat van...

 • 2011.03.19 15:32:18nenuska

  Leszögezem, hogy egyik csajt sem kedvelem, és akkor finoman fogalmaztam. Egyébként meg valósággal kiordít a sorok közül, hogy bizony Soma szeretne a műsorvezető lenni, és ezért ez a cirkusz.

 • 2011.03.19 15:36:10Rebelde

  jotakaró,

  valszeg igen, illetve az lett volna legjobb, hogy ki sem derül, hogy volt ilyen összezörrenés:)

  dehát a hír hír, még ha ilyen is, a celeb/csatorna halála pedig az, ha nem beszélnek róla, nem nézik:)

 • 2011.03.19 15:38:14jotakaro79

  Rebelde: ja kihagytam a lenyeget (is), hogy a helyeben en is ignoraltam volna, de a fellepessel kapcsolatban: ha nem ertek 1et valamivel, oda nem megyek el es nem pocskondiazom (gondolom/remelem ez nem alaptalan vadaskodas) utana a masik embert.... ez nem melto dolog...tudom annak is lett volna picike hirerteke de toredeke ennek...ha megis megtennem ezt a hibat (mindenki vetkezik...en is) akkor valoszinuleg kussolnak, vagy ha ugy erzem bocsanatot kernek...ez a kommunikacioban nyero....ha jol tudom....ja meg mielott a Soma oldal megtamad, Edinanak is ezt kellene szerintem tenni es nem beFrizbizni Somat...

 • 2011.03.19 15:56:16gascan

  "Somát elhívják egy műsorba, ahova elmegy INGYEN"

  Még szép. Szerinted ki fizetne neki?

 • 2011.03.19 15:59:49Cobs

  mi ez a sírás rívás...kúrni kell őket másra ugy se nagyon jók:))))

 • 2011.03.19 16:09:40kamuszutra

  2011.03.19 14:07:07 gascan

  te is csak egy ember vagy, akinek szubjektív a véleménye, és a tetszik/nem tetszik kategóriák mentén dönt. a te nézőpontod szerint vizsont kutyát sem érdekled. úgyhogy itt le is zárhatjuk a vitát, daves ide, vagy davis oda. (nekem nem számít)

 • 2011.03.19 16:16:17kamuszutra

  szerintem mivel nem tudjuk mi az igazság, ezért gombosit és somát is büntessük azzal, hogy egyiknek a produkcióját sem nézzük.

  a fem3 így legalább megtanulja, hogy ne ilyen szarokkal promózza legközelebb a csatornát, mert a visszájára fordul.

 • 2011.03.19 16:23:11tik-tak

  A Soma egy fantasztikus nő a Gombos egy senki. Megjátszós liba! Az árnyéka sem lehetne Somának!

 • 2011.03.19 16:25:32jotakaro79

  Rebelde: kicsit elszankazom a tematol... ritkan szolok hozza, de olvasom....annyian sirnak amiatt, hogy miert van ez a mocsok, meg faszopo meg leszarom, stb....egyetertek ha senki nem olvasna nem lenne keresete....tehat, nem az lenne a legjobb megoldas, ha negligalnak es az ado novekedesrol beszelnenk? csak ez nehez ugy, ha keresztul tudod vinni 1 tamogatod biztos van...addig szorakozom:)

 • 2011.03.19 16:45:12gascan

  "te is csak egy ember vagy, akinek szubjektív a véleménye"

  Itt nem az én véleményemrôl van szó, hanem arról, hogy a kurva nagy mûvésznônek egyetlen mûalkotása sincs (legalábbis egyet sem bírtál belinkelni, pedig kértem), így aztán olyan, mint az ország nélküli király, aki a Pipacs presszóban elmeséli, hogy megfosztották a tróntól.

  Szóval, mellébeszélés helyett láthatnánk egy Soma koncertfelvételt? (Saját szerzeményt nem merek kérni, illúzióim nincsenek.)

 • 2011.03.19 16:53:12Konyec Vilma

  Hajdúnánás város, nem falu (elég régóta, még Bocskai idejéből).
  Tessenek megkérdezi egy nánásit, hogy mivel foglalkozott régen a Spitzer család
  (súgok, tollhoz van köze.)

 • 2011.03.19 17:16:09Sebes Körösf

  A Gombos Edina-Joshi által vezetett 5 perces műsor,nem ér egy fityinget sem.Ilyenért kár fizetést adni.Az egészet el kell törölni.

 • 2011.03.19 17:22:16gyerekcsinálósapka

  Soma simán megint féltékeny, a megasztárban is mindig ezt játszotta, csak röhögök rajta meg azon , akit érdekel a szófosása.

 • 2011.03.19 17:32:21cian007

  utalom ezt a mocskos zs. kurvat! Mamagésa! A KVA ANYAD, TEHETSÉGTELEN SZAREVŐ RIBANC!takarodjon izraelbe!

 • 2011.03.19 17:37:59Fidel figyel

  aki egyetért Somáva,annak figyelmébe ajánlom a Tudatbázist!
  [link]

 • 2011.03.19 18:21:58Ruby00

  Tenyleg! Ez a Soma mit tud felmutatni? O most mi is igazabol? Es miert is erzi magat mindig olyan felsobbrendunek? Akarhanyszor meglatom a TVben veletlenul, mindig ordit rola, hogy o mindenek felett all. Szerencsere nem nagyon nezek showmusorokat.
  Nem lattam ezt a konkret musort, de gondolom G.Edinanak is csak elnie kell valamibol, ki tudja volt e valasztasa. De legalabb o nem itelkezik.

 • 2011.03.19 18:36:57cickamickamucka

  Sajnos egyik sincsen "magasabb szinten" a másiknál, hiszen akkor Gombos Edina nem mesélné el ezt a sztorit a Hajdu Péternek, ilyen minőségben, és a Soma sem ítélkezne Gombos Edináról, és a Hajduról, mert sajnos ezzel pont azt bizonyítja be ős is, hogy mennyire hiteltelen az egész munkássága, amit állít magáról. Gombos miért találna ki ilyen sztorit, valszeg megtörtént ez a dolog, (bár nem voltunk ott), és így nem lett volna szabad reagálnia a Somának, hiszen ha ő a szeretet nagykövete, akkor elnézi ezt a lejáratást, ugyanis ha én biztos vagyok magamban, akkor nem kezdek el cáfolni dolgokat az újságban.

 • 2011.03.19 18:43:34fabagoly

  [link]

 • 2011.03.19 18:44:58fabagoly

  kicsit másképp:))))

  [link]

 • 2011.03.19 18:56:53pamutbojt

  Gombos total el van szallva magatol, nezzetek a masik cikket a fogyokurajarol: aszongya benne, TOBB SZAZ vallalkozas huzott hamisan hasznot az o fogyokurajabol. mintha vmi faszom Oscar-dijas hollywoodi sztar lenne. teljesen nonszensz a csaj!

 • 2011.03.19 19:07:05Ruby00

  Valoszinu tenyleg visszaeltek a nevevel mert egyszeruen ismert enber.
  Ez a video gaz! :))A szinpad is meno!
  Ez a no igenytelenul nez ki. Gombos legalabb (szerintem) szep.

 • 2011.03.19 19:24:38Nekemnyolc

  valaki írta nem találta a youtube-n

  [link]

 • 2011.03.19 19:25:53Nekemnyolc

  [link]

  [link]

 • 2011.03.19 19:28:08AarhNie

  Csak engem zavar, mikor hajdú péter azt mondja, hogy "Soma mamagésa, a csöcskirály...".

  Sem Gombos Edinát, sem Somát nem tartom nagyra, de hajdú peti a legalja. Legalább mondott volna "csöcskirálynőt": sértő ez is, de legalább logikusabb.

 • 2011.03.19 19:30:33Nekemnyolc

  Gombos szép?
  Hmmm... buta tekintete van, szerintem. Kancsal is kicsit. Az egész fejformája olyan fura nekem. És mesterkélt az egész nő.
  De ettől még van akinek tetszhet.
  Somában több élet van.

 • 2011.03.19 19:36:27Nekemnyolc

  [link]

 • 2011.03.19 19:46:25fabagoly

  hát elmehetne a harcsa veronikához mosogatónak...

 • 2011.03.19 20:02:48helyszíni zsemle

  Soma helyre teszi Gombos Edinát

  Már csontkovácsolással is foglalkozik?

 • 2011.03.19 20:28:00szoknyás fejvadász

  Kit érdekel ez a két kiégett nő? Már rég kiestek a tv2 lágy öléből...

 • 2011.03.19 21:12:55Elstron

  Már megint 2 senki, akik azt hiszik, hogy valakik...

 • 2011.03.19 21:54:04Patreides

  Mi történt? Soma megsértődött, hogy nem műsorvezetőnek hívták, pedig ő (aki ugye egy "karizmatikus, nagyobb élettapasztalattal, erővel, tudással, belső fénnyel, adni tudással rendelkező nő") szívesen vezetné a műsort Gombos Edina helyett?
  Vagy túl gyorsan futottam át a cikket? :)

 • 2011.03.19 21:58:04borovi

  Soma egy öntelt tehén. Gombos egy buta tyúk. Összekaptak. Na bumm.

 • 2011.03.19 22:12:34atpijkamo

  Ezt a két tyúkot ismerem, de ki az a Hajdú Péter, akire folyton hivatkoznak?

 • 2011.03.19 22:18:01atpijkamo

  Ja, megvan. Szamárszex. A google a barátom.

 • 2011.03.19 23:32:35Patreides

  2011.03.19 23:28:44arconfosom
  "Hajrá Soma!
  A magyarok szeretnek"

  Micsoda szöveg, B+.
  A magyarok, ja.

 • 2011.03.19 23:40:12Zimzizim

  Én meg akkor csak európai vagyok, magyar nem.

 • 2011.03.19 23:46:07Patreides

  Fehérek között?

 • 2011.03.19 23:49:45sajtos stangli

  Ez az überfelvilágosult jóságos fényevő szerintem korántsem szereti a nőtársait olyan nagyon. Unom már ezt a görlpávörös faszságot, meg h. minden nő egy terézvárosi Vénusz.Az ilyen jóságos mamagésák a legnagyobb szarkeverő viperák, mosolyognak, közben megfojtanának, amiért két dekával könnyebb vagy náluk.

 • 2011.03.20 00:04:36Zimzizim

  :)

 • 2011.03.20 01:36:11HostageChicken

  Bocs, a 3. bekezdésig bírtam. Somát is helyre tehetné már valaki ;)
  Egyébként meg csak gratulálni tudok a résztvevőknek,igazi magyar mentalitással fröcsög mindkettő. Egyre jobban szégyellem,hogy ebbe az országba születtem és itt kell élnem :(

 • 2011.03.20 05:41:29parnalarva

  kamuszutra

  "ez szerintem a tetszik/nem tetszik kategóriák mentén dől el, úgyhogy objektív tényezők mentén nehéz lenne döntést hozni."

  Kozel sem olyan szubjektiv mint hiszed. Akik ebben elnek nagyonis objektiven eltudjak donteni hogy ki jo es ki nem jo. 10-bol 9-en egyet fognak erteni (a 10-edik nem ert hozza csak azt hiszi). Az hogy tetszik vagy nem tetszik az mas teszta es szived joga, de ne keverd ossze a jo vagy nem jo fogalmaval. Csak azert mert nem erted a Relativitas Elmeletet attol az meg jo. Miert? Mert az osszes tudos aki ert hozza ezt mondja. En ugyan nem ertek hozza, ezert csak kenytelen vagyok elfogadni hogy igy van.

 • 2011.03.20 05:57:16-ratman-

  Utálom mind2őt, de Somának abban rettentően igaza van, hogy ebben a qrva országban rettentően hülyének akarnak nézni minket, és hogy minden gagyit le akarnak tolni a torkunkon.
  Nincsenek már nézhető műsorok, csak reklámok. Ha reklámokkal akarnak zabáltatni minket, miért kell előfizetnem a kábelszolgáltatónál? Miért nem ők fizetnek azért, hogy behozhassák a szarjaikat a lakásunkba?
  Mi lesz a következő lépés? Elmegyek moziba, és ott is megszakítják a filmet 10 percenként?

 • 2011.03.20 06:37:54shinny bayaar

  Soma olyan amilyen, de szerintem még mindig nem lehet egy lapon említeni vele ilyen a talpasparasztokat, mint ez a gombos meg az az üresfejű hajdu. Két külön világ.

 • 2011.03.20 06:59:17VV Atuska

  Az jó, ha Somával szívesen dolgoznék együtt, mert szerintem is minőség kell, de nem szeretnék vele munkakapcsolatnál közelebb kerülni? Mármint most így érzem, míg Gombost azért megpiszkálnám, ha nem is sokszor. Lehet ez a férfiatlanság jele, mindenesetre így érzem. Ja, Gombossal nemtom mit tudnék kezdeni munkaügyileg.

 • 2011.03.20 07:34:26szkepi

  a hajdúra jellemző, hogy a túloldalra nem kiváncsi.

 • 2011.03.20 07:43:34gariv7

  Gombos Edinának muszáj nyilatkoznia, mivel a TV2
  foglalkoztatja. Hajdú Péter egy genny alak, műsorait nem nézem. Soma pedig elszállt magától, őt is helyre rakhatná már valaki.
  Egy kis TV-ben kezdte, ott jó-pofizott,semmivel sem volt színvonalasabb, mint amit most Gombosék csinálnak.

 • 2011.03.20 08:00:54SlafRock

  Mégis összejött a 15 perc!:)
  [link]

 • 2011.03.20 08:33:49safa

  Eddig nem is hallottam a Fem3-ról.Olcsó reklám .

 • 2011.03.20 10:12:55Hatton

  mind a kettő egy szakadt szar.Soma is kb kiszel színvonal.senki sem tudja mi ő,ki ő valójában.mert a megasztárt hagyjuk...

 • 2011.03.20 10:39:04Tom Slayer™

  "Soma Mamagésa"

  hol van ennek a képződménynek köze a gésákhoz???

 • 2011.03.20 11:09:04pasalamota

  Pupak30: elég ebből a rasszista szőkézésből. Különben is az az ócska edinapicsa egy sötéthajú FESTETT SZŐKE cigány kurva. Ezért dugatja magát egy kubai majommal.
  A tehén az pedig egy hajdúsági gorillaparaszt.

 • 2011.03.20 12:49:13Pernahajder Viktor

  Soma MamaGésa megoldása: Soma (ez mondjuk a neve) Mama (anya) Gésa (kurva). Helyes sorrendben összeolvasva: a megfejtést kérjük a szerkesztőségbe :-)

 • 2011.03.20 15:05:35Nazca

  2011.03.19 19:28:08AarhNie
  Csak engem zavar, mikor hajdú péter azt mondja, hogy "Soma mamagésa, a csöcskirály...". Egy pöcskirálytól ez a teljesítmény a normális.
  Másrészt: nem érdekes, hogy már 3 méteres a kommentek hossza, amit nem lehetne a rák ellenszerének felfedezésével sem előidézni.
  Rémes, hogy a mai magyar média gombosedinákból és hajdúpéterekből áll.
  Mellesleg mindenkiből lehet Zajcev!

 • 2011.03.20 15:55:08Miért csak a női hallgatók dughatnak a jobb jegyért???

  az ilyen nőket kikell használni rávered a fejére aztá rádobsz egy régi kéccázast aztán megkéred hogy távozzon,köszi az estét de jobbis lehetett volna

 • 2011.03.20 16:18:03crivit

  Mit képzel magáról ez a nő? Állandóan a nemiségéről dumál, ha kell, ha nem. Kit érdekel? Állítólag énekes... Amikor anno a Megasztár gálán énekelt, hát olyan ocsmány volt, hogy szégyelhette volna magát. Az embernek felfordult a gyomra. Persze, hogy nem tud 5 perc alatt elmondani semmit, mert csak 5 percig tart, míg kiteszi a melleit a placcra. Aztán liheg marhaságokat. Az bántja a csőrét, hogy nem ő vezetheti ezt a műsort!

 • 2011.03.20 17:32:11nessun dorma!

  Ácsi! Jó néhány évvel ezelőtt véletlenül voltam ennek a nőnek a koncertjén. Volton hihetetlen eső volt és épp abba a sátorba menekültünk, ahol ő lépett fel. Tragédia. Az emberek a lehető legtávolabb húzódtak a színpadtól és az erősítőktől. Mi is inkább vállaltuk a sárdagonyát, csak hogy átmehessünk egy másik sátorba.
  Szégyellje el magát és gondolja végig, hogy valóban jazz énekesnő-e. Ez egy baromi nagy élethazugság! Ébresztő!
  Egy kis adalék:
  [link]
  Szóval tényleg szégyellje el magát!

 • 2011.03.20 17:49:46teszt1234

  Kár az ilyen zs+ kurvákra drága biteket pocsékolni.

 • 2011.03.20 18:31:46kinkydevil

  Ez a Soma asszony, egyre nagyobb az arca, de mire? Tudja ezt valaki? kíváncsi lennék rá!

 • 2011.03.20 18:41:39nessun dorma!

  Mire? Az orrhangjára, a bálnatestére, az affektáló stílusára, a kanna didkókra, a felszínes ismeretekre, a félműveltségre, a gagyi porhintésre, arra a tál lencsére, amiért eladta a méltóságát a kertévéknek.
  Szóval: Van_mire.

 • 2011.03.21 00:25:11Alternatív

  "Ez a Soma nagyon ügyes. Mond valamit, úgy hangzik, mintha vélemény lenne, de ha belegondolsz, rájössz, hogy az égvilágon semmi értelme."

  Ezt a Verebes 1999-ben mondta Somának. Azóta csak romlott a helyzet...

 • 2011.03.21 09:49:55huszonnégy és fél

  hajrá Soma!

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés