A Vice magazinban jelent meg egy riport arról a londoni szexklubról, ahol az elit szórakozik – gruppenszex, kínzókert és egyebek közt. A Killing Kittens nevű helyet Kate Middleton barátnője, Emma Sayle nyitotta 2005-ben, bármilyen furcsán hangzik is, de kifejezetten nőknek szánta a klubot, ahol mindenkinek maszkot kell viselnie. Legalábbis ez derül ki a Vice riportjából.

PVC, gruppenszex és elegancia

Egy PVC-be öltözött férfi magyarázza, hogy nem áll fel a farka, hogy négy Viagra is kevés ahhoz, hogy valami történjen vele – indít a jelenettel az újságíró. Mindezt egy György-korabeli házban kell elképzelni Nyugat-Londonban, az Oxford Streettől nem messze, olyan helyen, ahol több nagykövetség is van – ez a legutóbbi helyszín, ami állandóan változik, és a partira meghívottak is csak az utolsó pillanatban tudják meg, hova kell menniük. 

"Ez a vanília játszószoba – mondja Courtney és Jake a fotós, ahogy körbevezetnek a helyszínen, mielőtt még a party elkezdődne. Courtney 2014 óta dolgozik a vállalatnál, ő szervezi a Torture Kittens partikat. Mint minden személyzeti tag, ő is nagyon posh" – írja a riportban.

A fő játszószoba egy hatalmas díszteremben van, az ágyon fekete szaténlepedő, a szobában gyertyák égnek. A szexklub szigorú szabályok szerint működik, a nem mindig nemet jelent, a férfiak nem közeledhetnek a nőkhöz, hacsak arra a nő jelzést nem ad. A férfiak csak női kísérővel léphetnek be a titkos körbe, és ha úgy adódik, hogy épp nem engedi magához a kiszemelt nő, még az is problémás, ha nézni szeretné: felvigyázók vannak a klubban, akik erre szigorúan ügyelnek. Tilos a kamerák használata a mobiltelefonok és a magányos kukkolás is. 

Nehéz bejutni egy ilyen partira

A szexklubban a Torture Garden nevű rész a szadomazochista játékok kedvelőinek van, a londoni domina, Mistress Morrigan Hel kínozza azokat, akik erre vágynak. Az este végén a domina arról panaszkodik, hogy egy vendéget addig vert, amíg el nem tört az ostora. A házban félhomályos lépcsőkön lehet közlekedni a szintek közt, van például egy tükör, amire az van ráírva: figyelünk téged.

Maszkos fiatalok bonyolultnak tűnő fehérneműkben sétálgatnak, szexre várva, a bárban pezsgőt és proseccót árulnak. Éjfél után a hangulat változik, és mindenki megszabadul a ruhájától, a DJ technót játszik, Louboutin cipős lányok fekszenek széttárt lábakkal, PVC-be bújt férfiak sétálgatnak, a vanília játszószoba fekete szatén lepedőjén hat pár szereti egymást egyszerre. 

Az elit klub évente húsz szexpartit szervez, állítólag komoly piaci rést töltenek be a hellyel: az elit lányai szvingerezhetnek kedvükre, olyan szabályokkal, ami számukra a legbiztonságosabb. Egyedülálló nőket és párokat fogadnak a zártkörű partikon, amikre rengetegen be akarnak jutni: 2009-ben hatezer főre duzzadt a tagok száma.