Ünnepélyesen bemutatjuk Esthert, a Csodamalacot, aki Kanadában éli a luxusdisznók mindennapjait, de van a történetében egy nagy bökkenő: a saját súlya. Steve Jenkins és Derek Walter még kb. 32 kilósan fogadták örökbe a mára a 3 mázsát is meghaladó állatot, és nagyon meglepődtek, hogy egy jól tartott disznó meghízik – írja a brit Metro.

A család most ott tart, hogy nagyobb kérót kellett venniük a megszeretett sertés miatt. Úgy tűnik, volt a történetben egy Švejk-szerű szereplő is, ő verhette át a gyanútlan gazdikat, hogy a disznó nem fogja a 40, sőt lehet, hogy a 30 kilót sem megütni, nemhogy ennek tízszeresére hízzon.

Esther igyekszik megfelelni az evolúciós elvárásoknak, növeszti a zsírrétegét folyamatosan, heti 12 ezer forintnyi kaja tűnik el benne. És a költségekben nincs benne az állatorvos na meg a sok általa elpusztított játék. Pozitívum, hogy szobatiszta és amúgy a padlón alszik pokrócokon.

A gazdik nem hülyék, megpróbálják kamatoztatni furcsa háziállatukat, aminek a Facebookon már 230 ezer rajongója van, pedig még csak kétéves.