Nagy valószínűséggel ön is észrevette már, hogy Kardashian legkisebb húgának, a 17 éves Kylie Jennernek hirtelen hatalmas szája lett. És lehet, hogy ön is morgott egy kicsit emiatt, mert hát milyen dolog már, hogy egy ilyen fiatal kislány szétplasztikáztatja a száját.

Pedig Kylie Jenner vaószínűleg nem feküdt kés alá, és a szája injekciós tűt sem látott, csak egy műanyag, vákumos szájpumpát. Olyat, amit akár ön is megrendelhet pár dollárért, hogy aztán olyan hatalmasra duzzadt szája legyen, mint Jennernek.

Just changed my #KylieHairKouture extensions to my jet back 20" clip ins :) link in my bio

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Vagy mint ennek az ausztrál hölgynek, aki kissé túltolta a pumpát, és inkább egy brutális allergiás reakciónak néz ki az eredmény, főleg a fényes, vörös rúzs miatt.

Persze nem véletlenül rúzsozta agyon magát, mint ahog Kylie Jenner sem véletlenül ken magára folyamatosan rúzst. Az ajaknagyobbító pumpa ugyanis nagyon csúnya véraláfutásokat is okoz, amiket csak rúzzsal lehet elfedni.

Úgyhogy kétszer is gondolja meg, hogy tényleg akar-e rendelni egy ilyen izét.

A videón látható ausztrál nő egyébként a Daily Mailnek nyilatkozott, és elmondta, hogy a pumpás eset óta már sokkal jobban szereti az apró száját.