Lucy és Anna DeCinque 28 évvel ezelőtt született az ausztráliai Perth városában, és mivel egypetéjű ikrek, a kezdetektől nagyon hasonlítottak egymásra. A lányok szinte elválaszthatatlanok egymástól, ám az ikrekre általában jellemző szoros kapcsolatot kissé túlzásba viszik, írja a Daily Mail.

Az egy dolog, hogy közös a Facebook oldaluk, de soha – valóban soha - nem távolodnak el egymástól, csak néhány méternyire, ráadásul ugyanazt az ételt eszik, grammra pontosan ugyanolyan mennyiségben, mint a másik.

Emellett 250 ezer ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 52 millió forintot költöttek különböző plasztikai és kozmetikai beavatkozásokra – például mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, tetovált szemöldök és hasonlók  , hogy külsejük extrém, ugyanakkor tökéletesen egyforma legyen. 

De ez még mind semmi ahhoz képest hogy a De Cinquie nővérek még a pasijukon is megosztoznak. Ugyanis, mint mondják, ez így sokkal kényelmesebb.

„Régebben voltak külön fiúink, de egyáltalán nem működött. Most sokkal egyszerűbb és klassz így" – nyilatkozta Lucy. "Napi huszonnégy órát együtt töltünk, így sokkal egyszerűbb megosztozni egy pasin."

Szerencsére van akinek, ez megfelel, mint például a perth-i villanyszerelő, Ben Byrne, aki már több mint két éve jár a lányokkal.

„Mindhárman egy ágyban alszunk, de hát erről álmodoznak a pasik a szívük legmélyén, hogy két barátnőjük van egyszerre" – érvel tovább Lucy sajátos kapcsolatuk mellett. „Mindenben hasonló az ízlésünk, így nyilván ugyanaz a férfi tetszik mindkettőnknek. Amikor szexelünk, akkor is mindig együtt vagyunk, így aztán ha ugyanaz a pasi, mit számít?"

A lányok most egy japán tévéműsorban keltettek óriási feltűnést, és miután még egy számítógép sem tudta őket megkülönböztetni egymástól, megkapták a Világ Legegyformább Ikrei címet.