Az FBI a lakosság segítségét kéri egy eltűnési ügyben – írja az NBC News. Azt gyanítják ugyanis, hogy egy ATM-nél készült fotón a 2007-ben eltűnt Ashley Summers látható. A lány egy családi veszekedést követően, Clevelandből tűnt el 14 éves korában, és a rendőrség sokáig azt gyanította, eltűnése kapcsolatban lehet Ariel Castro esetével, mert arról a környékről tűnt el, ahol a férfi hosszú éveken át tartott fogva három fiatal lányt.

Ashley Summers 2007 júliusában rohant el otthonról, mert összeveszett az édesanyjával. Pár napig egy rokonánál húzta meg magát, majd onnan is megszökött. Egy évvel eltűnése után felhívta az anyját, és csak annyit mondott: 

Anya, én vagyok az. Ne aggódj!

Most újra felcsillant a remény, hogy életben van, ugyanis egy rá a megszólalásig hasonlító fiatal nő képe tűnt fel egy körözési fotón. A nőt és társát többek között személyazonosság-lopással gyanúsítják. A körözési fotóra az eltűnt lány nagynénje bukkant rá, és azonnal felkereste a rendőrséget a gyanújával. Ashley Summers-t most már az FBI is nagy erőkkel keresi, az egész állam területén óriásplakátokon kérik a lakosság segítségét. 

A lány anyja, Jennifer Summers nagyon bánja, hogy 8 évvel ezelőtt mérgesen förmedt rá a lányára. „Az elmúlt hat év életem legrosszabb időszaka volt – nyilatkozta még 2013-ban. ”Ha csak egyetlen egyszer láthatnám még, az minden fájdalmam megszüntetné.”