Beyoncé nemcsak énekesnő, hanem üzletasszony is, próbál betörni a házhozszállítás piacra, és vegán ételeket kínál január óta. A 22 Days Nutrition márkájú vegán kajákat a Laist.com szerzői megkóstolták, véleményük szerint nem tűnik olyan hibátlannak, mint amilyen Queen Beyoncé. 

Beyoncé vegán kajáinak név ötletét az adta, hogy 21 napig tart megtörni a szokásainkat, a 22. napon már túl is vagyunk az újrakezdésen. Aki meg szeretne szabadulni a hús, glutén és cukortartalmú étrendjétől, azoknak erősen ajánlott.

A Laist újságírója megnézte, mit kínál az Univerzum Királynője, de úgy vágott bele a tesztelésbe, hogy nem vegán, szereti a húst, de szívesen eszik több zöldséget. A 22 Days Nutrition nem naponta szállít házhoz, hanem hetente egyszer szállítják ki a megrendelt ételeket, két vagy három étkezést biztosítanak: reggelit, ebédet vagy akár vacsorát is. 

Az árak nem annyira elszálltak, 9.76 dollártól (2776 Ft) 16.50 dollárba (4700 Ft) is kerülhet egy étkezés, és állítólag az Államokban bárhova kiszállítanak.  Minden étel növényi alapú, gluténmentes, nem génkezelt, minimálisan feldolgozott ételeket kínálnak, és több ételt is pépesítve tálalnak – ennek köszönhetően állítólag a barna mindenféle árnyalatában pompáznak. Az ételekről készült képeket ide kattintva láthatja. Átlagosan körülbelül 325 kalóriát tartalmaz egy-egy fogás, a vacsora 540 kalória általában, így aki a kalóriaszámolgatással akar fogyni, Beyoncé kajáival megteheti.

Magyarországon is több híresség belefogott már az éttermesdibe, a házhozszállításra is van példa: Kásás Tamás Tommy Di Napoli nevű pizzériája például. Geszti Péternek és feleségének is volt egy ételszállító cége, az ázsiai ételeket kínáló Tuk-tuk, ami nem élt sokáig. Természetesen az életmód trénerek, fitneszoktatók is kínálnak egészséges ételeket, Béres Alexandra, Katus Attila is.