Andrew Wardle egy nagyon ritka születési rendellenességgel, pénisz agenéziával született. Ez a rendellenesség nagyjából 5-6 millió születésenként fordul elő, és azt jelenti, hogy az embriónak nem fejlődött ki a nemi szerve.

Ez viszont egyáltalán nem akadályozta meg a 40 éves brit férfit abban, hogy rengeteg szexpartnere legyen. Saját bevallása szerint már több mint száz nővel volt együtt, és csak nagyjából 20 %-uknak mondta el, hogy nincs nemi szerve.

A férfiről most a TLC készített dokumentumfilmet, mert egyrészt úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé áll, másrészt úgy, hogy csináltat magának működő nemi szervet. A filmben szerepel Wardle barátnője is, aki szintén nem tudta sokáig, hogy a barátjának nincs nemi szerve.

Wardle azt mondja, megunta, hogy hazugságban éli az életét, a szexpartnereinek mindig azt mondta, hogy azért nem kerül sor behatolásra együttlét közben, mert teljesen impotens.

“Lefeküdtem lányokkal, de azt mondtam nekik, hogy nem sikerül merevedést elérnem. A legtöbben nem zavartatták magukat, tetszett nekik, hogy más módokon is örömöt tudok nekik szerezni, és sosem vártam el semmit cserébe” - mondta a férfi korábban az együttléteiről.

A mostani barátnője szerint nagyon fontos a szex a párkapcsolatokban, és az, hogy ne hazudjanak egymásnak. Wardle talán ezért is döntött a műtétek mellett.

A karjából kiszedett bőrből, idegekből és erekből fogják kialakítani a nemi szervét, ami, ha minden jól megy, teljes értékű pénisz lesz. Wardle-nek heréi vannak, így akár még gyereket is tud majd nemzeni az új péniszével.