A lemezlovas szerint a videoklipben szereplő főhős olyan, mint ő: benne is van egyfajta kettősség, amit meg sem kell játszania. Voksán a Velvetnek mesélt napirendjéről, amibe beletartozik a kemény edzés és a szépségápolás is, hiszen a DJ is bevallja, jó mellekkel sokkal könnyebb haknizni - a hangsúly azonban azon van, hogy a lemezlovast visszahívják-e az adott helyre. Mindemellett határozott véleménye van a mostanság feltörekvő explaymate-ekről, akik DJ-k akarnak lenni.

Skizofrén csajt játszik új klipjében Voksán Virág, amiben a főszereplő egyik énje kislányos, de ahogy eljön az éjjel, előbújik belőle a rosszkislány. Az Are you ready (magyarul: Készen állsz?) videoklip története a lemezlovastól származik. Voksán a Velvetnek elmondta, a sztori valahol közel áll hozzá. „Tulajdonképpen van bennem egy ilyen kettősség, van, amikor bújós kiscica vagyok, de van olyan is, mikor bizony kieresztem a karmaimat. Úgy gondolom, egy nőnek tudnia kell jókislányként és olykor bizony rosszkislányként is viselkedni bizonyos helyzetekben. Ám ez persze mit sem ér, ha valaki csak megjátssza. Ennek szívből kell jönnie.”

Voksán közel öt éve járja DJ-ként a világot, azonban a felröppent hírekkel szemben nem költözött külföldre, továbbra is Magyarországon van a székhelye. „A világhírű divatmogul, Roberto Cavalli Dubajban található klubjába (Cavalli club) már többször is visszahívtak játszani az első fellépésem óta, tehát mondhatni már "rezidens" (azaz rendszeresen visszatérő DJ) szerepet töltök be. Azonban Dubaj csak egyike a sok nemzetközi célállomásomnak, a munkám során megjártam már Indiát, Azerbajdzsánt, Oroszországot, Németországot, Portugáliát, Olaszországot, Svájcot is.”

Így néz ki egy DJ napja:

„Ha hétvége, akkor mindig dolgozom, ez főképp utazással, zenéléssel és alvással telik” – mesélt mostani életéről a lemezlovas. „Viszont ha egy hétköznapot nézünk, akkor úgy kezdem, hogy sokáig alszom, a hétvégi éjszakázást ugyanis csak hosszú napok alatt lehet csak kipihenni. Ha felkeltem, általában elmegyek edzeni, főképpen a spinninget és a személyedzést részesítem előnyben, majd egy jó tisztító, revitalizáló infraszaunával zárom a wellnesst. Délután általában beülök a gépem elé, és estig fel sem kelek. Mivel én saját magamat menedzselem, az emailezésemtől kezdve a szerződések átküldésén át az önmarketingelésig mindent magamtól, saját kezűleg én csinálok. Mindemellett gyakran készítek saját mixet, ez is általában egy félnapos tevékenység, mivel nem mixprogrammal állítom össze a mixeim, hanem live: azaz élőben lejátszom a mixet és azt veszem fel a laptopommal.”

Voksán Virágnak saját véleménye van arról is, hogy mostanában egyre több playmate akar lemezlovas lenni: „No comment” – jelentette ki, de azért folytatta: „Mikor én öt évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy meg szeretnék tanulni mixelni, akkor ezt azért tettem,mert ténylegesen ezzel szerettem volna foglalkozni. A zene kiskorom óta központi része az életemnek, ha bármi bajom, problémám is volt az életben, mindig és csakis a zene tudott kikapcsolni, és elfeledtetni a gondokat. Sajnos "a női DJ" divattá vált az elmúlt pár évben, és nemcsak az kezdett el DJ néven tevékenykedni, aki ennek a szakmának és velejáróinak igazán a szerelmese. Ugyanakkor van az a mondás: ha valami jó, akkor azt előbb-utóbb koppintják” – magyarázta Voksán, aki egyelőre DJ-ként dolgozik főállásban, de a jövőt nézve vannak másfajta körvonalazódó tervei:

Csöccsel könnyebb haknizni

„Mindenképpen valamiféle saját üzletet tudnék elképzelni, jó lenne a DJ-skedés és a zene világához közel maradni, úgyhogy nem kizárt, hogy valamit ezzel kapcsolatban. Őszintén megvallva jelen pillanatban nem is tudnám elképzelni hogy mi mással foglalkoznék, hiszen a munkám szerelmese vagyok”. Hozzátette, szerinte női DJ-ként haknizni könnyebb dolog, már csak a nők külső adottságait figyelembe véve is, azonban a hangsúly azon van, hogy az adott DJ-t visszahívják-e az adott klubba, vagy csak egyszeri fellépő volt - a jó képanyaga miatt például.”

Az explaymate mindemellett magánéletéről nem szívesen beszél, bár saját bevallása szerint nincs is nagyon miről: „ A szerelmem a zene maga. Igazából nem sok időm jut a magánéletre, annyira leköt a sok munka és nem utolsó sorban az alvás, hogy mindezeket kipihenjem. Arról nem is beszélve, hogy csak úgy spontán bulizni nem is marad időm, hiszen a buli napokon, mint a péntek vagy a szombat, én mindig dolgozom. Energiám se sok marad a sok fellépés mellett.”