WNYCriportot  készített arról, milyen manapság 12 évesnek lenni. Ebből derült ki, hogy van olyan 12 éves lány, akinek nagyon konkrét elképzelése van a párkapcsolatokról – és még csak fel sem merült a 36 kérdéses szerelemkeltő teszt.

A manhattani Tompkins Square Middle School diákjait arról kérdezték meg a riportban, hogyan állnak a randizáshoz és a párkapcsolathoz. A legjobb választ a 12 éves Déjà Palmer adta, aki tényleg megfejtette, mitől működik a dolog: kölcsönös tiszteleten és szereteten.

„Nem mondanám, hogy olyanok vagyunk, mint egy tinédzser pár, őszintén, nem úgy viselkedünk. Nem beszélünk csúnyán egymással, szexuális értelemben sem. Átöleljük egymást, fogjuk egymás kezét. Vannak kis pillanataink, de nem olyanok, hogy egymás arcát nyalogatjuk – még soha nem is csókolóztunk" – mondta a 12 éves lány a riportban.

Valószínűleg minden szülő ilyen gyereklánynak örülne a legjobban, főleg, hogy annak ellenére, hogy nincs sok tapasztalata a fiúkkal, a külsejére nagyon ad. Előre megtervezi a haját, a hét minden napjára, sőt, a hálószobájában egy felirat figyelmezteti arra, hogy kerülje a pasidrámákat: no boy drama, ez áll rajta. 

Bár még csak 12 éves, valószínűleg hamarosan megtanulja majd, hogy lesznek testi vágyai, a jó az, hogy tényleg az életkorának megfelelően áll a fiúzáshoz – valószínűleg ez így lesz később is. Nemcsak ő van egyedül a korosztályában a párkapcsolatosdival, az iskolában, ahova jár, már mindenki randizgat – ezt ő maga mondta.