Ha valaki azt hinné, hogy csak Magyarországon képzi a kultúra szerves részét a gátlástalan lerészegedés, az nagyot téved: Ausztráliában is nagy hagyománya van például. Azon az éghajlaton persze nem is akkora tragédia tök részegen elaludni, de ha például egy ausztrál valahol Kanada északi részén engedi el magát, akkor az történhet vele, mint azzal a fiatal ausztrál nővel, aki Imguron osztotta meg tragikus történetét.

A nő már az első képén jól láthatóan nagyon be volt rúgva, és ő maga sem tagadta, hogy összejött a képszakadás. A szelfit pár órával az eltűnése előtt készítette, 2:30 körül látták utoljára a szórakozóhelyen, utána már az az első információ róla, hogy hajnali 5:45 körül lila ujjakkal találták meg, miközben aludni próbált az utcán. Még épp időben került kórházba, de a fagyás okozta fájdalmakat már nem kerülhette el: az orvosok opiátokat adtak neki, mert elmondása szerint csak ezekkel tudta elviselni a fájdalmat. Mint kiderült, negyedfokú fagyásról van szó, ilyenkor a bőr és az izomszövet is elhal.

A szerencsétlen esetnek végül valószínűleg szerencsés vége lesz: az orvosok szerint a meg nem nevezett nő megtarthatja az ujjait, bár a nyomai egész életében ott fognak maradni ennek a remekül sikerült éjszakának. Az elhalt szövetek, bár elég undorító formában, de kezdenek róla lejönni, és bár csak júniusban derül ki az ujjak végleges sorsa, már elkezdett rajtuk viccelődni: “Ha elvesztem őket, egyedi protézist akarok, mint amilyen Margot Tenenbaumnak is van.”