Az alábbi képekben sok a közös vonás: mindegyiken egy nő szerepel, mindegyik ezen a héten készült, egyik nő sem visel semmilyen színt magán a feketén kívül, és mindegyik szett valamennyire kurvás. Van, amelyik nagyon, van, amelyik csak éppen hogy, de úgy látszik, valamiért ez egy ilyen hét lett. A hat nőből kettő énekesnő, kettő modell és kettő olyan énekesnő, aki éppen modellkedik. Ez a heti trend, úgyhogy szavazás is van, reméljük, ennél többre ön se vágyott!

Charli XCX

Ez a 22 éves brit énekesnő az I Love It című számról a legismertebb, és most a héten kapott egy díjat az NME nevű magazintól. A kiosztó szerda este volt, és biztos sokak szemében vicces, hogy maga a díj egy bemutató középső ujjat formáz, Charli XCX le is szopta gyorsan a nyereményét egy jó fotó kedvéért. Érdemes az énekesnő ruháját közelebbről is megnézni: nem csak a mellrészen van csipke, hanem oldalt is, csak ez a bőrdzsekitől nem nagyon látszik. Ha a képre kattint, többet lát!

FKA twigs

Erről az énekesnőről egyszer már összeraktunk egy külön heti trendet: ő az, aki Beyoncé és Björk legjobb tulajdonságait egyesíti magában, és aki összejött Robert Pattinsonnal. Csütörtök este tartott egy koncerten valahol Londonban, és ott elég konkrétan kurvának öltözve lépett színpadra. A szado-mazo-szerelés egy fűzőből, neccharisnyából és egy elképesztően szexi combcsizmából áll. Na és persze ha az ember megfelelően tud pucsítani az ilyen szerelésben, az se hátrány.

Viktoria Modesta

Viktoria Modesta Lettországban született 1987-ben, de akkor még Viktoria Moskalovának hívták. Aztán a családja kivitte Nagy-Britanniába, ahol Moskalova énekesnő lett és ezzel együtt nevet is váltott, igaz, Modestára, ami azt jelenti, hogy szerény és visszafogott. Namost ahogy elnézzük Viktoria Modesta minden, csak szerény meg visszafogott nem, hiszen csütörtökön egy jótékonysági divatbemutatón ő is dominának volt öltözve (öltöztetve), sőt, konkrétan lovásznő-dominának. Ez az esemény egyébként a Fashion for Relief nevű rendezvény volt, amit Naomi Campbell szervezett, és az ebola vírus megfékezésére gyűjtöttek pénzt.

Pixie Lott

És Pixie Lott a másik olyan angol énekesnő, aki modellkedett ezen a Fashion for Relief nevű eseményen. Ezek után nyilván nem meglepő már, hogy ő is csupafeketében volt, de őt a szado helyett inkább a mazo oldalra pozicionálta a stylist: Pixie Lott egy elegáns kis szexnyuszi volt aznap este, nemcsak tapsifüle volt, hanem bolyhos farka is.

Marc Jacobs modellje

És a héten fejeződött be a New York-i divathét, és ahogy az már lenni szokott az ilyen eseménysorozatokon, lehetett látni egyet s mást, már ami a női testrészeket illeti. Marc Jacobs például, aki 15 évig volt a Louis Vuitton vezető tervezője, egyáltalán nem kihívóan szexi kreációiról híres, de még nála is becsúszott egy olyan modell, aki egy átlátszó fátyol alatt csak egy bugyit viselt, plusz könyékig érő kesztyűt meg csizmát. Mindezt természetesen feketében.

Adrian Alicea modellje

Ki a legjobb?

Adrian Alicea ezzel szemben kifejezetten a sokkolásra szokott rámenni, hátha ezzel előbb-utóbb az ő nevét is megjegyzi a nagyközönség. Az előző szezonban például egy templomban mutatta be hiányosra öltöztetett modelljeit, sőt, még a közönség soraiban is volt olyan, aki villantva tekintette meg a kreációkat. Idén ezzel szemben egy olyan kollekciót rakott össze a tervező, ahol valamennyi modell úgy nézett ki nagyjából, mint a fenti, még a férfiak is. De persze a sok közül az egyik legextrémebbet választottuk ki, de gyakorlatilag bármelyik szett beleillett volna ebbe az összeállításba. Ha végignézte a képeket, kérjük, szavazzon! Ki tetszett a legjobban a hat közül?