Igen, jól látja, drasztikusan megváltozott a Velvet kinézete, úgynevezett dizájnváltás történt az oldalon, ami a klasszikus ráncfelvarráson túl néhány új, szórakoztató funkciót jelent. Szerintünk nagyjából 1-1,5 perc rájönni, hogy mi mit csinál az oldalon, de ha van ideje, akkor inkább olvassa el ezt a posztot, elmondjuk, mi a lényeg!

WOW!! SUCH FEKETE, SO SZÉP!!!!!

A Velvet új dizájnjában a legalapvetőbb változásra talán nem kell ujjal mutogatva felhívni a figyelmet. Igen, arról van szó, hogy kifordultunk magunkból, és az oldal mostantól kezdve nem fehér alapon feketén, hanem fekete alapon diszkósan jelenik majd meg. Azon túl, hogy nagyon szuperül néz ki a fekete, meg a sok neon, ha ezeréves CRT monitoron néz minket, akkor így kevesebb áramot is fogyaszt!

SZUPERTAGEK!!!!!!

Fent, a logó mellett láthat egy teljesen új menüsort, az itt látható dolgokat úgy hívjuk, hogy Szupertagek, olyanok, mint a rovatok, azzal a különbséggel, hogy egy anyag több Szupertag alá is tartozhat. Azt a célt szolgálják, hogy még könnyebben, még inkább tematikus tartalomhoz jusson az oldalon. Hat darab szupertagünk van, reméljük, nem kell őket nagyon magyarázni, de azért megtesszük.

Besztof: Itt egy helyen megtalálja a legnépszerűbb anyagainkat, illetve azokat, amiket mi fontosnak találunk. Ez a Velvet leg-leg-leg tartalma, ha nem akar kimaradni a legfontosabb, leginkább felkapott történetekből, fussa át a Besztofot!

Cukiság: Cicák, kutyák, kisgyerekek, hangulatos utcák, terek, szóval minden olyasmit megtalál itt, ami egy kicsit segít abban, hogy jobb kedve legyen undorító időjárás vagy történések esetén.

Lúzer: A Cukiság ellentéte, a legszebb öröm a káröröm ősi mantráját, valamint a mottónkat (Tele jóindulattal) követve. Ha szeretne egy kicsit röhögni másokon, hátha nagyobb szerencsétlenek, mint ön, akkor a Lúzer az ön szupertagje!

Villantó: Igen, most már könnyedén megtalálja egy helyre összegyűjtve az összes ruházati balesetet, kibuggyant mellet, átlátszó ruhát, meg úgy általában meztelenséget.

Napicsaj: Itt nem a vetkőzésé a főszerep, hanem a legjobb csajoké. Ha az aktuális legjobb csaj éppen vetkőzött, az sem baj, de még jobb, ha valami fontos dolgot csinált! Jó hírek jó nőkről. Vagy valami ilyesmi.

Móka: Kvízek, tesztek, generátorok, szavazások minden mennyiségben, hogy kényelmesen el tudja ütni a munkaidejét, vagy legalábbis annak szabad pillanatait.

BADGE-EK!!!!!

Ha megnézi a Szupertagek anyagait, valamint a címlapon szereplő anyagokat, akkor láthatja, hogy a legtöbbön van valamiféle kis ikon (ráadásul a Szupertagek ikonjaira gyanúsan emlékeztető ikon). Ezeknek az a nevük, hogy Badge, és nem csak azért vannak, hogy még több dolgot tudjunk külföldiül megnevezni. Az a lényegük, hogy segítsenek a tájékozódásban, hogy milyen cím és kép mögött milyen típusú anyag lehet. Külön kiemelnénk a Villantó anyagait, ahol bevezettük a Villantométer™-t, ami egyből megmutatja, hogy körülbelül milyen erősségű villantásról van szó. 1-től 10-ig terjed a skála, az egyes erejű villantás a fehérnemű, a tízes pedig a teljes, gyerekzáras nemiszerv-mutogatás.

LAPOZGATÓÓÓÓ!!!!

Van egy teljesen új, eddig nálunk sosem látott anyagtípusunk, amit úgy hívunk, hogy Lapozgató, és az a lényege, hogy szép nagy galériákat tudjanak informatív képalákkal ízléses és kulturált, mondhatni nemes, rangos társaságban fogyasztani. Ezek az anyagok félúton vannak a klasszikus szöveges anyagok és a klasszikus galériák között. Nekünk nagyon tetszenek, reméljük önöknek is, mert sok ilyet fogunk gyártani!

SZÍNES BLOGOK!!!!

Ha nagyon alaposan megfigyelte az új dizájnt, akkor láthatja, hogy megszűntek a klasszikus értelemben vett rovatok. Mostantól kezdve az anyagaink a szép, színes, eddig is létező blogjainkban jelennek majd meg, hogy ne zavarjuk össze a látogatóinkat azzal, hogy például celebhírekkel találkozik a celeb rovatban és a Gumicukorban is. Kevesebb rovat, jobb élet, ahogy a mondás tartja.

Idézzük fel, ezek a blogjaink:

Gumicukor: ide jön minden, ami hírességekkel foglalkozik, meg az élet apró, de annál fontosabb dolgaival, például a kiscicákkal.

Helyszínelő: Ebbe a blogba tartozik minden, ami véres, halálos, életveszélyes, bűnözős és balesetes. 

Randi: Tudta, hogy a Randiblognak eddig hivatalosan Kő kóla? volt a neve? Nem? Na, most már ne is jegyezze meg, az átláthatóság jegyében a párkapcsolatokkal foglalkozó randiblognak mostantól Randi a neve, a név új, a tartalom a régi.

Kockahas: Tudjuk, hogy ez az egyik kedvenc része a Velveten, ahol lehet nyálat csorgatni és irigykedni a világ legjobb pasijaira. Természetesen továbbra is változatlan minőségben!

Muffin: Minden, ami pornó és sikamlós. A nevetségestől az izgatóig csak és kizárólag felnőtteknek!

Élet: Ez sem újdonság, csak egy kis átkeresztelés. Az Élet blogba tartozik minden, ami eddig Trend volt, mert az élet több mint csak néhány trend követése. Ahogy eddig is, úgy ezután is szereteágazó része marad az újságnak, ahol a divattól kezdve a zenén át a tesztekig minden elfér.

Budapest Ma: Ha érdekli a fővárosunk a legfelkapottabb éttermeken és a közlekedési híreken túl, akkor a Budapest szakblogunkat önnek találták ki!

Balaton: Szezonális blogunk a magyar tenger partjáról.

Ha egyből el szeretné érni a blogokat, akkor a szakszóval hamburgermenünek nevezett intézményt ajánljuk (a címlap bal felső sarkában három kis vonal egymás alatt), erre kattintva egyből láthatja, hogy melyik blogunkban éppen milyen tartalmak pörögnek, és hogy az újságban úgy általában.

KÖVETÉS ÉS MIEGYMÁS!!!

Természetesen az új Velvet is megkapta azokat az újdonságokat, amik megjelentek nemrég az Index ráncfelvarrásában, vagyis lehet követni a szerzőinket, valamint a cikkoldalaink is számos új funkciót kaptak, amikből ön remélhetőleg csak annyit fog majd érzékelni, hogy minden eddiginél jobb és szórakoztatóbb Velvetet olvasni!

A dizájnváltásunk persze nem ennyire döccenőmentes, mint ahogy azt itt leírtuk, nyilvánvalóan vannak bugjaink, amiket igyekszünk minél hamarabb feltárni és javítani, az elkövetkezendő napok néha kissé bizonytalan működéséért előre a szíves türelmüket kérjük!

Kommentálná? A Facebookon tegye!