Mindig egészen megdöbbentő, amikor az ember rájön, hogy az évtizedek alatt rögzült szokásai valójában tök rosszak, és mindenre létezik sokkal praktikusabb megoldás. Mióta van Youtube, azóta a szokásosnál is gyakrabban szembesülhetünk ezzel. Az Independent volt olyan jó arc, hogy be is mutatja a legmeglepőbb dolgokat, hogy ön is felírhassa a listát: nem elég, hogy a székelési szokásai sem stimmeltek, és a tésztát is vacakul főzte, még egy csomó dolgon változtathatna.

Ananászvágás

Biztosan ön is mondott már le friss ananászról azért, mert rettentően körülményes ehető verziót vágni belőle a hülye külseje miatt. Most itt egy videó, amin bemutatják, mi az ideális módszer. Nem tűnik egyszerűnek, de pont olyan menő, hogy rászánjunk sok időt megtanulni.

Baconsütés

Az emberiség egyik legnagyobb találmánya a bacon, de érdekes módon a legtöbben nem jutnak annál tovább, hogy egyenként kisüssék ezt a csodát. Szerencsére a Crazy Russian Hacker rávilágított, hogy ha szépen összefonjuk a darabokat, akkor akár azonnal rá is rakhatjuk a szendvicsre, amire ezek után tök felesleges bármi mást tenni.

Kő-papír-olló

Minden fontos vitatéma legjobb eldöntését is megtalálta a játékelmélet, ami pontosan körbeírja, mit kell akkor mutatni, ha a legnagyobb valószínűséggel szeretnénk nyerni. A megoldás a következő: ha nyertünk egy kört, akkor azt kell mutatni legközelebb, amivel az ellenfelünk bukott, ha pedig vesztettünk, azzal kell visszatámadni, ami az előző körben egyáltalán nem szerepelt.

Mosogatógép feltöltése

Azt hitte, hogy logikusan átláthatja, mit hova kell pakolni? Az alábbi videó alapján valószínűleg baromi rosszul gondolta eddig.

Sörbontás bontó nélkül

Végre egy valóban fontos téma! Biztosan sokan dühöngtek már, hogy a söröskupak csapkodásával sikerült leverni némi lakkot az asztalról, de ha ügyesek és kitartók, akkor mostantól egy darab papírral elintézhetik a problémát.

Vetkőzés

Nem csak önt untatja a zavaróan hosszú idő, amit egy póló levételével kell tölteni, de szerencsére az internet erre is mutat alternatívát.