horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi kínzó optikai csalódás: egy meztelen női hát vagy nyak van ezen a fotón?

tegnap, 15:07 Módosítva: 2018-10-16 16:35
2

Bár a kék-fekete/fehér-arany ruha sikerét talán lehetetlen reprodukálni, azért mostanában is jelennek meg az interneten olyan optikai csalódások, amik rendkívül heves és szórakoztató vitákat generálnak és ezért érdemes róluk beszámolni. A legfrissebb ilyet egy Marty Mula nevű Twitterező posztolta, aki azzal szerzett magának több tízezer lájkot és hozzászólást, hogy ezt a képet tette közzé:

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglepően lehangoló képet fest a pornósok szexuális életéről készült kutatás

október 14., 15:06 Módosítva: 2018-10-16 09:29
56

A Miami Egyetem kutatói nemrégiben arra keresték a választ, hogy milyen a pornószínészek szexuális élete a munkájukon kívül, és hát így utólag már nem tűnik meglepőnek, hogy miért tartott olyan sokáig, mire a kutatás egyik vezetője, Dr. Justin Dubin urológus a Free Speech Coalition-ön (Szövetség a Szólásszabadságért) keresztül végre meg tudta szólaltatni ezeket az embereket. Az eredmények ugyanis igen lehangoló képet festenek, amit aligha tudtak volna személyesen kiszedni az érintettekből. 

Az első kutatás, amelynek vezetője bizonyos dr. Ranjith Ramasamy volt, a férfi pornósokra irányult. Esetükben sok egyéb mellett kiderült, hogy 

58%-uk kénytelen Viagrát szedni, nemcsak forgatás, hanem otthoni szex közben is.

Elég ijesztő, de ezeknek a személyeknek a 84 százaléka 20 és 29 év közötti fiatalember.

Dubin a következő felmérés során 100 pornószínésznő válaszait értékelte ki, az eredmények esetükben is igen rémisztőek: közel negyedük számolt be

fájdalmas nemi életről, csökkent libidóról és orgazmusra való képtelenségről.

Náluk tehát súlyos szexuális zavar húzódik a háttérben. Érdekes, de míg a férfiak jelentős részénél kétségtelenül a pornó okozza a szexuális jellegű problémákat, a nőknél ezt nem lehetett egyértelműen bizonyítani.

(24.hu - Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Prostik, drogok, piák - 4 nap egy hivatalos szexszigeten

október 14., 13:49 Módosítva: 2018-10-16 08:17
349

Tavaly már felléptek ellene, mégsem tudtak semmit tenni annak a Good Girls Co. nevű cég által működtetett szexszigetnek a megszüntetéséért, amelyen 30 vendég korlátlan mennyiségben fogyaszthat nőket, alkoholt és kábítószereket. 

PAY-CEN ChristmasOffer 02
Fotó: sexisland.co

Ezért idén ismét megrendezték a négy napos fesztivált egy titkos helyszínen, a Karib-térség környezetében. A tavalyit Kolumbiában tartották, de az őket kritizálók rettentően ágáltak ellene: betegnek és undorítónak bélyegezték az egészet, és még a rendőrséget is rájuk uszították, hogy bűncselekményre utaló nyomok után kutassanak. Miután a helyi papok a pápához fordultak, hogy segítsen leállítani ezt a „fertőt”, a szervezők kénytelenek voltak elköltöztetni az eseményt.

5
Fotó: sexisland.co
Távolról sincs vége, olvasson még
 • Apuka megfagyott a rémülettől a kislánya mellett elsuhanó szellem láttán

  október 14., 10:43 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  11

  A 31 éves Stephen Armstrong egy babakorú kislány, Ella apukája, aki szó szerint halálra rémült, miután szeptember 15-én azzal kellett szembesülnie, hogy a gyereke ágya mellett egy fehér alak ólálkodik kéretlenül. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Azok a hurkák! Az a gigantikus has! Ez a medvehölgy megérdemelten nyert szépségversenyt

  október 13., 13:59 Módosítva: 2018-10-15 13:07
  64

  409 Beadnose az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy lenyűgöző méretű zsírpárnákat növesszen.

  "Ehhez a munkához az is hozzátartozik, hogy menekült gyerekek gondját viseljük"

  október 11., 15:45 Módosítva: 2018-10-13 20:22
  14
  UNICEF Bajnokok

  “Tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember, ismert közéleti személyiségek, valamint kis- és középvállalkozások tulajdonosai, vezetői álltak az UNICEF Magyarország mellé, hogy saját anyagi lehetőségeikkel, aktív erőfeszítéseikkel és kapcsolatrendszerükkel támogassák a szervezet munkáját.” Így lett az UNICEF Bajnoka Mihalik Enikő, Fördős Zé, Béres Alexandra és Mádai Vivien is. Az erről szóló sajtótájékoztatón beszélgettünk Mészáros Antóniával, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatójával.

  Kik ezek a bajnokok és mit csinálnak?

  Az UNICEF Bajnokok vállalták, hogy anyagilag támogatják az UNICEF Magyarország erőfeszítéseit, valamint, hogy vállalkozásaikon, tevékenységükön, társadalmi kapcsolatrendszerükön és elérésükön keresztül további adományokat is gyűjtenek a szervezet számára, egyedi kampányok során. Mindemellett a Bajnokok a világszervezet hírvivői is egyben, akik széles társadalmi ismertségüknek és elismertségüknek köszönhetően segítenek felhívni a figyelmet az UNICEF globális és hazai tevékenységére, célkitűzéseire. Valamennyien választottak egy, a saját érdeklődésükhöz közel álló, gyermekjóléttel kapcsolatos témát, mint amilyen a megfelelő táplálkozás, a csecsemőhalandóság visszaszorítása, az egészséges élethez való jog vagy éppen a lánygyermekek védelme és ezeknek az ügyeknek a fontosságát a saját „csatornáikon” keresztül kiemelten is hangsúlyozzák.

  Az UNICEF Magyarország Bajnokai: Mihalik Enikő (nemzetközi topmodell), Kolosi Bea (Líra Könyv), Zwack Sándor (üzletember), Csorba Zoltán (Babadoboz), Béres Alexandra (fitnessz világbajnok, Súly-Kontroll), Ternyák Kata (Imagine Szalon), Illés Gabriella (TulipánTündér Produkció), Kieselbach Anita (Kieselbach Galéria), Békefi Anna (Anima Travel), Benes Anita (Daalarna), Mádai Vivien (LaMome Közösség), Szalai Dóri (Chez Dodo), Vári Gergő (Lensa Programming), Keszthelyi Vivien (háromszoros felnőtt túraautó bajnok), Barta Péter (WebStation), Fördős Zé (Street Kitchen), Kovács Nimród (üzletember)

  Ha Ön is szeretné támogatni az UNICEF munkáját, kattintson ide: unicef.hu/segitek

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez az ukuleléző lány most az internet sztárja

  október 10., 12:07 Módosítva: 2018-10-12 12:28
  7

  Október 6-án az Egyesült Államok alkotmánybíróságaként is működő legfelsőbb bíróság tagjává választották Brett Kavanaugh-t, akit a szenátusi meghallgatása során szexuális zaklatással vádolták. Amikor ünnepélyes keretek közt feleskették, akkor Donald Trump egy rövid beszédben kért bocsánatot az új főbíró ellen felhozott vádakért. 

    Uram, az ön ártatlansága egy történelmi vizsgálat után bizonyítást nyert

  Ezen felbuzdulva, illetve egy évvel a MeToo mozgalom után, aminek nem lettek igazán súlyos következményei, most egy táncos, koreográfus lány énekelte meg, hogy milyen nehéz, sőt ijesztő időket kell manapság a férfiaknak megélnie. Hogy miért? Mert nem irogathatnak következmények nélkül a lányoknak, hogy küldjenek már magukról meztelen fotókat, nem szexelhetnek lányokkal, amikor azoknak nincs is hozzá annyira kedvük. Kitér az áldozathibáztatásra és még sok másra. Mert ez a dal inkább arról szól, hogy milyen ijesztő manapság nőnek lenni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy kis kokainnal és heroinnal lepte meg a cica gazdáját

  október 9., 14:53 Módosítva: 2018-10-11 12:25
  90

  A macskák titkos életére a gazdáik általában csak a lábtörlőre hordott egerekből, madarakból, vagy éppen a verekedésekben szerzett sebeikből következtethetnek. De egyes cicák nem csak a zsákmányt cipelik haza, hanem különböző, számukra érdekes tárgyakkal is elhalmozzák a gazdit. 

  Ez a bristoli cica viszont nem utazott kicsiben, az éjszakai portyájának az eredménye 30 csomag kokain és heroin gyanús anyag volt, amit büszkén haza is cipelt. Mondani sem kell, hogy rendesen lesokkolta a gazdát az a látvány, amikor a házikedvencét egy zacskónyi fehér és lila por társaságában találta.  

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ilyen elképesztő mintákat hagyhat az ember bőrén egy villámcsapás

  október 9., 14:19 Módosítva: 2018-10-10 15:17
  2

  Elég nagyot megy Twitteren egy Essie Fox nevű nő bejegyzése, aki valamilyen kutatómunka során bukkant rá néhány fotóra, ami olyan embereket ábrázol, akik maradandó, látható nyomokkal éltek túl egy villámcsapást. A képek annyira lenyűgözték az asszonyt, hogy úgy érezte, muszáj megosztania ezeket a közösségi oldalán és mivel tényleg nagyon látványos fotók, megmutatjuk őket mi is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Még az ennyire ribancos öltözködés sem jelent beleegyezést semmibe

  október 8., 09:29 Módosítva: 2018-10-10 11:00
  44

  Amber Rose megint ribancsétát, mi több, menetet tartott a nők jogaiért. Íme a legelképesztőbb fotók.

  44 évesen végre elveszítette a szüzességét a pénisz nélkül született férfi, erre kómába esett

  október 7., 15:32 Módosítva: 2018-10-09 08:02
  73

  Nagyon boldog vagyok, hogy végre tovább tudok lépni az életemben (...). 44 évig pénisz nélkül éltem, és megtanultam szex nélkül létezni, biztos kell majd egy kis idő, mire belejövök a dologba. Nagyon várom már, végre a társadalom teljes értékű tagjának fogom érezni magam

  - nyilatkoza a brit Andrew Wardle még júliusban, amikor úgy tűnt, végre elveszítheti a szüzességét.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vannak emberek, akik képesek lennének ilyen abszurd dolgokat is felvinni egy repülőre

  október 7., 09:43 Módosítva: 2018-10-08 10:52
  52

  Tudjuk, milyen dühítő, amikor végre kiérsz a repülőtérre, készen állsz, hogy felszállj a fedélzetre, de az idegesítő biztonsági ellenőrző pontoknál átvilágítják a csomagodat, és az utolsó pillanatban kiszúrják a kézipoggyászodban a bolti hússzeletelőgéped, a gigantikus homárodat, vagy éppen a baltádat, amit mindenhova magaddal viszel.

  Épp az ilyen teljesen váratlan szituk megelőzésére jött létre a TSA  (amerikai légi hatóság) Instagram oldala, akiknek bátran elküldhetsz egy képet a sajtreszelődről, mielőtt bepakolod a kézipoggyászba, így nem a reptéren kapsz szívrohamot, hogy a nélkülözhetetlen konyhai eszközöd a kukában landol. 

  Az oldal egyébként azokat a vicces dolgokat is dokumentálja, amikről az utasok úgy gondolták, hogy minden probléma nélkül átmehetnek a biztonsági ellenőrzésen, és felvihetik őket a repülőgépre.

  A meglehetősen vicces kedvű hatóság pedig előszeretettel fűz kommenteket az abszurd próbálkozásokhoz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Élve temeti el pácienseit egy ukrán orvosszakértő

  október 7., 09:38 Módosítva: 2018-10-08 14:59
  2

  Hallottunk már szokatlan pszichológiai kezelésekről, egy bizonyos Andrej Zhelvetro nevű férfi módszere azonban bőven túlmutat mindegyiken. Olyannyira, hogy majdnem rendőrségi üghy is kerekedett újszerű terápiájából, miután egy túrázó egy tucat frissen ásott sírhelyet és ugyanennyi üres koporsót talált egy Kijevhez közeli erdőben. Miután ezt jelentette is a helyi rendőrségnek, azok vizsgálatot indítottak az ügyben, a nyomok pedig az említett orvosszakértőhöz, Andrej Zhelvetróhoz vezettek, aki elismerte, hogy ő helyezte oda a koporsókat szándékosan. Ő ugyanis úgy tartja, hogy azzal segíthet a leghatékonyabban pszichés betegei problémáin, ha fogja, és

  élve eltemeti őket.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Minden, ami a San Francisco-i szabadtéri szado-mazo-fesztiválból az Instagramra kifér

  október 7., 09:37 Módosítva: 2018-10-09 08:02
  7

  Magyar fordításban a Folsom utcai vásár neve nem hangzik túl izgalmasnak, pedig nemhogy San Francisco, hanem a világ egyik legvadabb, legobszcénabb eseményéről van szó. Az idei Folsom Street Fair a múlt hétvégén volt, és az ide érkezőket a következő tábla fogadta.

  A figyelmeztetés arra vonatkozik, hogy attól még, hogy valaki szexuálisan kihívó öltözékben van vagy éppen meztelen, ez nem jelent beleegyezést semmibe, sem szexuális közeledésbe, sem abba, hogy az illetőt lefényképezzék. Ugyanúgy, mint a világon elvileg mindenhol, itt is előbb engedélyt kell kérni, mielőtt az ember megérint vagy lefényképez valakit, és a nem tényleg nemet jelent. Hogy ez miért van itt külön kiírva? Mert itt fényes nappal, az utca közepén olyan jelenetek zajlanak, mint az alábbi.

  A Folsom Street Fair a világ legnagyobb olyan eseménye, aminek a bőrszerkók és más fétisek, illetve a BDSM (bondage, szado-mazó) áll a középpontjában. Itt megengedett a nyilvános meztelenkedés és a szex, ezért van az, hogy sajtófotók nem nagyon szoktak itt készülni (a fenti borítókép 2003-as, frissebb nincs), szóval csak az Instagramra hagyatkozhatunk, bízva abban, hogy a képek valóban a rajtuk látható személyek beleegyezésével készültek és kerültek fel a netre. Belőlük állítottuk össze erre a hétre a heti trendet, hát nézzük!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Alapból én sem egy élő baglyot tartva szoptatom nyilvánosan a 2 és fél éves lányomat

  október 7., 00:00 Módosítva: 2018-10-09 07:59
  418

  A nyilvános szoptatás évek óta heves vitákat gerjeszt (elég csak a Nyugati téri McDonald's-os esetre gondolni), hiszen mint a gyereknevelés minden aspektusában, ebben is mindenkinek van véleménye. Míg sokan azt a vonalat követik, hogy egy nő csak a négy fal között, a világ elől elrejtőzve szoptasson, egyre több anya van, aki nem gondolja, hogy mindig el kell vonulnia, mikor csecsemője éhes, ahogy azzal sem ért egyet, hogy takargatnia kéne magát, ha megszoptatja a gyerekét.

  Ebből pedig mára megalakult a laktivista mozgalom, akik azért harcolnak, hogy a nyilvános szoptatás elfogadott és természetes dologgá váljon, hogy a női mellet megszabadítsák a pornográfia stigmájától és hogy úgy egyáltalán: hagyják már végre békén a szülőket, főleg az anyákat, olyan módon gondoskodni a gyerekeikről, ahogy azt jónak látják ( egészen addig, míg veszélybe nem sodorják ezzel a gyereket).

  Mi is többször beszámoltunk olyan anyákról, akik ezen célok elérése érdekében nagy nyilvánosság elé álltak és például Instagramon mutatták meg, hogy szoptatják a gyereküket. Legutóbb pedig pont egy magyar származású nő története keltett nagy visszhangot világszerte. A 39 éves Nyári Rékáról több amerikai, brit és magyar lap is beszámolt, egyfelől azért mert provokatív fotókat készít, másfelől mert azt írták róla, azért kezdett el szoptatós fotókat készíteni, mert egyszer egy repülőút során egy asszony beszólt neki, hogy biztos azért szoptatja ott a gyerekét, mert el akarja csábítani más nők pasijait. Ez pedig annyira érdekesnek tűnt, hogy fel is vettük a kapcsolatot a New Yorkban élő fotóssal, hogy kiderítsük, igaz-e ez a történet, beszélgessünk vele arról, mit jelentek neki ezek a fotók, és hogy megtudjuk, a nevén kívül van-e bármilyen kapcsolata Magyarországgal.

  Nyári Réka
  Nyári Réka

  Természetesen az egyik első dolog, ami kiderült, hogy a repülős sztori nem pont úgy történt, ahogy az végül a sajtóban megjelent. „Egy brit hírügynökség keresett meg a szoptatós képeimmel kapcsolatban és interjút készítettek velem. Abban szó sem volt a repülős esetről, viszont ők mégis arra voltak kíváncsiak, hogy történt-e valaha valami nagyon kirívó velem és akkor elküldtem nekik e-mailben, hogy volt egyszer ez a nő, aki nagyon kiakadt.

  Végül erre húzták fel az egész cikket, de a történetet kiragadták a kontextusból, a szoptatós fotóimnak ugyanis semmi köze nincs a repülős sztorihoz.

  Az egész két évvel ezelőtt történt, de igaz, hogy emlékezetesen csúnya volt, ahogy a nő reagált arra, hogy a gép hátuljában diszkréten szoptattam a gyerekemet. Természetesen nem meztelenül, ahogy azt a lapok sugallják.”

  - kezdi Réka, akivel az interjút angolul készítettük, ugyanis a félig magyar, félig finn nő 22 éve New Yorkban él és csak kicsit tud magyarul. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Több mint 8 millió dolláros kárt okozott egy pár a gyerekük nembejelentő buliján

  október 6., 14:40 Módosítva: 2018-10-08 08:13
  24

  Miközben egyre többen harcolnak az ellen, hogy a gyerekeket már születésükkor, sőt előtte, a nemük szerint bekategorizálják, még többen vannak azok, akik viszont annyira nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e, hogy külön nembejelentő bulit rendeznek. Ennek különösen Amerikában van most divatja és, ahogy már az is állati snassz, hogy az ember a párja kezét csakúgy, minden felhajtás, flashmob és avokádó nélkül kérje meg, úgy egy baba nemét sem lehet ma már csak egy rózsaszín vagy kék belsejű tortával bejelenteni. Érezte ezt a nyomást az arizonai Dickey házaspár is, akik akkora dobással készültek a gyerek nemét bejelentő partira, amivel végül több mint 8 millió dolláros kárt okoztak.

  De, hogy hozták ezt össze?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem véletlenül nevezik szupermodellnek ezt a 40 éves, 8 gyerekes családanyát

  október 6., 14:37 Módosítva: 2018-10-08 15:06
  8

  Jocelyn Morris szeptember elején adott életet a nyolcadik gyerekének, két héttel később pedig már lapos, kockás hassal szelfizett.

  Villám csapott a One World Trade Centerbe

  október 5., 14:02 Módosítva: 2018-10-07 10:13
  11

  Nem is egyszer, hanem 17-szer. Elképesztően látványos fotók készültek a viharról.

  Két kígyóval játszadozik ez a hároméves kisfiú

  október 5., 13:02 Módosítva: 2018-10-07 10:13
  6

  Egy hároméves kisgyerek játszik a család háziállataival – cukiság, nem?

  Hát alapesetben de, csak most egy olyan családról van szó, ahol a háziállatok kígyók. Vízben élő, nem mérges kígyókról van szó, de azért tudnak harapni ezek az állatok is. A kissrác mindenesetre a videó szerint nem igazán tart ilyesmitől.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy öltáncos elárulta, hogy mennyit keres egy este alatt

  október 2., 13:50 Módosítva: 2018-10-04 12:08
  5

  Korábban már írtunk a sztriptízbárok forró történeteiről, hogy milyen bizarr borravalókat szoktak adni az emberek, hogy mire számíthat az, aki sztriptíztáncosnak áll, illetve erről az őrületes szuperprodukcióról is megemlékeztünk.

  Most azt is megtudhatja, hogy mennyit lehet keresni ezzel a munkával egy este alatt. Egy sztriptíztáncosnő elmondta a Cosmopolitannak, hogy ő 300-380 fontot, azaz 109-138 ezer forintot keres éjszakánként. Pedig elmondása szerint nem ő a legszebb lány. Ő egy kicsit húsosabb. Viszont van egy extra produkciója a privát öltáncok végén. Egyrészt mindig leveszi a magas sarkú cipőjét, mert szimplán kín és szenvedés 8 órán át abban járni. Másrészt a privát műsor végén szétnyitja a férfi lábait, majd lemegy kézen állásba. Ezt olyan hatásosan csinálja, hogy garantáltan nagy borravalót kap érte.

  Amúgy fizetnie kell a bárnak, hogy kpajon időt a színpadon, aztán a DJ-t sem árt kicsit megkenni, hogy garantáltan jó zenét tegyen be akkor, amikor ő táncol. Ezeket leszámítva minden pénz az övé. A megkérdezett táncos úgy fogja fel a munkáját, mintha a hozzá érkező férfiak terapeutája lenne.

  (cosmopolitan)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha ön még mindig nem tudja, mi a DragCon, klikkelje ezt végig!

  október 2., 11:26 Módosítva: 2018-10-03 16:21
  6

  Ha viszont már tudja, akkor bizonyára mondani se kell, hogy kattintson ide. Drag Race-sztárok elképesztő fotókon New Yorkból!

  Megteszem a kötelességemet, és így nem jelentek veszélyt senkire

  szeptember 30., 17:04 Módosítva: 2018-10-02 14:14
  266

  Tamás egy harminc körüli férfi, egy belvárosi kávéház teraszán ül velem szemben, a telefonomra rögzítem a beszélgetésünket. Fotós nincs, hosszú szünetek viszont vannak. Tamás lehalkítja a hangját, vagy témát vált, amikor jön a pincér – ez sok szempontból egy rendhagyó interjú. Abból a szempontból is, hogy Tamást igazából nem Tamásnak hívják, és még a beszélgetés leszervezésekor megegyeztünk, hogy a nevén kívül semmilyen más olyan adat sem fog szerepelni ebben a cikkben, amiből Tamás beazonosítható lenne.

  Ön találkozott már HIV pozitív férfival? Nekem ez az első alkalom az életemben, hogy olyan személlyel beszélgetek, akiről tudom, hogy HIV pozitív, és Tamás bevállalta, hogy bármit kérdezhetek ezzel a betegséggel kapcsolatban, amivel ő nagyjából másfél évvel ezelőtt került kapcsolatba. Az alább olvasható beszélgetésben rengeteg dolgot érintettünk, de a legfontosabb dolog a kimutathatatlan vírusszám fogalma: Tamás ugyanis nem gyógyult meg, de nem is tud senkit megfertőzni, a szervezetében már nem kimutatható a HIV-fertőzés. Viszont szeretné, ha az emberek kicsit többet tudnának arról, hogy mit jelent ma Magyarországon az, ha valaki ezzel a vírussal él.

  (A fenti borítókép illusztráció, azon természetesen nem Tamás látható. A kép Harry herceget ábrázolja, a teljes fotót itt nézheti meg.)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Több millió dollárra perli a szüleit egy nő, amiért rondának született

  szeptember 30., 15:32 Módosítva: 2018-10-02 07:51
  1528

  A 44 éves Annabelle Jefferson 2 milliós kártérítést követel szüleitől, mert szerinte ők tehetnek róla, hogy csúnyának született. Ezzel pedig azonnal tönkre is tették az életét. 

  Annabelle-t zavarja, hogy annyira nem szép.
  Annabelle-t zavarja, hogy annyira nem szép.
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Modell lett az autista kisfiúból, akit az iskolai fotózásról kitiltottak

  szeptember 30., 11:08 Módosítva: 2018-10-01 17:20
  45

  A 11 éves Alfie Aldridge ma már olyan márkákkal dolgozik együtt mint a H&M, pedig korábban kamera elé sem állhatott.

  Ritkán látott felvételek egy divatbemutató backstage-éből

  szeptember 29., 10:29 Módosítva: 2018-10-01 08:03
  12

  Így készülnek a modellek a kifutós szereplésükre.

  A kedves és segítőkész pár 400.000 dollárt gyűjtött össze egy rászoruló hajléktalannak, majd eltűntek a pénzzel

  szeptember 25., 11:16 Módosítva: 2018-09-27 10:51
  2

  Vannak olyan  történetek, amiket látva, hallva, olvasva kicsit jobb kedve lesz az embernek, mert ott a bizonyíték, az emberi történet, hogy még mindig képesek vagyunk önzetlenül segíteni a másikon. Ez most nem ilyen sztori lesz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kibírna 30 órát egy zárt koporsóban 82 ezer forintért cserébe?

  szeptember 25., 10:46 Módosítva: 2018-09-27 08:09
  23

  Egy horror tematikájú élménypark az alábbi kihívással bővítette kínálatát. 300 dollárt, azaz 82 ezer forintot nyerhet az, aki kibír 30 órát egy koporsóban fekve. Mindez persze Amerikában van. Amúgy nem feküdhet be csak úgy akárki, merthogy összesen 6 szerencsés vehet részt a kihíváson. Mindegyikük kap egy "alig használt" koporsót, aztán annyi. Sőt! A bezártságot leszámítva nem tűnik túl nagy feladatnak ez az egész, mert óránként 6 perc pisiszünet is be van iktatva. Illetve a koporsóban van lehetőség telefont tölteni, sőt, az élménypark még ételről és italról is gondoskodik. Aki teljesíti a kihívást, az plusz grátisz meg is tarthatja a koporsót.

  (Huffington Post)

  Hasfájásra panaszkodott, halott teknős került elő a vaginájából

  szeptember 23., 10:29 Módosítva: 2018-09-24 17:12
  132

  A spanyol rendőrség nyomozást indított egy 26 éves, meg nem nevezett brit nő ügyében, akinek egy halott teknős került elő a vaginájából. Több angol lap is úgy értesült, hogy a lány hasfájás miatt kereste fel az orvosi rendelőt, ahol a szakember megállapította, hogy a fájdalmat egy fertőzés okozta, ami a hüvelyében talált állat miatt alakult ki. A nő arra kérdésre, hogyan került bele a teknős, nem tudott válaszolni, így a hatóság emberei nem tartják kizártnak, hogy nemi erőszak történhetett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Parókáik miatt rendszeresen kurváznak le ortodox zsidó nőket

  szeptember 22., 13:45 Módosítva: 2018-09-24 11:42
  14

  Esther Adina Sash, a 30 éves, New York-ban élő zsidó nő, szinte naponta találkozik azzal, hogy leribancozzák, mert túl hosszú parókát hord. A parókára azért van szüksége, mert a zsidó vallás úgy rendelkezik, hogy nők  az esküvőjük után nyilvánosan nem mutathatják meg a hajukat, ezzel is jelezve azt, hogy hűek a férjükhöz. Ezt a törvényt egyesek úgy tartják be, hogy kendőt hordanak, mások a parókás megoldást választják. A hagyomány szerint ezeknek a műhajaknak illik viszonylag rövidnek lenniük, körülbelül vállig érőnek, és törekedni kell arra, hogy ne legyenek feltűnőek. Egyre több fiatal feleség azonban szembemegy ezzel a tradícióval és hosszú parókát választ, ahogy Sash is, ennek pedig gyakran nagyon kellemetlen következményei vannak. Erről mesélt több nő is a New York Postnak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Orosz tévé: pofozás a talkshow-ban, rugdosó nő a realityben

  szeptember 22., 11:57 Módosítva: 2018-09-23 16:05
  10

  A Down-szindróma egy roppant nehéz és megosztó kérdés, az orosz tévében tomboltak is az indulatok ezzel kapcsolatosan.

  Egy talkshow-ban szerpelt egy színésznő, a 49 éves Evelina Bledansz, akinek Down-szindrómás gyermeke van. Erre a nézőközönségből azt mondta egy másik nő, hogy jobb lett volna, ha kromoszómavizsgálatot végeztet és nem szüli meg a babát, amire az anyuka odament és felpofozta a közönségből beszóló nőt.

  Távolról sincs vége, olvasson még