Lauren Mitchell, 32 éves New Jersey-i tanárnő a 15 éves diákjával, egy lánnyal feküdt le – írja a Mirror. A tanárnőt letartóztatták, szexuális zaklatás és gyermek veszélyeztetése miatt bíróság elé kell állnia július 7-én. 

A Dr Lena Edwards Academic Charter Iskola tanárnője az otthonában feküdt le a diákjával, az, hogy az állítólagos nemi aktus hogyan derült ki, egyelőre nincs információ. Egy iskolai kirándulás után szólt a rendőrségnek az iskola vezetősége az ügyről, állítólag párként látták együtt a tanárnőt és a diáklányt – erről fotó nem került nyilvánosságra. A tanárnő egyébként házas, jelenleg a Bergen Megyei Börtönben ül, 150 000 dolláros (41 088 000 Ft) óvadék ellenében szabadulhat. 

A rendőrség még nyomoz az ügyben, az már biztos, hogy helytelen szexuális viselkedésként kezelik az ügyet, amit a diák életkora is súlyosbít: 15 évesen még kiskorúnak számít.  A Daily Mail szerint legalább egyszer orális szex volt köztük, a feltételezett tiltott kapcsolatot a tanárnő kollégái vették észre, és azonnal értesítették a rendőrséget. A Bergen Megyei Seriff hivatala nyilatkozatot adott ki az ügyben, részleteket nem közöltek, csak azt, hogy június 19-én tartóztatták le a tanárnőt, aki feltélehetően legalább egyszer szexuálisan érintkezett egy 15 éves diákjával.