horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Hasfájásra panaszkodott, halott teknős került elő a vaginájából

tegnap, 10:29 Módosítva: 2018-09-24 17:12
104

A spanyol rendőrség nyomozást indított egy 26 éves, meg nem nevezett brit nő ügyében, akinek egy halott teknős került elő a vaginájából. Több angol lap is úgy értesült, hogy a lány hasfájás miatt kereste fel az orvosi rendelőt, ahol a szakember megállapította, hogy a fájdalmat egy fertőzés okozta, ami a hüvelyében talált állat miatt alakult ki. A nő arra kérdésre, hogyan került bele a teknős, nem tudott válaszolni, így a hatóság emberei nem tartják kizártnak, hogy nemi erőszak történhetett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Parókáik miatt rendszeresen kurváznak le ortodox zsidó nőket

szeptember 22., 13:45 Módosítva: 2018-09-24 11:42
14

Esther Adina Sash, a 30 éves, New York-ban élő zsidó nő, szinte naponta találkozik azzal, hogy leribancozzák, mert túl hosszú parókát hord. A parókára azért van szüksége, mert a zsidó vallás úgy rendelkezik, hogy nők  az esküvőjük után nyilvánosan nem mutathatják meg a hajukat, ezzel is jelezve azt, hogy hűek a férjükhöz. Ezt a törvényt egyesek úgy tartják be, hogy kendőt hordanak, mások a parókás megoldást választják. A hagyomány szerint ezeknek a műhajaknak illik viszonylag rövidnek lenniük, körülbelül vállig érőnek, és törekedni kell arra, hogy ne legyenek feltűnőek. Egyre több fiatal feleség azonban szembemegy ezzel a tradícióval és hosszú parókát választ, ahogy Sash is, ennek pedig gyakran nagyon kellemetlen következményei vannak. Erről mesélt több nő is a New York Postnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Orosz tévé: pofozás a talkshow-ban, rugdosó nő a realityben

szeptember 22., 11:57 Módosítva: 2018-09-23 16:05
10

A Down-szindróma egy roppant nehéz és megosztó kérdés, az orosz tévében tomboltak is az indulatok ezzel kapcsolatosan.

Egy talkshow-ban szerpelt egy színésznő, a 49 éves Evelina Bledansz, akinek Down-szindrómás gyermeke van. Erre a nézőközönségből azt mondta egy másik nő, hogy jobb lett volna, ha kromoszómavizsgálatot végeztet és nem szüli meg a babát, amire az anyuka odament és felpofozta a közönségből beszóló nőt.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Csúfolták, mert túl vékony volt, ezért fatörzs vastagságú combokat gyúrt magának

  szeptember 22., 08:58 Módosítva: 2018-09-23 17:07
  67

  Bakhar Nabjevánál minden nap lábnap az edzőteremben.

  Halálos fenyegetéseket kap a volt hokis, aki levadászott grizzlyvel dicsekedett

  szeptember 21., 15:12 Módosítva: 2018-09-23 09:00
  110

  Halott állattal pózolni, és azt kiposztolni a közösségi oldalakra, mindig magában rejti a rizikót, hogy az sokaknál kiveri a biztosítékot, és netes hajsza indul a vadász után.

  Így járt a volt profi hokis, Tim Brent is, akit most rengetegen utálnak, amiért egy lelőtt állattal pózolt, egyesek a kommentekben halálosan meg is fenyegették.

  Így a 34 éves Tim Brent egyesek számára közellenséggé vált az interneten, miután számos képet posztolt Instagramra és Twitterre, arról, ahogy egy hatalmas, kilőtt grizzly medvével pózol a kanadai Yukon tartományban.

  A kanadai férfi ezen a képen például büszke mosollyal az arcán karolja át a hatalmas állat tetemét:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kávé helyett egy pohár vizelettel indítja a reggeleit ez az életmód-tanácsadó

  szeptember 18., 15:59 Módosítva: 2018-09-19 17:03
  31

  Nem új keletű az elképzelés, hogy a különböző csípéseket vizelettel kell kezelni. A módszert a Jóbarátok terjesztette el, nemrég pedig a Vajna házaspár is alkalmazta. Persze a lepisilős eljárásról már többször bebizonyosodott, hogy hülyeség, de mi van azzal, ha valaki nem külsőleg használja gyógyításra a vizeletet? Nos, egy brit asszony esküszik arra, hogy a saját pisijének fogyasztása a legjobb gyógymód mindenféle csípésre. Ráadásul annyira meggyőződése ez, hogy naponta két pohárral meg is iszik a testnedvéből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így is lehetne promózni a Való Világot...

  szeptember 17., 15:36 Módosítva: 2018-09-19 10:32
  2

  Azt már megírtuk, hogy novemberben jön a Való Világ 9. évada. Volt is már egy nagy casting, de még mindig keresik a megfelelő szereplőket, akiket be lehet költöztetni a "luxusbörtönbe." Ezért is fut az Instagramon a következő videó, ami egész egyszerűen azt üzeni, hogy pont 36 millió ok van rá, hogy az ember jelentkezzen a műsorba. Ennyi forintot lehet nyerni. 

  36 millió okod van jelentkezni! 💸💵💴💶💷 @rtlmagyarorszag @nadai_aniko @apuskaspeti #valovilag #valovilagpoweredbybigbrother

  ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés,

  Az eredeti hangsávtól megszabadulva a pénzben fürdés miatt elég jól működne ez is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajon ennek a szexi, jógázó párnak tényleg ilyen eszméletlenül tökéletes az élete?

  szeptember 16., 16:56 Módosítva: 2018-09-18 07:38
  100

  Azt állítják, és ezt a világ legmacerásabb jógapózain keresztül próbálják bebizonyítani. Ön hisz nekik?

  Trágárkodó siklóernyős troll terrorizálja egy kisváros lakóit

  szeptember 16., 16:10 Módosítva: 2018-09-18 07:59
  5

  A rendőrség nyomozást indított Paul Satchell, ismertebb nevén, a Bexhill-i Madárember ellen, a férfi ugyanis két éve siklóernyőzésével és trágárkodásával terrorban tartja a helyi lakosokat. Satchell a tengerparti kisváros népszerű kiránduló és piknikező helyén, a településen található hegyen szokott áldozni a hobbijának, ám ez sok konfliktushoz vezet. A helyiek azt mondják, hogy a férfi mintha ki akarná sajátítani a területet, ezért az arra járókat folyamatosan megfélemlíti. Van hogy szóban obszcén dolgokat kiabál nekik, máskor pedig annyira közel vezeti hozzájuk a siklóernyőjét, hogy attól kellemetlenül érzik magukat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az Apollo 8 parancsnoka allergiás volt az űrre

  szeptember 16., 11:55 Módosítva: 2018-09-17 14:49
  14

  Noha én pont így érzek, azért lássuk be, elég ritka, ha valaki nem úgy nyilatkozik az űrutazás lehetőségéről, hogy 

  atttyaúristen, bármit megtennék azért, hogy egyszer én is feljuthassak a Holdra! 

  Vagy a Marsra, a Napra, vagy csak úgy simán az űrbe szelfizni egyet. Minket, embereket, amióta létezünk, mindig érdekelt az asztronómia, az első holdraszállás pedig egyenesen csodaszámba ment (már ha megtörtént egyáltalán, ugyebár). Nem véletlen, hogy szinte minden kisfiú a mai napig űrhajós (vagy kukás) szeretne lenni, az esélyük erre mégis csak nagyjából egy a százmillióhoz. Vagy több. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön mit tenne meg azért, hogy a gyereke úgy nézzen ki, mint egy hollywoodi félisten?

  szeptember 16., 10:49 Módosítva: 2018-09-18 07:59
  3

  Az emberek szeretik előre elképzelni, hogy miként fest majd a születendő gyerekük, közben meg reménykednek, hogy minden eképzelhető vérrokontól csak és kizárólag az előnyös tulajdonságokat örökli majd. A remény ugyanígy megvan olyan szülők esetében is, akik spermadonort kénytelenek igénybe venni ahhoz, hogy gyerekük lehessen. Az ő esetükben azonban nehezebb képzelegni a baba külsejét illetően, hiszen általában nem sokat lehet tudni a spermát szolgáltató férfiról.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  342 év után fejtették meg a Sátán levelét

  szeptember 15., 10:44 Módosítva: 2018-09-16 15:17
  22

  Több mint 300 év telt el azóta, hogy egy bizonyos Maria Crocifissa della Concezione nevű apáca azt állította, hogy megszállta őt a Sátán. Erre bizonyítéka is volt, de mivel senki sem tudta értelmezni azt, története hamar a feledés homályába veszett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Elég zavarba ejtő volt, mikor Anna Kendricket bele kellett varrnom a melltartójába”

  szeptember 13., 19:59 Módosítva: 2018-09-15 16:59
  599

  Csaba Noémi élete a külső szemlélő számára elképesztően izgalmas, ő mégis úgy beszél róla, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy New Yorkban divattervezőként dolgozik, készített már ruhát Nicki Minajnak, rendszeresen varr a Rupaul's Drag Race szereplőinek és egyébként olyan is előfordult vele, hogy egy kecskét kellett öltöztetnie. De hogy vezet az út a Budapesti Divatiskolából New Yorkba, és mennyire jön zavarba az ember, ha A-listás hollywoodi sztárokkal dolgozik együtt? Többek között ilyenekről beszélgettünk vele.

  „Veszprémben születtem és kiskorom óta külföld volt az álmom. Az anyukám szokta mesélni, hogy már kilencévesen azt mondogattam, hogy Amerikában leszek divattervező és azt hiszem erre tényleg nagyon ráálltam már akkor. De kezdetben a szüleim nem engedték, hogy ilyen pályára menjek. Közgazdasági szakközépbe jártam, 18 évesen pedig feljöttem Pestre, de eleinte turizmust tanultam, csak aztán mentem a Budapesti Divatiskolába”

  - kezdi a történetét Noémi, aki miután elvégezte a képzést, tényleg el is indult megvalósítani gyerekkori álmát. Ebben az első állomás Anglia volt, ahol a vendéglátós diplomájával egy szállodában dolgozott, majd jött a lehetőség, hogy au pairként kimenjen New Yorkba.

  Csaba Noémi
  Csaba Noémi
  Fotó: Kaszás Tamás / Velvet
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jó, most már tuti, hogy a pizzakóstoló a legjobb munka a világon!

  szeptember 13., 13:44 Módosítva: 2018-09-15 09:14
  14

  Az ember annyi minden szeretne lenni gyerekkorában: űrhajós, kukás, állatorvos, elnök, színész, nyomozó, dj, esetleg influencer Izlandon. Aztán az álom van, hogy valóra válik, de az esetek nagy többségében inkább nem. Vagy legalábis nagyon, nagyon sok küzdelem árán. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Példátlan magyar siker: amerikai cég szerződött egy magyar DJ-vel

  szeptember 12., 12:21 Módosítva: 2018-09-14 09:58
  3180

  Egy magyar DJ, Willcox megcsinálta a Tequila című dalával a maga szerencséjét. Nem mellesleg a klipben Koholák ÉNB Alexa táncol.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezzel a speciális kezeléssel égetik a zsírt egyes Victoria's Secret modellek

  szeptember 11., 13:42 Módosítva: 2018-09-13 08:31
  3

  Azt már megtudhattuk, milyen hülyén is néz ki egy fotózás messziről. Most viszont azt a titkot is megismerhetjük, hogy a bugyimodellek minden szexista és hímsoviniszta elvárásoknak megfelelő teste mitől is olyan amilyen. Ahogy azt sejteni lehet: ezek a lányok sem így születtek. Komolyan meg kell dolgozniuk azért, hogy a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján sétálhassanak. Ha valaki, akkor Palvin Barbara aztán tudna erről mesélni. A nagy esemény csak novemberben lesz, de egyesek már most dolgoznak azon, hogy extra karcsúk legyenek. Palvin is a megszokottnál több képet oszt meg edzései előtt vagy után. Mások cellulit kezelést is bevetnek. Ennek az a lényege, hogy rádiófrekvencia és infrafény adta hő hatására felhevítik a zsírsejteket, amiknek a mérete így csökken, plusz az adott terület vérkeringése és anyagcseréje, a bőr rugalmassága feljavul, magyarul: feszesít.

  Milyen zsírt kell a Victoria's Secret Angyloknak leégetniük magukról?????

  Eléggé adja magát a kérdés, ugye. A választ pedig a kezelést biztosító szépségszalon osztotta meg. A modellek a hasukat és a combjuk hátsó részét feszesítik ilyen mesterséges eszközökkel.

  (PageSix)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tanári fizetéséből utazza körbe a világot

  szeptember 10., 12:37 Módosítva: 2018-09-11 15:40
  11

  Lehetséges. de nem Magyarországon, nem a magyar tanári fizetésből.

  Levágatta az orrát és a füleit, hogy ilyen szép koponya válhasson a fejéből

  szeptember 9., 09:13 Módosítva: 2018-09-11 08:10
  464

  Tök megérte, nem?

  Reméljük, nem gondolta, hogy önt egy divatbemutató már nem tudja sokkolni!

  szeptember 9., 09:12 Módosítva: 2018-09-11 15:39
  377

  A svéd divattervező-hallgatóknak volt pár olyan ötlete, amitől mi nevettünk vagy felszisszentünk. Tevepata, fanszőrzet, humorszemüveg, van itt minden!

  A jógázva szoptató anyuka bővebben is kifejtette, mire jó ez az egész

  szeptember 9., 09:11 Módosítva: 2018-09-11 07:30
  19

  Carlee Benear meghökkentő Instagramjára nem csak pozitív reakciók jönnek, de ő a beszólók helyett inkább a gyerekére és saját testére figyel.

  Megnézte A Gyűrűk Urát és rájött, hogy ő egy tünde

  szeptember 9., 09:10 Módosítva: 2018-09-11 08:10
  165

  Kimberel Eventide életcélja, hogy másoknak is felnyissa a szemét arra, hogy ők is tündék.

  Pert indított egy férfi, mert a fejére esett egy nagy és kövér macska

  szeptember 9., 09:09 Módosítva: 2018-09-11 08:10
  60

  Elég bizarr balesetet szenvedett egy férfi Torinóban. Az 56 éves úr amolyan átlagos járókelő módjára sétált az utcán, mikor egy nyolcadik emeleti lakásból a fejére esett egy hatkilós macska. Az ütközésben az állat elpusztult a férfi pedig kórházba került, ahol kiderült, hogy a nyakcsigolyái megsérültek. Emiatt pedig pert indított a macska tulajdonosa ellen.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  1 millió dollárt követel a férfi, aki 17 évet ült börtönben a hasonmása helyett

  szeptember 8., 06:19 Módosítva: 2018-09-10 11:18
  20

  A közhiedelem szerint mindenkinek van egy hasonmása valahol a nagyvilágban, akit sok esetben nem is ismerünk, sőt még az is megtörténhet, hogy az illető a Föld másik oldalán bukkan fel, vagy teljesen más időben élt. 

  Megtörténhet, hogy a hasonmások útjai sosem keresztezik egymásét, de Richard Jonesnak nem volt ilyen szerencséje. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha rajong a Jóbarátokért, akkor van egy jó hírünk: ön ezerszer okosabb az átlagnál

  szeptember 8., 06:16 Módosítva: 2018-09-09 09:53
  69

  Hihetetlen, de mégis olyan jó érzés belegondolni, hogy a tudósoknak hála szép lassan minden tevékenységünkről és szokásunkról (pláne, ha az egy kellemetlen, ártalmas szokás) kiderül, hogy nem véletlenül űzzük őket, hanem egész egyszerűen azért, mert 

  sokkal, de sokkal okosabbak vagyunk az átlagnál.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Visszavonul a plasztikáztatásól a nő, aki 8-szor (!) nagyobbíttatta meg a fenekét

  szeptember 8., 06:15 Módosítva: 2018-09-10 07:24
  4

  Jennifer Pamplona egy haláleset miatt vált plasztikafüggővé, de most úgy érzi, végre elkészült a teste és képes lesz leállni a műtétekkel.

  Ajtó vagy tengerpart? Tengerpart vagy ajtó?

  szeptember 8., 06:14 Módosítva: 2018-09-11 16:33
  4

  Emlékszik a milyenszínű ruhára? És a még milyenebb színű komódra? Akkor viszont biztos arra is emlékszik, amikor a teknős beleolvadt a környezetébe, vagy amikor nem lehetett eldönteni, hogy fal van-e a piknikasztal háta mögött vagy inkább folyó. Ha az utóbbi volt a kedvence, akkor van egy jó hírünk, most ugyanis egy témában rendkívül kapcsolódó optikai csalódás terjedt el az interneten, amellyel kapcsolatban csupán egyetlen kérdés merül fel, de mindenkinek kellőképp felrobban tőle az agya: 

  ezen a fotón egy szépen festett ajtó vagy egy tengerpart szerepel? 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kislányszellemet fotózott le a Street View egy temetőben

  szeptember 8., 06:14 Módosítva: 2018-09-10 12:58
  11

  Ha az ember alaposan rááll a Google Street View nézegetésére, akkor néha egészen izgalmas dolgokba is belefuthat. Láttunk már kutyát, ami photobombolta egy fotós összes képét, van hogy a Google autója szexelő embereket örökít meg, és olyan is előfordul, hogy egyenesen egy kislányszellemet sikerült lefényképezni egy temetőben. Állítólag ez történt egy texasi sírkertben, a képeket pedig egy szakoldal, a The Hidden Underbelly 2.0, posztolta a YouTube csatornájára, olyan videók közé mint a videón a rejtélyes vörös fény vagy az ufó rabolta el anyát és lányát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Rejtélyes körülmények között halt meg egy ausztrál modell, akit összekötözve találtak meg egy luxusjachton

  szeptember 5., 10:05 Módosítva: 2018-09-07 13:56
  1

  A fiatal lány csak utazott, fotózta magát, boldog életet élt. Aztán váratlanul, furcsa körülmények között halt meg egy hajón.

  Akkorát bulizott az esküvőjén ez a menyasszony, hogy mindkét lába eltört

  szeptember 4., 16:02 Módosítva: 2018-09-06 13:53
  58

  Lyndsey és Sean Henderson házas élete azonnal egy kisebb megpróbáltatással indul, hiszen a friss férjnek az elkövetkező hat hétben ápolnia kell a feleségét, aki az esküvőjükön törte el mindkét lábát, ezért jelenleg gipszben fekszik. A nő ugyanis annyira lázba jött, mikor a DJ berakta az egyik kedvenc tinikori slágerét, hogy egy ponton felugrott, amiből annyira szerencsétlenül érkezett meg, hogy mindkét lába megsérült.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ennek az ex-pornósnak annyira bejött a vallás, hogy papnő lett belőle

  szeptember 3., 16:40 Módosítva: 2018-09-05 07:43
  39

  Brittni De La Mora a 2000-es évek elején azzal volt ismert, hogy az egyik legsikeresebb pornószínésznő volt, ma viszont már azért írnak róla, mert szakmát váltott. Persze láttunk már ilyet, csak magyarok közül Aleska Diamond és Michelle Wild is a szemünk láttára szállt ki a felnőttfilmezésből és lett előbbiből légtornász, utóbbiból pedig sorozataszínész. Ám Brittni De La Mora új karrierje még ezeknél is érdekesebb, hiszen azt követően, hogy felhagyott a pornózással, papnő lett belőle.

  Távolról sincs vége, olvasson még