horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Felpofozta a keresztelőn zokogó babát a pap

tegnap, 12:39 Módosítva: 2018-06-23 00:40
251

Megtették a szükséges jogi lépéseket a szülők, akiknek a babáját felpofozta egy pap ahelyett, hogy inkább csendben megkeresztelte volna, idézi a francia Huffington Postot a 24.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy anatómiaprofesszor megalkotta a tökéletes emberi testet

június 21., 16:26 Módosítva: 2018-06-23 09:02
15

Annak ellenére, hogy az emberiség a faji evolúció csúcsának gondolja magát, a mai kutatások eredményei és testünk jelzései sokszor egyértelműen ellent mondanak ennek az elképzelésnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Albert Einstein tényleg sokkolóan rasszista lett volna?

június 21., 14:53 Módosítva: 2018-06-22 17:07
16

A Princeton University Press június elején hozta nyilvánosságra Albert Einstein személyes útinaplójának tartalmát, amelyet az 1922. és 1923. között Szingapúrban, Japánban és Hongkongban folytatott utazásai alatt írt. A naplóban lejegyzetteket a kutatók sokkolóan rasszistának és kifejezetten nyugtalanítónak tartják Einstein eddig ismert személyiségének tükrében. Azt mondják, a német elméleti fizikus olyan sztereotípiákat fogalmazott meg különböző népekkel kapcsolatban, amelyek ellenkeznek azzal a rasszokhoz kötődő attitűdjével, amelyet annak idején a nyilvánosság felé projektált.  

A rasszizmus a fehér ember betegsége.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Szelfivideót készítettek a repülőn mögöttük szexelő párral

  június 20., 21:00 Módosítva: 2018-06-22 09:06
  46

  Rengeteg legenda kering emberekről, hírességekről és civilekről egyaránt, akik állításuk szerint már szexeltek repülőn. De ha ezeknek eddig nem hitte el, hogy tényleg lehetséges repülés közben szeretkezni, akkor itt egy bizonyíték! Egy amerikai házaspár ugyanis, mikor észrevette, hogy két sorral mögöttük esett egymásnak két szerelmes, azonnal előkapta a szelfikameráját, hogy megörökítse az esetet az utókor számára.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Totálisan ledermedt egy férfi, mikor viszontlátta a fotóját, amit eladott egy ügynökségnek

  június 19., 15:58 Módosítva: 2018-06-21 12:22
  2

  Biztos ön is ismeri azokat a gyakran elég béna illusztrációfotókat, amiket cikkekhez és reklámokhoz szoktak használni. Bár sokszor tényleg elég nevetségesen néznek ki ezek a képek, a modelljeik jó pénzt kereshetnek velük, néha világhírre is szeret tehetnek és legjobb esetben soha nem kell viszontlátniuk ezeket a képeket. Ám ha valaki mégis találkozik a saját fotójával, az néha egészen dermesztő élmény lehet, erről pedig az izraeli Yair Kivaiko tud is mesélni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Rettentően berúgott és fogságban ébredt fel...

  június 19., 12:34 Módosítva: 2018-06-20 14:00
  141

  Mikor legközelebb szörnyű másnapos szenvedések közepette küzd a túlélésért, ajánljuk, hogy jusson eszébe a most következő történet arról, hogy bizony rosszabb is lehetne. Gondoljon arra a két német sünre, amiknek annyira durván sikerült a hétvégi bulija, hogy egy állatkerti ketrecben érte őket a reggel.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ennek a férfinak 34 centis a pénisze

  június 19., 08:46 Módosítva: 2018-06-21 08:33
  42

  A 47 éves Jonah Falcon nehezen talál színészi munkát, de pornót nem vállal. Ezeket a képeket most mégis elvállalta.

  Hopp! A magyar sugar daddyknél csak a sugar mommyk gazdagabbak

  június 18., 10:13 Módosítva: 2018-06-20 07:39
  80

  Nagyon fontos felmérést publikált a felhasználóik átlagos anyagi helyzetéről a puncs.hu. Igen, AZ AZ oldal, ahol főleg gazdag férfiak (sugar daddyk) keresnek maguknak fiatal és csinos barátnőket anyagi támogatásért cserébe. Ám nemcsak sugar daddyk léteznek, hanem sugar mommyk is, akik - mint a nyilvánosságra hozott adatokból kiderült - még többet is tudnak fizetni egy partnerért, mint a férfiak. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme a világ legdrágább szexjátéka, ami 350 millió forintért az öné lehet!

  június 17., 08:25 Módosítva: 2018-06-18 13:25
  128

  Az ausztrál ékszertervező, Colin Burn, 15 évet áldozott az életéből arra, hogy elkészítse a világ legdrágább szexjátékát. A fáradozása pedig mostanra meghozta a gyümölcsét, végre megvásárolható a Pearl Royal fantázianevű vibrátor, potom 350 millió forintnak megfelelő összegért.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Koporsó helyett egy zsír új BMW-ben temette el az apját egy férfi

  június 16., 09:32 Módosítva: 2018-06-18 10:15
  46

  Pár nap alatt elég nagy internetes sztár lett egy nigériai férfi, aki a halott apjának vett egy vadonatúj, több tízmilliós BMW-t, hogy abban temesse el. A temetésről fotó is készült, ami elég hamar bejárta a közösségi oldalakat és hatalmas felháborodást váltott ki a kommentelők között.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön szerint is gyönyörű ez a modell, aki úgy néz ki mint egy Avatar szereplő?

  június 16., 09:30 Módosítva: 2018-06-18 11:47
  4

  Teljesen odavannak az instagramozók, és persze a divatvilág is, a tibeti modellért, Tsunaináért. A fiatal nő főleg annak a köszönheti a népszerűségét, hogy ő is egyike azoknak a manökeneknek, akik nem felelnek meg a klasszikus szépségideálnakTsunainát például nagyon karakteres vonásai és apró, ám mégis dús ajka teszi különlegessé. És persze az, hogy ezeknek az adottságoknak köszönhetően sokan az Avatar női főszereplőjéhez, Neytirihez, hasonlítják.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Internetes játékfüggősége miatt elvonóra került egy kilencéves kislány

  június 16., 09:29 Módosítva: 2018-06-18 08:51
  26

  Egy kilencéves brit kislány szüleinek egyik legrosszabb rémálma vált valóra, mikor meg kellett hozniuk azt a döntést, hogy a gyereküket elvonóra küldik. A gyereknél ugyanis annyira súlyos internetes játékfüggőség alakult ki, hogy otthon nem tudtak rá megoldást találni. A lányt a Fortnite nevű lövöldözős-túlélős játék szippantotta be annyira, hogy szinte teljesen kivonta a hétköznapi életéből. Egy idő után már nem volt képes teljesíteni az iskolában, nem aludt és előfordult, hogy bepisilt, mert ennyi időre sem tudta otthagyni a gépet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Felül madárnak, alul halnak tűnő lényt találtak Kínában

  június 16., 09:28 Módosítva: 2018-06-18 10:33
  7

  A vízpartokon viszonylag gyakori, hogy különös lényekre bukkannak. Van, hogy sikerül beazonosítani a szörnynek tűnő tetemet, máskor azonban örök rejtély marad, hogy mit mosott partra a víz. Nemrég Walsben bukkant fel valami furcsaság a tengerből, a napokban pedig Kínából került elő egy videó egy különös teremtmény teteméről, aminek első ránézésre mintha madár feje és hal teste lenne.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Amputálták a lábát, úgyhogy megetette a barátaival

  június 13., 16:36 Módosítva: 2018-06-14 16:41
  192

  Miután a most 38 éves (a redditen IncrediblyShinyShart álnéven posztoló) férfit biciklizés közben elütötte egy motor, az egyik lába annyira szétroncsolódott, hogy az orvosok megállapították: soha többé nem fogja tudni rendeltetésszerűen használni. A doki ekkor megkérdezte tőle, hogy amputálják-e, amin Shiny egy hétig gondolkodott, aztán csak egyetlen dolgot kérdezett: megtarthatja-e. Megtarthatta, ezért három héttel később, 2016. július 10-én

  Shiny lába már ott gőzölöghetett a barátai előtt az ebédlőasztalon. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Ha az anyagi hasznomat nézném belőle, már rég nem csinálnám. Én ezt a hazámért csinálom”

  június 10., 15:55 Módosítva: 2018-06-12 10:45
  32

  Makai Erika szolnoki postás, egy gyermek édesanyja, aki a munka és a gyereknevelés mellett főiskolára jár, hogy közgazdászdiplomát szerezzen. Nem mellesleg pedig a legsikeresebb magyar női szumós. 17 éve űzi a sportot, kimagasló nemzetközi eredményeket ért el, ám ennek ellenére a szumós közösségen kívül kevesen ismerik Magyarországon. Pedig ahogy mondja, ő ezt az egészet nemcsak a sport iránti szeretetéből, hanem a hazájáért is csinálja. De, hogy lesz egy teljesen átlagos, huszonéves, 70 kilós nőből sikeres szumós? Mivel jár együtt ez az életforma? És miért fontos tisztázni, hogy mi a különbség a profi japán szumó és aközött, amit ő csinál? Többek között ezekről beszélgettünk vele.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Feltalálták a nadrágot, ami azt üzeni: helló, itt van a péniszem!

  június 10., 09:34 Módosítva: 2018-06-20 14:28
  12

  Számos trendvita alapját képezi a (férfi) nadrágdivat. Ha valaki oldalzsebes gatyákat hord, az a baj, mások a répanadrágot száműznék örökre. És persze mindig vannak megújulási kísérletek. Míg egy magyar tervező például nyakba húzható darabokat álmodott meg, nemrég egy japán dizájner a péniszzsebes nadrággal állt elő. Hogy mi is ez? Máris mutatjuk, bár attól sem lesz sokkal világosabb, hogy kinek áll ez érdekében és mire jó.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezért hiszünk szívesebben az összeesküvés-elméleteknek, mint a valóságnak

  június 9., 17:10 Módosítva: 2018-06-11 08:37
  8

  Ugye ön is úgy tudja, hogy Beyoncét klónozták, és a 14 éve halott Eminemet egy reptilián helyettesíti? Akkor viszont nyilván azzal is tisztában van, hogy Bob Marley-t a CIA végeztette ki, hogy Michael Jackson szándékos gyilkosság áldozata lett, és hogy Adolf Hitler nem halt meg 1945. április 30-án, hanem inkább a Holdra vagy az Antarktiszra menekült. Ha ezeket ön is tényként kezeli, akkor az alábbi cikket igazán a magáénak érezheti, ugyanis tudósok megállapították, hogy mi, emberek sokkal inkább hiszünk az összeesküvés-elméleteknek, mint a tényekkel alátámasztott valóságnak. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha itthon is lenne, már holnap indulnánk kecskejógára

  június 9., 14:38 Módosítva: 2018-06-10 15:39
  64

  Az angliai Malvern város tavaszi fesztiválján végre a kecskejógát is ki lehetett próbálni. Nem érti? Egyszerű: kecske+jóga=kecskejóga.

  Köszönjük meg a hét legbizarrabb fotóját a Toalettvilág művészcsoportnak

  június 9., 13:37 Módosítva: 2018-06-11 09:16
  3

  Az alábbi kép hivatalos felirata a fotóügynökség szerint ennyi:

  Toilet World Performance Artists during The Chashama Gala at 4 Times Square on June 7 2018 in New York City.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Brutálisan őszinte gyászjelentés: „jobb a világ nélküle”

  június 9., 09:08 Módosítva: 2018-06-10 18:29
  158

  Egy brutálisan őszinte gyászjelentés jelent meg a Redwood Falls Gazette című amerikai helyi lapban. A rövid megemlékezés az egész internetet bejárta, és első ránézésre semmi különös nincs benne, az embernek akkor esik csak le az álla, ha az olvasásban a szöveg végére ér.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Itt az idő, hogy végleg, örökre elengedjük a Jóbarátokat

  június 7., 10:57 Módosítva: 2018-06-08 16:12
  6

  Lehet, hogy kissé hihetetlen, lehet, hogy nem, de még mindig napirendi téma az 1994-ben indult, majd 2004-ben véget ért, tehát lassan 15 éve befejeződött sorozat. Az, hogy lesz a folytatása vagy bármi kis reunion szerű akármilye a Jóbarátoknak legalább annyira foglalkoztatja az embereket, mint az, hogy lesz-e Szex és New York 3. Ha a szereplők közül valaki megszólal tévében, újságban, rádióban, bárhol, akkor előkerül a kérdés, hogy mikor lesz a nagy visszatérés.

  Erre a kérdésre már mindenki elmondta a maga verzióját. Van, aki alapból nem akarja feltámasztani a sorozatot, van, aki szerint ennek inkább a színészek időbeosztásának összeegyeztethetetlensége a legnagyobb akadálya, és így tovább. Eddig talán csak a sorozat egyik kitalálója nem szólalt meg az ügyben, de most ez is megtörtént.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Eltörte az internetet a férfi, aki rosszul eszi a Kit Katot

  június 6., 16:38 Módosítva: 2018-06-08 09:29
  53

  Belegondolt már abba, hogy megvan a helyes módja egy Kit Kat elfogyasztásának? Talán ez nem jutott még eszébe, főleg azért, mert azt se merült fel soha önben, hogy egyszer így harapjon bele a csokiba, mint ez a srác:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghan Markle plus size hasonmását szinte csak a combmérete különbözteti meg a hercegnétől

  június 5., 07:25 Módosítva: 2018-06-06 16:49
  3

  Íme a bizonyíték arra, hogy Harry herceg felesége akkor is jól nézne ki, ha jó pár kilóval több lenne.

  Vérbe fagyva, lefejezve végezte a világ első szexbabája

  június 4., 16:16 Módosítva: 2018-06-06 13:54
  25

  1919. valamelyik hónap valahányadika, New York: rendőrök kopogtatnak Oskar Kokoschka osztrák expresszionista festő, grafikus, drámaíró és költő házának ajtaján, és szóvá teszik, hogy egy levágott fejű hulla fekszik a kertjében, vérbe fagyva. Kokoschka és barátai fürdőköpenyben, kedvetlenül tekintik meg a kérdéses bűntett helyszínét, amelyből valamiért mégsem lesz rendőrségi ügy. Hogy miért?

  Mert a feltételezett halott a művész egykori szerelmének, Alma Mahlernek lefejezett, életnagyságú mása volt. 

  Egy bábu, amely sorsának végzetes beteljesülése előtt hosszú és tartalmas kapcsolatot folytatott Oskar Kokoschkával. Mondhatjuk, hogy a hárommellű, kék színű és a szomszédról mintázott szexbabák elődjeként funkcionált, azzal a különbséggel, hogy létezésének értelme elsősorban az volt, hogy a festő képes legyen feldolgozni élete legsúlyosabb szerelmi csalódását. A fizikai kontaktuson túl tehát az ő esetében főként az érzelmek domináltak. 

  Oskar Kokoschka
  Oskar Kokoschka
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Belegondolt már, mennyien szexelnek a Toitoi vécékben a fesztiválokon?

  június 3., 16:04 Módosítva: 2018-06-05 07:29
  7

  Ha nyár, akkor fesztiválszezon. Ha pedig fesztiválszezon akkor bulizás, pasizás, csajozás és persze szexelés. De mik a legnépszerűbb helyek és szexpózok egy ilyen rendezvényen? Egy friss felmérésnek köszönhetően, már ezekre az égető kérdésekre is van válasz, amiket most önökkel is megosztunk. Az biztos, eredmény elolvasása után, soha többé nem lesz képes úgy tekinteni a mobilvécékre, mint korábban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Pénisznek nézett egy kutyát a Facebook, gyorsan le is tiltotta

  június 3., 11:45 Módosítva: 2018-06-20 14:28
  99

  A16 éves Dominic Ibaos nem sejtette, mi vár rá, amikor a Facebook egyik állatbarát csoportjában megosztott egy rakat képet Dante nevű kutyája frissen született kölykéről, Dimitriről. Valaki ugyanis előzetes ismeretei alapján arra jutott, hogy a rózsaszín, ráncos nyakú, hosszúkás kis lény semmiképp sem lehet kutya, 

  sokkal inkább egy pénisz. 

  péniszkutya
  Fotó: Facebook
  Távolról sincs vége, olvasson még

  A barátaink már a vécére se mernek nálunk kimenni, amióta egy démonnal élünk együtt

  június 3., 11:12 Módosítva: 2018-06-05 08:13
  12

  Lassan filmet forgathatnának a Kentben élő hegesztő-harcművész Barry életéről, lévén, gyerekkora óta árnyékként követi őt egy démon, ami akárhogy is, de nem tűnik olyan egészségesnek. Ő nevezi démonnak, ami feltételez némi ellenérzést a jelenséggel szemben, amit, a történtek tükrében nem is csodálunk. Az egész azzal kezdődött, amikor kilenc éves korában egy árny arra kérte, hogy kövesse őt, Barry pedig meg is tette volna, ha az apja még idejekorán vissza nem ráncigálja az ablakból.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meztelenül jógáztat pucér nőket ez a nudista bloggerlány

  június 2., 15:11 Módosítva: 2018-06-04 14:44
  67

  A meztelen jógázást ugyan nem Jessica O’Brien találta fel, most mégis róla írunk, hiszen a 29 éves lány rájött, hogyan lehet továbbfejleszteni a műfajt. Eddig főleg olyan csajokat láttunk, akik csak saját és az Instagram követőik örömére posztolgatták a jógapózokba csavarodott pucér testüket, az ausztrál O'Brien azonban élőben is szívesen bemutatja ezt. Annyira, hogy nemrég meztelen jógaórát tartott, kizárólag nőknek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő, mert többen elhányták magukat egy büdös utas miatt

  június 1., 10:59 Módosítva: 2018-06-04 12:56
  278

  A hollandiai Schipol reptérről a Kanári-szigetekre tartott a Transavia Boeing 737-es járata, de a pilóta már a portugáliai Faróban leszállásra kényszerült, ugyanis az egyik utasuk

  olyan mérhetetlen bűzt árasztott magából, hogy többen összehányták magukat, vagy elájultak.

  shutterstock 569839003
  Távolról sincs vége, olvasson még

  A jó ízlés határát súrolja ez a fagyi

  május 31., 13:32 Módosítva: 2018-06-03 14:07
  19

  Jó, szóval 2018-at írunk. Tényleg meg kell feszülnie az embernek, hogy valami újat tudjon produkálni gasztro vonalon. A kézműves címke már rég elkopott, ha úgy tetszik, mainstream lett, így az étel- és italfeltalálóknak újabb trükköket kell kitalálniuk, lásd: levendulás sörpárlat.

  A Starbucks megalkotta az Unikornis-frappuccinót (ami 0% hozzáadott egyszarvú lóból készül, ellenben szivárvány színű), meg volt már itt sushi-burrito, meg a nagyon menő Szilícium-völgyi csodakávé, illetve az espress'onic is.

  Ezek után nem nagyon kéne meglepődnünk, de mégis sokkolt minket egy kicsit ez az új fagyi, ami elvileg még finom is.

  Távolról sincs vége, olvasson még