Bizonyára rengeteg férfiöltöző falán ott lógott az az ismert fotó, amin egy teniszezőnő szerepel hátulról, a szoknyáját felhúzva. Talán nem ugrik be elsőre, ezért megmutatjuk a képet. 

Az ismert fotót Martin Elliot készítette. A képet, az ütőt és a teniszruhát 2014-ben árverezték el. Peter Atkinson viszont megkérdőjelezi az egész sztori hitelességét. Állítása szerint ugyanis bizonyítéka van arra, hogy az exfelesége volt a modell. Eddig ugyanis a köztudatba úgy vonult be ez a kép, hogy a modell Fiona Butler, Atkinson viszont azt állítja, hogy exfelesége szerepel a képen. Mindezt egy két évvel az eredetileg híressé vált fotózás dátuma előtt készült képeslappal szeretné bizonyítani. 

Ez ugyanis egy 1974-es lap, állítása szerint ez bizonyítja, hogy már rég megvolt a fotósorozat és a kép, mint a Fiona Butleres fotózás. 

Szerencsétlen Atkinson így talán közelebb jut, hogy bizonyítsa igazát. A 72 éves férfi ugyanis nagyjából azzal töltötte az elmúlt 30 évét, hogy meggyőzze a világot, hogy a híres segg tulajdonosa egykoron az ő felesége volt.