A libanoni születésű 21 éves Mia Khalifát többen szeretnék megölni, amiért a felnőttiparban gondolta megtalálni önmagát. A pornószínésznő Bejrútban született, Libanonban nőtt fel, aztán az Egyesült Államokba költözött tinédzser korában. Főiskolai tanulmányai mellett vágott bele a felnőtt karrierbe, ez az, ami miatt halálos fenyegetéseket kap – otthonában és a neten egyaránt.

A 21 éves pornós jelenleg az egyik legkeresettebb a Pornhubon, a születési országában nehezményezik munkásságát, és ezt a Twitteren sem félnek megosztani. A pornószínésznő a Twitteren is megkapja, hogy aljas, gusztustalan, amiért ezt csinálja, sőt, van aki azzal fenyegeti, hogy elvágja a torkát. Olyan is akad, aki gúnyból fotosoppolt egy képet, amelyen dzsihádisták ejtik túszul a pornóst – ezt az ihlette, hogy a 21 éves pornószínésznő olyan filmet is forgatott, amiben hidzsábot visel, és ez vérig sértette a hithű muszlimokat. Ide kattintva megnézheti.

A támadói fő problémája az, hogy azzal, amit művel, degradálja a muszlim vallást, és ezt nem engedhetik. Az sem segít sokat a helyzeten, hogy a pornósnak ráadásul arab tetoválása van – bár ezzel valószínűleg nem ő az egyetlen pornós az interneten. A pornószínésznő igyekszik megvédeni magát a neten, azzal érvel, hogy nem a Közel-Keleten élnek, és biztosan van fontosabb dolog is annál, minthogy az ő munkásságán csámcsogjanak. 

A 21 éves, barna hajú, nagymellű pornószínésznő még újonc a pornóiparban, 2014. októberben jelentek meg a pornómegosztókon az első videói. Pár hónap alatt annyira népszerű lett, hogy a közösségi oldalakon 100 000 követője is van, a Pornhubon pedig az egyik legkeresettebb pornószínésznő.

Kommentálná? A Facebookon tegye!