A Pornhub saját statisztikái nélkül unalmasabb lenne világ, itt egy újabb, amelyben arra keresték a választ, milyen fétisek vannak még a BDSM mellett, amit nagyon sokan szeretnek. Így jutottak el a dohányzáshoz, és azon belül is a füvezéshez. A fű és a pornó egy ponton találkoznak az oldalon: a smoking, sex, high, girl, smoke, teen keresőszavak előkelő helyen szerepelnek a marihuánával és a szexszel kapcsolatos legtöbbet használt keresőszavak listáján.

Azt is megnézték, kik azok az előadóművészek az oldalon, akiknek a nevével kapcsolatban keresnek füves pornót. Pinky (+18), Madison Ivy és Christy Mack állnak az első három helyen. Főleg a férfiak keresnek rá a füves pornóra, nagyjából 117%-kal több férfi, mint nő, a 18 és 24 éves korosztályból – a 35 felettiek erre nem igazán keresnek a pornómegosztó oldalon. Ez az adat nagyjából összefüggésben is áll az amerikaiak marihuánafogyasztási szokásaival: a férfiak 50%-kal nagyobb valószínűséggel használják, mint a nők, főleg a 18 és 24 éves korosztályra jellemző. 

Arról is készült egy statisztika, hogy melyek azok az országok a világban, ahol nagyon érdeklődnek, és ahol alig mozgat meg bárkit is a füves pornó. Szlovénia az első helyen áll, Costa Rica és Izrael következik a sorban, minket, magyarokat nem érdekel a téma, ahogy a japánokat és a mexikóiakat sem.