A Pornhub összegezte a világ pornónézési szokásait 2014-ben, sajnos a magyarok valamiért lemaradtak a top 20 pornófogyasztó nemzet listájáról – lehet, hogy azért, mert mi készítjük, nem pedig nézzük –, de így is elég érdekes infografikák készültek.

A pornómegosztó oldal statisztikája szerint az Államokban, Angliában és Kanadában fogyasztják legtöbben a pornót. Főleg hétfőn. A legnézettebb pornó az évben pedig a Fucking Hot című 22 perces pornófilm, amit ide kattintva megnézhet.

Erősen kezdik az amerikaiak a hetet

Hétfő a pornó napja az Államokban, ezen a napon kattintanak a legtöbben a pornóoldalon, ugyanis az Egyesült Államok élen jár a pornónézésben. Hónapokra lebontva a december a legerősebb, és valamiért a március az, amikor a legkevésbé érdekli az amerikaiakat a pornó. 

Az Egyesült Királyság a második legnagyobb pornónéző ország, a legtöbb brit vasárnap kattintgat a Pornhubon. Novemberben tették ezt kiemelkedően sokan, a legkevésbé márciusban vágynak a pornóra. Novemberben a kanadaiak is sokat ültek a pornósite előtt, és az amerikaiakhoz hasonlóan ők is hétfőn néznek a legtöbbet pornót. 

A Pornhub remek statisztikáiból az is kiderült, hogy Xboxról többen keresgélnek pornót, mint Playstationról, illetve hogy karácsonykor és a focivilágbajnokság  (és a Superbowl) idején nagyon visszaesett az oldal látogatottsága. 

Majdnem annyian néznek a mobiltelefonjukról pornót, ahányan a számítógépen, és világviszonylatban a nőket nézve a brazil nők igencsak szeretik a pornót. A nők és a férfiak pornónézési szokásait külön is elemezték a pornhubosok, a nők a nyalásra keresnek rá sokkal többször, mint a férfiak, és a gay kategóriát is szeretik. 

A sorozatok is hatással vannak a pornónézési szokásokra, például a Trónok harca és a Walking Dead is azok a sorozatok, amiknek az évadnyitói odaültették a pornónézőket a tévé elé.