horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Bírósági ügy lett egy borzasztóan rossz frizurából

2 órája Módosítva: 2018-02-24 14:29
2

Nem egy őrült nagy breaking, sőt, viszont felkeltette az érdeklődésemet ez a barber shop szcenárió. Madison városában egy 22 éves csávó december 22-én elment borbélyhoz, vélhetően azért, hogy jól nézzen ki az ünnepekkor. Nem is akart semmi extra Under Cutot vagy Faux Hawkot, csak simán annyit, hogy oldalt legyen 2 milisre felnyírva, a teteje meg legyen 2,5 centivel rövidebb. Igen, csakhogy a fiatal vendég sokat mozgolódott, amit a 46 éves borbély nem tudott tolerálni, úgyhogy arra az elhatározásra jut, hogy figyelmeztető jelleggel picit megtekeri a vendég fülét, hogy ne ficánkoljon már. Ezt követően még ollóval bele is vágott a 22 éves srác fülébe, majd nullás géppel egy elég vastag sávban le is tolta a fejét. Ezt követően a vendég elment egy másik fodrászhoz, ahol az egész fejét letolták nullás géppel.

A fent részletezett esetből bírósági ügy lett. A bíró kimondta, hogy az még nem bűncselekmény, ha valaki borzalmas frizurát vág valakinek, de azért már letartóztathatják a fodrászt, mert szándékosan belevágott valaki fülébe. A borbély állítja, hogy véletlenül szaladt meg a keze. 

Ön mit tenne, ha a fodrásza ugyan nem sebesítené meg, de kimondottan rossz hajat vágna önnek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Féltestvérét kereste, talált még 40 másikat

4 órája Módosítva: 2018-02-24 12:55
18

Kianni Arroyo gyerekkora óta tudja, hogy spermadonortól, mesterséges megtermékenyítéssel jött a világra. Az anyja sosem titkolta előle, tehát azt sem, hogy emiatt feltehetően él még néhány féltestvére valahol a világban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

G kosaras mellekkel lepte meg magát 18. születésnapjára a prágai élő Barbie

6 órája Módosítva: 2018-02-24 11:09
1

Persze ez még csak a kezdet, a jövőben még több műtétnek akarja alávetni magát. Az átalakulását pedig a szülei készségesen finanszírozzák.

 • Nem kevés pénzt kerestek a téli olimpia magyar versenyzői

  tegnap, 14:50 Módosítva: 2018-02-23 14:54
  17

  5000 méteren aranyérmet szerzett, ezzel pedig történelmet írt tegnap a Liu Shaolin Sándor-Liu Shaoang-Knoch Viktor-Burján Csaba összeállítású magyar gyorskorcsolya-váltó csapat. Téli olimpián utoljára 1980-ban szerzett érmet Magyarország, aranyat viszont még soha.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ijesztő hatással lehet a férfiak libidójára a netes pornó

  tegnap, 13:50 Módosítva: 2018-02-24 16:00
  6

  Egy hét részes, Pillangó-effektus című podcastból kellett a világnak megtudnia, hogy a férfiember szervezetére nézve micsoda rémes következményei lehetnek az online pornónak.  

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Csak csapja a fejét a hóna alá, és máris trendi lesz

  február 22., 11:26 Módosítva: 2018-02-24 11:09
  50

  Oké, a Gucci most már tuti, hogy végleg elvetette a sulykot ezzel a divatbemutatóval...

  Sokkoló számok: a nők 94 százalékát (!) zaklatták már szexuálisan Hollywoodban

  február 21., 18:25 Módosítva: 2018-02-23 14:03
  18

  2017 őszén robbant ki Hollywoodban a szexuális zaklatási botrány, az követően, hogy a New York Times hosszú cikket közölt arról, Harvey Weinsten producer hogyan erőszakoskodott számos kolléganőjével, beosztottjával és a filmipar más szereplőivel. Már ebben a cikkben több színésznő előállt a történetével, de ezt követően még többen osztották meg a nyilvánossággal, nők és férfiak egyaránt, milyen szóbeli, lelki és testi inzultusok érték őket a munkájuk során.

  Már ezekből érezhető volt, hogy sokkal többen érintettek a szexuális zaklatásokban áldozatként és elkövetőként, mint ahányan erről nyilvánosan beszélnek. Most pedig a USA Today publikálta az első olyan felmérést, amelyben kifejezetten az amerikai filmiparban dolgozó nőket kérdezték meg arról, érte-e őket zaklatás, milyen formában erőszakoskodtak velük és jelentették-e az esetet. A kutatás pedig, nem túlzás azt állítani, hogy mellbevágó eredményekkel zárult.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nő elkapta a táskatolvajt, aztán meghívta kávézni

  február 21., 07:01 Módosítva: 2018-02-21 22:58
  26

  Sokak fejében az a sztereotípia él a kanadaiakkal kapcsolatban, hogy hihetetlenül nyugodt, kedves, segítőkész emberek, akik végtelen bizalommal viseltetnek egymás iránt, olyannyira, hogy még a lakásuk ajtaját se zárják kulcsra, mert minek. Nos, ezt a sztereotípiát erősítette meg az Edmontonban élő Tess Aboughouse, miután elkapott egy tolvajt, majd szépen meghívta kávézni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme két hétre való, hordhatatlan divathorror egyben

  február 20., 16:13 Módosítva: 2018-02-21 18:35
  197

  Összeszedtük New York és London ready-to-wear bemutatóiról a legfurább, legmeghökkentőbb, legnevetségesebb ötleteket. Erre nem voltunk felkészülve!

  Fiam, beesett egy cápa a kertünkbe

  február 20., 15:32 Módosítva: 2018-02-21 16:27
  12

  Egy angol férfi és fia éppen teázni készültek, amikor kispettyes macskacápa hullott a gyepjükre. Van rá magyarázatuk.

  Semmi extra, csak ez a férfi visszajött az 5000-es évekből

  február 19., 16:44 Módosítva: 2018-02-21 11:33
  116

  Egy magát rejtélyesen csak Edward néven emlegető úriember azt állítja, hogy elfoglalt időutazó, aki legutóbb épp 5000-ből jött vissza a jelenbe. Ha esetleg nem hinne neki, csak szólunk, hogy bizonyítéka is van rá, jelesül egy FÉNYKÉP, amely az akkori Los Angelest ábrázolja. Ezek után nyilván senkinek sincs oka kételkedni, úgyhogy mostantól tényként is kezeljük a történetét. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  10 dollárból akkora luxusban élhet, mint ide Panama

  február 19., 11:34 Módosítva: 2018-02-20 13:21
  55

  2500 forint meg némi szerencse kell hozzá, hogy az öné legyen egy 24 vendégházas panamai luxusingatlan.

  A modellvilágban nemcsak a lányok vannak kitéve szexuális visszaéléseknek

  február 19., 07:15 Módosítva: 2018-02-20 07:36
  5

  Az ősz óta áll a közérdeklődés előterében a Weinstein-botrány, illetve ennek kapcsán a szexuális zaklatásokkal és erőszakkal szembeszálló #metoo-kampány. Bár nemcsak a filmipart érinti ez a probléma, a legtöbbet mégis a színésznőkkel szemben elkövetett erőszakról és más visszaélésekről hallunk, ami részben Rose McGowan munkájának eredménye. De Hollywoodon kívül a divat világa is kapott valamennyi figyelmet, sőt, Terry Richardson botrányairól rengeteget lehetett hallani azelőtt és azután is, hogy a #metoo-mozgalom bekerült a hírekbe.

  A férfiak ellen elkövetett visszaélésekre azonban a jelek szerint sokkal kevesebben kíváncsiak, pedig a férfimodellek sincsenek feltétlenül sokkal jobb helyzetben, mint kolléganőik. Alább összefoglaljuk, hogy mi az, amit eddig tudni lehet, és Pusztai Olivér volt modellt kérdezzük saját tapasztalatairól.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kellően felmelegítve és síkosítva meglepően élethű élményt nyújt a művagina

  február 18., 14:16 Módosítva: 2018-02-19 18:08
  19

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a részben végre választ kaphat arra a kérdésre, hogy milyen érzés egy élethű művaginát használni, Kende álnevű olvasónk ugyanis kipróbálta a Fleslight Stamina Training Unitot és megírta nekünk az élményeit.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megvan még az övtáskája? Van egy jó hírünk!

  február 18., 14:13 Módosítva: 2018-02-19 16:47
  54

  A retro a kilencvenes évek óta menő. Azóta annyi idő eltelt, hogy már a kilencvenes évek retrója sem újdonság egyáltalán, és övtáskákat is régóta látunk már itt-ott felbukkanni. De úgy néz ki, hogy mostanra alakult csak ki a konszenzus, hogy az itthon hasitasinak is becézett kiegészítő tényleg újra megérett arra, hogy mindenhova elterjedjen. Az elmúlt hét napból való alábbi fotókon hírességeken, divatbemutatókon, modelleken láthat övtáskát.

  Ha ön tíz éven felül volt a '90-es években, akkor vigyázzon, mert lehet, hogy nagyon erős flashbackjei lesznek most! Mindenesetre ha megvan még az övtáskája, jó hírünk van: egyértelműen újra divatba jött!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nemcsak a testet, a lelket is rombolja a szelfifüggőség

  február 18., 10:04 Módosítva: 2018-02-19 11:49
  29

  Egyre több jel mutat arra, hogy szelfizni életveszélyes foglalatosság. Sokan és nem egyszer bizonyították már be, hogy a kínos pillanatokon túl fizikai sérüléseket, sőt, még halált is okozhat, ha túl sokat vagy nem elég körültekintően fotózgatjuk magunkat. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A szellemmel házasodott nő, azt hitte teherbe esett, de végül egész más derült ki

  február 18., 10:02 Módosítva: 2018-02-19 13:05
  16

  Az Írországban élő Amanda Teague először januárban került be a hírekbe, mikor azzal állt elő, hogy 2016-ban hozzáment egy egy 300 éves szellemhez. Valentin nap alkalmából pedig egy brit tévéműsorban beszélt arról, micsoda izgalmakban volt része nem is olyan rég, ugyanis egy rövid ideig úgy tűnt, teherbe esett a férjétől.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Óriásplakáton keresi az őt teherbe ejtő férfit egy nő

  február 18., 10:00 Módosítva: 2018-02-19 13:48
  13

  Rengetegen osztották már meg a közösségi oldalakon egy mexikói nő üzenetét, aki elég különös módszert választott arra, hogy gyermeke apját tájékoztassa a terhességéről. Az ismeretlen asszony ugyanis egy óriásplakáton osztotta meg a hírt az egész világgal, ám ez esetben nem valami aranyos terhesség-bejentős fotóról van szó, hanem arról, hogy a várandós nő máshogy nem tudja elérni a férfit. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Izgató, ha a párom használja a vibrátort, de az én kezemben van az irányítás

  február 17., 11:06 Módosítva: 2018-02-19 07:19
  9

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a cikkben Dóra és Zoltán álnevű olvasóink tapasztalatait olvashatja arról, hogyan működik egy párvibrátor.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hárommellű, kék színű és a szomszédról mintázott szexbabákra vágynak a férfiak leginkább

  február 17., 11:03 Módosítva: 2018-02-18 14:39
  55

  Graham Tempest az Egyesült Királyság legnagyobb szexbababoltjának tulajdonosa, aki a LadBible-nek adott interjújában beszélt magáról a műfajról és a legelborultabb vásárlói igényekről. A Lovedoll nevű üzletet három éve nyitotta meg Gatesheadben, és már ott tart, hogy évente 1000 babát el tud adni. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Imádják a diákok az animebaba tanárnőt

  február 17., 11:01 Módosítva: 2018-02-19 07:20
  160

  Estrella Michelle animebabaként éli az életét, és azt mondja, a diákjai imádják.

  Jól megszívták, hogy eladták mindenüket, hogy a tengeren kezdjenek új életet

  február 17., 10:58 Módosítva: 2018-02-19 08:47
  35

  Mostanában számos olyan történet lehet hallani, hogy szingli fiatalok vagy párok úgy döntenek, felmondják az unalmas melóikat, hogy helyette világjárással találják meg önmagukat és legyenek rettentő híresek az Instagramon. Mi is be szoktunk számolni ezekről, írtunk már olyan srácról, aki a szőnyegtisztítást cserélte le arra, hogy milliókat keressen, tudósítottunk arról a lányról, aki körbejógázza a világot és persze nem mentünk el szó nélkül a kispolgári életet furgonos utazgatásra cserélő pár mellett sem. 

  Azonban nem árt az irigységen kívül némi kritikával tekinteni ezekre a sztorikra, ugyanis bár nagyon jól hangzanak, elég hihetetlenek is. Most hoztunk is egy példát arra, hogy nem mindenkinek jön ám be ez a nagy „eladjuk a mindenünket és új életet kezdünk dolog.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a balett-tanár három küzdősportban feketeöves

  február 17., 09:23 Módosítva: 2018-02-18 14:39
  19

  Minden tánc egy küzdősport és minden küzdősport egy tánc

  – ez a kedvenc mondatunk az alábbi videóból, ami a Reebok szponzorálásával bizonyos George Birkadzét mutatja be a nézőknek, aki Grúziában született, de jelenleg Bostonban él, és kettő karrierje van egyszerre. Profi szinten foglalkozik küzdősportokkal, de közben balett-táncos is, jelenleg a Boston Ballet vendégoktatója. A videót elsősorban azért érdemes megnézni, mert egy végtelenül szimpatikus és tehetséges embert mutat be nagyon látványos felvételekkel, de másodsorban azért is, mert talán segít eloszlatni egy-két tévhitet mind a balettel, mind a küzdősportokkal kapcsolatban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Először történt meg hivatalosan, hogy egy transznemű nő melle anyatejet termelt

  február 16., 11:20 Módosítva: 2018-02-17 16:46
  67

  Egy harminc éves transznemű nő álma vált valóra azzal, hogy a társa kisbabáját a saját szervezete által termelt anyatejjel táplálhatta egy darabig. A kivételes esetet, amelyhez hasonlót még nem dokumentáltak, a BBC írta meg a Transgender Health című szaklap alapján. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vigyázat! Ha jó a szexuális élete a párjával, akkor abból megcsalás lehet

  február 13., 13:44 Módosítva: 2018-02-14 14:55
  19

  A University of Florida végzett el egy kísérletet, aminek többek között a címben tett megállapítás lett a végeredménye. A kutatás lényege az volt, hogy frissen házasodott párok vizsgáljanak, amint más emberekkel ismerkednek. Először dokumentálták a párok szexuális kielégültségét, majd úgy nézték meg, hogy milyen interakcióba keveredtek számukra idegenekkel. Így sikerült megállapítani, hogy

  akik aktív szexuális életet élnek, azok sokkal inkább vágynak rá, hogy lefeküdhessenek mással is. 

  Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A nap feladványa: megtalálja ezen a fotón a rendőrök elől rejtőzködő nőt?

  február 13., 10:28 Módosítva: 2018-02-14 14:52
  113

  Nem túlzás kijelenteni, hogy a hétvége legjobb rendőrségi fotója a Nagy-Britanniában található Derbyshire-ből származik. A Twitterükön tettek közzé egy fényképet arról, hogyan próbált meg elbújni egy asszony a hatóság emberei elől, mikor azok megérkeztek a lakására, hogy letartóztassák.

  Úgy érzi készen áll, hogy megkísérelje megkeresni a képen a rejtőzködő nőt? Akkor mutatjuk a fotót!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Többé már nem érzem úgy, hogy képtelen vagyok az orgazmusra

  február 11., 17:08 Módosítva: 2018-02-13 07:09
  14

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak, és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a felvonásban Brenda álnevű olvasónk levelét tesszük közzé, aki orgazmus-szűzként arra volt kíváncsi, hogy egy csiklóizgató végre el tudja-e juttatni a csúcsra.

  IMG 1695
  Fotó: velvet
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt a fia, azóta 300 macskával él együtt

  február 11., 16:45 Módosítva: 2018-02-13 07:09
  77

  Chris Arsenault 2006. május 18-án veszítette el a fiát egy motorbalesetben. A fájdalommal hosszú hónapokon át képtelen volt megbirkózni, aztán, egy szerencsés véletlennek köszönhetően talált magának egy olyan elfoglaltságot, amely ismét értelmet adott az életének. Ehhez végül 300 macska kellett. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a srác döntőbe jutott egy női szépségversenyen

  február 11., 12:21 Módosítva: 2018-02-12 13:52
  44

  A 22 éves modell, Arina Aliyeva nagyon szépen menetelt afelé, hogy őt válasszák meg idén Miss Virtuális Kazahsztánnak. A fiatal nő saját régiójában a legtöbb szavazatot gyűjtötte be és így bekerült a szépségverseny döntőjébe, amit talán meg is nyert volna, ha az eredményhirdetés előtt nem vallja be, hogy valójában férfi.

  Arina Aliyeva
  Arina Aliyeva
  Fotó: Instagram
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Libabőrös lesz a zenétől? Gratulálunk, az ön agya nagyon különleges

  február 11., 09:14 Módosítva: 2018-02-12 13:44
  206

  Ismeri az érzést, amikor zenehallgatás közben erős érzelmek öntik el, és a hatásukra az egész teste libabőrbe borul? Ha igen, akkor szerencsésnek mondhatja magát, mert ez nem jellemző mindenkire. 

  Távolról sincs vége, olvasson még