Donna Beegle és családja Orlandóból repültek Portlandbe, de a gépük Salt Lake Cityben kényszerleszállást hajtott végre. A biztonságiak leszállították az egész családot, szerintük Beegle autista lánya, Juliette miatt volt szükség a kitérőre –  írja a Buzzfeed. A nő most perel, a légitársaság pedig azzal védekezik, hogy szakszerűen jártak el. 

Az anya szerint lányát az éhség és a nem megfelelő menü is kihozhatja a sodrából, ezért amikor Juliette-nek szobahőmérsékletű ételt szolgáltak fel, kiborult, és zavartan viselkedett. Beegle az utaskísérőktől kért segítséget, hátha vehet az első osztályról valami szó szerint meleg ételt. Először visszautasították, de a nő elmagyarázta, hogy baj lehet, ha lánya nem forró ebédet kap. Végül azt kapott, amitől állítólag megnyugodott, de a személyzet aztán tájékoztatta az utasokat, hogy az egyik utas viselkedése miatt kényszerleszállást kell végrehajtaniuk. Így Salt Lake Cityben az egész családot leszállították, amiről egy videó is készült.

Beegle-ék aztán egy másik járattal és légitársasággal gond nélkül hazarepültek. A nő most perel, a United Airlines védekezik:  

Miután azon dolgoztunk, hogy kiszolgáljuk Dr. Beegle-t és a lányát, a legénység a lehető legjobb döntést hozta a többi ügyfelünk biztonsága és kényelme érdekében, mikor kitérőt tettek Salt Lake Cityben. Az utasoknak egy másik légitársaságnál fogaltunk jegyet, és folytathatták az utat Portlandbe.