horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Kitört a pánik a párizsi Disneylandben, az emberek azt hitték, hogy terrortámadás történt

tegnap, 13:55 Módosítva: 2019.03.24 18:29
2

Egy videón látszik, hogy a vidámparkba látogatók ijedten rohannak valami elől. Mint kiderült: egy meghibásodott, hangos és elég zajos mozgólépcső keltett az emverekben a pánikot, hogy megint terrortámadás történt.

A Disneyland megerősítette, hogy

sem robbanás, sem lövöldőzés nem volt, nem sérült meg senki. Téves riasztás volt.

(TMZ)

Ez a világ leghülyébb turistalátványossága

tegnap, 08:50 Módosítva: 2019.03.24 09:03
3

Vannak olyan tipikusan turistacsalogató helyek, mint mondjuk Harry Potter iskolája, ami törénetesen az Oxford. Vagy ott van mondjuk a Stonehenge, az Eiffel-torony és így tovább. Ezeken a helyeken szívesen fotózkodik az ember, hogy aztán lehessen mit nézegetni, lehessen büszkén mutogatni az Instagramon meg a Facebookon. New Yorkban van egy hely, egy elég menő és luxy épület, a Vessel, ami mostanában nyílt. Az benne olyan nagyon különleges, a kinézetén túl, hogy ez az Egyesült Államok legnagyobb és legdrágább magánépülete. Az egész a Miami Dolphins NFL csapat tulajdonosáé. A műalkotásként számon tartott építményt Thomas Heatherwick tervezte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön is összetapossa a szelektíven gyűjtött fém dobozokat? ROSSZUL TESZI!

március 23., 08:35 Módosítva: 2019.03.24 09:03
8

A környezettudatosság fontos dolog. Minden bolgyómentő aktivistáskodás nélkül is nyugodtan ki lehet ezt jelenteni, elvégre itt élünk Földön, mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk, így nem árt rendet tartani, megóvni a bolygót, amennyire lehet. De persze elkezdhetjük megszokni a 40 kg múanyaggal a gyomrukban úszkáló bálnák létezését is.

Az egyik legalapabb dolog a szemetelés. Már az is sokat jelent, ha mondjuk nem a földre, hanem a kijelölt helyre dobjuk az utcán a cigicsikket. Erre hívta fel a figyelmet a Cigicsikkmentes február nevű kezdeményezés. Ami még ennél is alapabb, az a szelektív hulladékgyűjtés. Itt egy remek képes riport arról, hogy a műanyag flakonnal mi minden történik, mire újrahasznosított termék lesz belőle.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Ez a divatbemutató megerősít minden sztereotípiát a japánok és a szex viszonyáról

  március 19., 15:12 Módosítva: 2019.03.21 10:38
  7

  Megalázott nők, horrorfilmek, cuki mesefigurák, lerángatott ruhadarabok, kislányos kiegészítők, szado-mazo – hogy csak néhány címszót soroljunk.

  13 évesen lekövérezték, 18 éves korára 31 kg-ra fogyott le, 23 évesen pedig így néz ki

  március 18., 14:50 Módosítva: 2019.03.20 16:13
  0

  Ennyit tud változtatni az ember kinézetén, ha tinédzserként a súlyával csesztetik.

  Eszméletlen, hogy mi a munkája ennek a két ausztrál nőnek

  március 18., 14:45 Módosítva: 2019.03.21 09:17
  7

  Annyit segítünk, hogy nem műkörmösök, de nem is fitneszcelebek az instagramon.

  A kreatív emberek hajlamosabbak a skizofréniára

  március 17., 13:27 Módosítva: 2019.03.19 08:49
  7

  A művészvilágból vett számos példával illusztrálható az az általános vélekedés, hogy a festők, írók, zenészek, költők, színészek, szóval gyakorlatilag bármilyen művészeti ágban kiemelkedőt alkotó emberek nagyobb eséllyel küzdenek mentális problémákkal, mint azok, akik velük ellentétben inkább pragmatikusan állnak a világhoz. Elég csak hirtelen Vincent Van Goghra, Wolfgang Amadeus Mozartra, József Attilára, és egyéb, művészetekben kiemelkedőt alkotó személyekre gondolni. Mi is írtunk már rengeteg mai hírességről, akik bipoláris zavartól, depressziótól szenvedtek, öngyilkos gondolatai voltak, vagy egyéb lelki gondokkal kell(ett) megküzdeniük, de ha mindegyiküket felsorolnánk, háromszor is lemenne a nap, úgyhogy ezt most meg sem kíséreljük. 

  Nem kell tehát ismeretlenek agyában turkálnunk ahhoz, hogy a tendenciákat megfigyelve ki merjük jelenteni: a művészvilág kreatív elméi érzelmi és értelmi szempontból sokkal sérülékenyebbek, mint azok, akik gyakorlatiasan állnak az élet nagy kérdéseihez.   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez minden bizonnyal a magyar gyerekek kedvenc mesekönyve lesz

  március 17., 09:39 Módosítva: 2019.03.19 09:36
  21

  David Walliams egy brit humorista-színész-tévés személyiség, ő látható a fenti borítóképen. A legtöbben a Little Britain (Angolkák) című sorozatból ismerik, de az utóbbi időben rengeteget szerepelt, mint a Britain's Got Talent zsűrijének tagja. 2010-től 2015-ig volt ő házas, eközben született egy kisfia, aki most 5 éves. Walliams már 2008 óta írogat gyerekkönyveket, és most a legutóbbinak egy szokatlan, angolul ebben a formában értelmetlen szót adott címül.

  A dologban (nekünk) az a poén, hogy a cím magyarul viszont nagyon is értelmes.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Régen rejtegették és szánták őket, most ők nyújtanak inspirációt a többieknek

  március 16., 16:53 Módosítva: 2019.03.18 18:20
  39

  Az extrém külsejű és/vagy ritka betegséggel élő emberekre mindig is kíváncsi volt a közönség, de ma már teljesen más kontextusban látjuk őket.

  Egy nő orális szex közben kapott sztrókot, majdnem bele is halt

  március 14., 13:42 Módosítva: 2019.03.16 11:09
  21

  A British Medical Journal jelentése szerint egy 44 éves nőt kórházba  kellett szállítani, mert orális szex közben elájult. Az történt, hogy a nőt épp kényeztette párja, amitől 2-3 percre eszméletét vesztette. Ettől a férfi aggódni kezdett, mivel nem épp a világ legtermészetesebb dolga, hogy szex közben percekre eszméletét veszti az ember, ezért elvitte partnerét a sürgősségire. A kórházban a férfi elmondta az orvosoknak, hogy szex közben egyszer csak teljesen merev lett a partnere teste. A nő még annyit mondott, hogy fájt a feje, egy 10-es skálán 6-ra tette a fájdalmát. Az orvosok megállapították, hogy a hölgy sztrókot kapott. Azért szex közben jött ki, mivel az izgalmi állapotban megemelkedett a vérnyomása, ami aztán rohamot idézett elő. A CT pedig kimutatta, hogy aneurizmája van, amit sikerült is kezelni, így 15 nap után ki is engedték a kórházból.

  (Huffington Post)

  Piaci rés: feltalálták a kamerával felszerelt péniszgyűrűt

  március 12., 15:54 Módosítva: 2019.03.15 09:43
  97

  Egy brit cég, a Julz egy remek találmánnyal tömött be most egy piaci rést: feltalálták a péniszgyűrűt, amivel filmezni is lehet. A szexjáték/kütyü elnevezése elég kézenfekvő, úgy hívják, hogy The Cock Cam, és az egy app segítségével közvetlenül a használó telefonjára rögzíti a szokatlan szögből készített videót. Hogy hogyan nézhet ki egy felvétel, amit az ember ezzel a kütyüvel készít, azt az alábbi reklámfilm demonstrálja egy műpénisz és egy ejtőernyős ugrás segítségével. Nem akarunk senkit beugratni: az alábbi videó ugyan vicces, de szexet nem tartalmaz, sőt, még nőt sem.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezek a házak simán felérnek egy celeb millió dolláros villájával

  március 10., 09:44 Módosítva: 2019.03.12 11:09
  6

  Vannak a millió dollárokat érő házak, amikben már-már túlzóan sok fürdőszoba van, amik külön mozi termekkel, privát biliárd szalonnal, saját tenisz pályával, meg minimum egy órmótlan nagy medencével van felpimpelve. Mindez többnyire valami tenger vagy óceán partján, természetesen. De a New York szívében, a legdrágább helyen lévő loft lakások is derékig tudnak gázolni a rongyrázós pompában. Ilyen kis kulipintyókban húzzák meg magukat a celebek és a gazdagok. És igen, ezek is szépek, ha valami 5 millió dollárba kerül, akkor attól azért elvárható, hogy szép legyen. Közben meg egy átalakított, mozgó otthonként is üzemelő kisbusz is pöpecül tud kinézni, ugye. A luxusvillák és a guruló garzonok között félúton meg ott vannak ezek a cuki, színes házak New Orleansból.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez az egyedi szubkultúra csak extrém körülmények között mutatja meg magát

  március 10., 09:44 Módosítva: 2019.03.13 09:44
  26

  Egy cseh fotós képein keresztül látszik, hogy milyen a Világ 3 különböző pontján megrendezett Burning Man fesztivál.

  Ez a 20 éves lány büszkén vállalja kinézetét

  március 9., 10:26 Módosítva: 2019.03.12 11:05
  15

  Akár rejtegethetné is az égési sérüléseket szenvedett bőrét, de nem teszi.

  Amputált lábából szeretne táskát varratni egy nő

  március 9., 10:22 Módosítva: 2019.03.11 16:00
  231

  Első hallásra igen abszurdnak tűnő dolgot közöl egy manchesteri nőről a a brit Metro, és bár való igaz, hogy a horrorszerű történet majdnem minden részlete meglehetősen szokatlannak tekinthető, annyira talán mégsem az, hogy egyáltalán ne tudjunk azonosulni vele. Az 55 éves, Joan nevű asszony arra készül ugyanis, hogy

  amputált lábából kézi táskát varrat magának. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Trónok harca utolsó nagy csatája minden eddigi filmben látott csatánál hosszabb lehet

  március 7., 15:27 Módosítva: 2019.03.09 10:36
  62

  Most, hogy kijött az első rendes előzetes, amiből nem nagyon derült ki semmi, de kellően felcsigázta az embert, megint felélénkültek a találgatások és a kiszivárgott információkra alapozott elméletek gyártása. A Daily Dot például arra jutott, hogy egyrészt

  a Trónok harca utolsó évadának Végső Nagy Csatája lehet minden idők legnagyobb, leglátványosabb és leghosszabb csatajelenete;

  másrészt, és ez már kész tény, hogy ennek a jelenetnek a leforgatása alapból tovább tartott, mint egy tucatnyi, a való életben tényleg megtörtént háború. Azt biztosan lehet tudni, hogy azt az ominózus epizódot, amiben a Mások és az emberek összecsapnak, azt 11 héten keresztül forgatták. Ez már önmagában több időt ölel fel, mint a szlovén függetlenségi háború, ami 10 napig tartott 1991-ben.

  A 11 hét alatt, és 55 éjszakai forgatással együtt felvett epizód 90 perc hosszú lesz. A készítők is elmondták, hogy az ütközetet nem fogják elhúzni, több epizódon át, darabokban leadni. Lesz egy nagy csata, ami a 8. évad 2. részében lesz látható. Ha itt tényleg egy összefüggő, kardozós, sárkányos, menekülős képkockák fognak pörögni, amit nem akaszt meg semmi mellékszál - mondjuk Bran utazása a múltba, vagy Cersei bort iszik a véres harcmezőtől tisztes távolságban - és ez hosszabb lesz, mint 40 perc, akkor tényleg ez lesz minden idők legnagyobb, leghosszabb filmes csatajelenete. Legyőzheti A gyűrűk urát, aminek A két torony című részében közel 40 percet tett ki az a bizonyos csata.

  És simán lehet, hogy így lesz. A sorozat készítői korábban úgy gondolták a deresi csatát bemutató epizóddal kapcsolatban, hogy lehetetlen lesz megcsinálni. A Trónok harca legelején kijelentették, hogy ők akarnak egy zombivá változott jeges medvét. Akkor azt mondták nekik, hogy nem lehet (mert nem volt rá pénz), aztán a 7. évadban feltűnt egy. Számukra semmi sem lehetetlen, szóval biztos, hogy olyan csata lesz, amilyet még soha senki nem látott. Ha a hosszát nézzük, ha a nagyságát, ha a költségvetését, ha a keresztmetszetét, térfogatát, ez lesz a filmes ütközetek csúcsa.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az internet megint felfedezte magának a tejes kólát

  március 7., 14:32 Módosítva: 2019.03.10 10:06
  6

  A Buzzfeed a frissen felfedezett tejes kóláról ír. Ez a Milk Coke vagy Coke Milk. Ez a dili, ezt kezdték el inni az interneten, de úgy, hogy persze meg is osztják, hogy nem is olyan borzalmas. A helyzet az, hogy a tejes kólára egyszer, ha nem többször már rácsodálkozott az internet. 2015-ben volt egy hullám, amikor mindenki derékig gázolhatott a tej miatt kicsapódó kóla habokban. Akkor is az jött le, hogy ugyan nem épp a leggusztább látvány, nem cuppanna rá az ember izomból, de ízre elmegy, okés.

  2019 március: a Milk Coke megint tarol.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nagyon fontos szereplő nincs benne a Trónok harca 8. évadának előzetesében

  március 6., 13:24 Módosítva: 2019.03.09 10:36
  27

  Végre kijött a közel egy hónap múlva induló Trónok harca utolsó évadának első előzetese. Van benne minden, ami kell. Több videóban és cikkben is már elkezdték atomjaira szedni, és képkockáról képkockára kielemezni a látottakat. A vad találgatásokba most nem mennénk bele, mert lehet,

  • hogy visszatér Havas Jon farkasa,
  • hogy a senkitől és semmitől soha meg nem rettenő Arya a Mássá változott apja elől rohan,
  • Cersei nem elvetélt és/vagy soha nem is volt terhes,

  de az is elképzelhető, hogy ezek közül semmi sem jön be. Az viszont biztos, hogy valaki hiányzik az előzetesből. És most nem egy jelentéktelen mellékszereplőre gondolunk. Nézze meg jól! A videó után eláruljuk, hogy ki az.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szinte teljesen meztelenül, művérrel bekenve tiltakoztak az állatvédők egy üzlet előtt

  március 4., 13:57 Módosítva: 2019.03.07 09:13
  6

  Így hívták fel a figyelmet arra, hogy az adott márka prérifarkasok szőrméjét használja a kabátjaihoz.

  A felismerhetetlenné vált férfi állítja, hogy soha nem plasztikáztatott

  március 3., 16:14 Módosítva: 2019.03.06 09:35
  23

  Ha Matt Kuwatának vannak barátai, akik évek óta nem látták, egész biztos, hogy most nem ismernék fel, ha összefutnának vele az utcán. A 24 éves srác ugyanis az elmúlt években átlagos japán fiúból, élő játékbabát csinált magából, ráadásul állítja, hogy mindezt plasztikai műtétek nélkül érte el. Egy helyi Twitter oldal ezen a három képen szemlétette az átváltozását: 

  Az Oddity Central beszámolója szerint a japán közönség már két éve követi érdeklődéssel a srác transzformációját, ám a 2018 eleje óta posztolt fotói azok, amik igazán nagy megdöbbenést okoznak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beleszeretett a paplanjába, hozzá is megy feleségül

  március 3., 10:04 Módosítva: 2019.03.05 11:35
  95

  Egy 49 éves művész, bizonyos Pascal Sellick a nagy nyilvánosság előtt szeretne összeházasodni jövendőbelijével, így minden érdeklődőt szeretettel vár a nagy napon, február 10-én, 14 órakor, az exeteri Devonban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Sajnáljuk, de önben lehet a hiba, ha a undok a macskája

  március 3., 10:01 Módosítva: 2019.03.17 17:31
  103

  Míg arról már korábban is jelentek meg tanulmányok, hogy a kutyák viselkedése gyakran hasonlít a gazdáikéra, addig a macskákról általában azt mondják, hogy teljesen egyedülálló, független lények. Sok macskatartó számára pedig ez egy szomorú, ám mégis megnyugtató magyarázat lehetett arra, hogy miért undok a tündéri, puha és selymes kis állatkájuk. Ám most van egy sajnálatos hírünk: az amerikai Lincoln Egyetem kutató arra jutottak, hogy a macskák igenis másolják a gazdáik viselkedését, 

  tehát, ha a cicája egy valódi Grumpy cat, lehet hogy önben van a hiba.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  730 millióért árulja a szüzességét egy modell, hogy anyukája büszke legyen rá

  március 3., 10:01 Módosítva: 2019.03.06 15:47
  100

  Aztán egy sugar daddy-t is szeretne magának, hogy a tervezett, havi 9,5 milliós költségeit valahogy fedezni tudja.

  „Egy idióta voltam” - magának írt gyászjelentést egy tüdőrákban elhunyt férfi

  március 2., 16:29 Módosítva: 2019.03.04 12:57
  170

  Az amerikai Geoffrey Turner 66 éves korában, tüdőrákban hunyt el, 2019 februárjában. A férfi pedig, akiről a lánya a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy mindig szeretett volna valami fontosat letenni az asztalra, azzal került be végül a hírekbe, hogy a halála előtt megírta a saját gyászjelentését, amivel nem titkolt célja az volt, hogy másokat elijesszen a dohányzástól és ezzel életeket mentsen meg.

  000 DV795223
  Fotó: AFP
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tökéletes levéllel mondott fel egy amerikai gyorsétterem összes dolgozója

  március 2., 15:17 Módosítva: 2019.03.06 08:39
  43

  Nem ismeretlen jelenség, hogy egy cég alkalmazottai annyira elégedetlenek a munkakörlényeikkel, hogy arról álmodoznak, bárcsak képesek lennének összefogni és valami igazán hatásos módon jelezni a munkáltatójuknak, hogy nem érzik magukat jól az adott körülmények között. Ez legtöbb esetben csak a közös ebéd közbeni háborgásban szokott kimerülni, ám egy amerikai gyorsétterem dolgozónak most mégis sikerült ezt új szintre emelniük. A Sonic lánc egyik ohiói éttermében az alkalmazottak ugyanis fogták magukat és kollektíven felmondtak, erről pedig a vendégeket is tájékoztatták egy kézzel írt levélben.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagyon nem várt következménye lett az egyéjszakás kalandnak

  március 2., 11:09 Módosítva: 2019.03.05 15:57
  72

  Hannah Donaghue és Ben Fagan történetében egészen addig semmi érdekes nincs, hogy a két húszas éveikben járó fiatal valamivel több mint egy éve egy buliban összefutott, az este pedig szexszel végződött. Az egyéjszakás kaland után rendben el is búcsúztak egymástól és egészen addig nem találkoztak ismét, míg néhány héttel később ki nem derült, hogy a nő teherbe esett. Még ez is egy olyan dolog, ami ha ritkán is, de megesik.

  Az viszont már érdekesebb, hogy a nő egyből hármasikrekkel lett terhes, úgy hogy közben fogamzásgátlót szedett.

  Ráadásul  Donaghue-val nem először történt meg, hogy védekezett és mégis terhes lett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Túl kicsiny pénisze miatt nem képes utódot nemzeni Hektor, a lengyel kajmán

  március 2., 09:08 Módosítva: 2019.03.05 13:23
  120

  Hektor és Luiza majdnem ötven éve, egész pontosan 1973 óta hűséges társai egymásnak, és ennyi ideje már, hogy a legnagyobb szeretetben élnek együtt a lengyelországi Posnan Állatkertben. Kettejük kapcsolata több szempontból is különleges: például abban, hogy kajmánok lévén nem jellemző rájuk, hogy ilyen hosszú ideig kitartsanak a párjuk mellett, ezek az állatok ugyanis általában nem egy életre választanak maguk mellé párt. Ők azonban minden felmerülő akadályt leküzdöttek, és szemlátomást még mindig egymással képzelik el az életüket, ami alighanem így is marad már.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így néz ki egy fitneszmodell hasa ikerszülés után

  március 2., 09:03 Módosítva: 2019.03.03 16:12
  182

  Természetes jelenség, hogy a nők teste kisebb-nagyobb mértékben megváltozik szülés után. Az Instagram világában pedig számtalan olyan példát láttunk már, mikor anyák azt mutatták meg, hogyan nyerték vissza a terhesség előtti alakjukat, ám sok olyan poszt is szembejön, mikor kevésbé szerencsés genetikával rendelkező nők osztanak meg fotót arról, hogy bizony a hasuk már nem olyan lapos mint korábban. Közéjük tartozik a 29 éves Shina Pierce is, aki fitneszversenyeken és fotókon bizonyítja, hogy a megereszkedett bőr és a kockás has nem zárják ki egymást.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Éhesen mindannyian kicsit ez a mémmé vált, pizzafaló srác vagyunk

  február 28., 15:03 Módosítva: 2019.03.02 11:14
  1

  Helyi idő szerint február 27-én, 10 órakor vette kezdetét Donald Trump egykori ügyvédjének, Michael D. Cohennek a meghallgatása az amerikai képviselőház ellenőrző bizottsága előtt. Cohen a vallomásában elmondta többek között azt, hogy Trump személyesen állított ki neki egy csekket, amellyel kompenzálta azt, hogy ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett ki a Stormy Daniels művésznevet használó Stephanie Clifford pornószínésznőnek azért, hogy hallgasson a 2006-os liezonjukról, továbbá bizonyítékokkal ígérte alátámasztani, hogy miért tartja volt főnökét 

  csalónak, szélhámosnak és kóros hazudozónak.

  GettyImages-1132629818
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy férfi tetőtől talpig bekente magát mogyoróvajjal, majd besétált egy kutyafuttatóba

  február 27., 10:32 Módosítva: 2019.03.01 10:49
  15

  Steven Shrout az a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Nem is sejtette, hogy pár rossz döntés következtében egy aranyozott fürdőgatyában, tetőtől talpig mogyoróvajjal bekenve fog egy kutyafuttatóban flangálni.

  A 25 éves férfi Fantasy Football League-gel játszott, aminek volt egy tétje, hogy az utolsó játékosnak fizetnie kell 250 dollárt, de lehet, hogy be kell vállalnia valami kínos mutatványt. A fent leírtakból lehet sejteni, hogy Shrout utolsó lett, bukta a fogadást, de pénzbüntetés helyett inkább bevállalt valami baromságot. Amikor megtudta, hogy egy arany színű fürdőgatyában kell nyakig mogyoróvajasan sétálgatnia egy kutyafuttatóban, akkor úgy volt vele, hogy oké, gyorsan letudja, senkinek sem fog feltűnni az egész. Ahhoz képest egy rövid tévés riport is készült az esetről, amiben maga meséli el a történteket, és azt, hogy mit érzett, amikor a kutyák elkezdték követni és nyaldosni.

   (HuffingtonPost)

  Távolról sincs vége, olvasson még