Emberek tényleg képesek semmiségért lemenni kutyába, így tette az a nő is, aki a News.com.au szerint a chilei Top 40 rádió felhívására jelentkezett. A hollandiai Mysteryland EDM Festivalra lehetett jegyeket nyerni, a rádiósok kérése csak az volt, hogy minél durvább dolgokat vállaljanak be a versenyzők. A győztes a következő ígéretet tette: bármit megtesz, akár hajlandó egy emberi ánuszból tejszínhabot is kilefetyelni.

Megtette.

Tényleg, mi szóltunk...

A rádiós DJ Paul Hip valagát tényleg megnyalogatta, erről fotó is készült, amit feltettek a Twitterre, felkerült a fesztivál honlapjára automatikusan, és rögtön nagy botrány lett belőle. A rádió hamar bocsánatkérésre kényszerült mindazoktól, akiket megbántott. Magyarázkodtak is rendesen:

Szeretnénk tisztázni, hogy a hallgatónk által végrehajtott kihívás abszolút önkéntes volt és ő kezdeményezte egy olyan versengésben, ami nyitva állt mindenki számára, aki részt akart venni benne.

Hozzátették, abban ők hibáztak, hogy elfogadták a nő őrült ötletét. A mosakodást folytatva azt írták, hogy csak játszásból mentek bele az egészbe, nem voltak rossz szándékaik, nem akartak senkit sem befeketíteni.

Ön mit tenne meg egy fesztiváljegyért?