A terhesség alatt sokszor kívánnak meg nagyon fura dolgokat a nők, de a 25 éves Jade Sylvester ment el a legtávolabb a műfajban: az ötgyerekes anya annyira rákapott terhesége alatt a vécépapír evésére, hogy azóta már egy gurigát fogyaszt el naponta. A gainsborough-i nő egy pica nevű betegségben szenved, ami fura sóvárgást okozó evészavart okoz. „A terhességem második hónapjában elkezdtem kívánni a vécépapírt. Az állagát szeretem érezni, nem az ízét, száraz érzést ad” – magyarázta a Daily Mailnek fura függőségét Sylvester.

Bár a szülei sokszor mondták a nőnek, hogy nem túl egészséges dolog vécépapírt enni, Sylvester nem állt le, szerencsére legutóbbi gyerekét egészségesen hozta világra. A fiú már egyéves, de anyja még mindig nem hagyott fel rossz szokásával, és igazából nem is tervezi. „Jót biztosan nem tesz a szervezetemnek, de nem okozott eddig semmilyen egészségügyi problémát.” Jade Sylvesternek külön ceremóniája van a papírevésre, mivel mindig addig vár vele, ameddig nem kell amúgy is vécére mennie, hogy aztán a csésze magányában hódoljon szenvedélyének. „Mostanában megpróblom visszatartani, mert tudom, hogy enni fogok. Egy alkalommal általában 7-8 papírszeletet eszek meg, de néha csak kimegyek a vécére enni egy kicsit.”

Szerencsére van kedvenc fajtája is, elmondása szerint az áruházláncok sajátmárkás papírjai sokkal jobbak erre a célra, mint a drágább darabok. „Mindegyiknek más íze van. Nekem van egy gurigám a szokásos dolgokra a mosdóban, és van egy, amit evésre tartok ott.” Jade Sylvester saját bevallása szerint megpróbálja elrejteni fura szokását a gyerekei elől, bár ennek némileg ellent mond, hogy a Daily Mailnek haknizik vele.