A kézváltáson túl jópár trükk van arra, ha valaki nagyon unja már saját magát. A tippeket a TheDebrief tette közzé, a kézimunkatippek között van gumikesztyű és műpunci is, némelyiket maszturbáláshoz is ajánljuk szeretettel. Arra azért az elején felhívnánk a figyelmet, hogy tényleg mindenki másképp szereti, de próbálkozni azért még lehet.

Gumikesztyűvel

A latex és gumiimádók valószínűleg már rég felfedezték a gumikesztyűs örömöket, aki még nem próbálta, annak ez az egyik ajánlott trükk. A gumikesztyű helyettesíthető más kesztyűkkel, például bőrkesztyűvel, sütőkesztyűvel, bármilyen kesztyűvel. Síkosító ajánlott.

Műpuncival

A Fleshlight műpuncijai és más művaginák is előkelő helyen szerepelnek a teszteken, nem véletlen, hogy rengeteg adnak el ezekből.

A műpuncival való örömszerzéshez a partner jelenléte nem feltétlenül szükséges, sőt, akár zavaró is lehet. 

 Cipőfűzővel

A TheDeBrief szerzője szerint a cipőfűzőt csak végig kell tekerni a farok tövétől a tetejéig, és már indulhat is a móka. A titok az elszorításban van! Ha a cipőfűzőt túl bizarrnak tartja, próbálkozzon mással, például kendővel vagy szalaggal.

+ 1. Youtube oktató videóból megtanulva

A Youtube-on tényleg van minden, még kézimunka-oktató videók is, a handjob szóra keresve (célirányosan a how to give a handjob a legjobb) mindenféle érdekességet, főleg szórakoztató videókat lehet találni. Íme egy ilyen: