Sajnálatosan zárult egy alapvetően nagyon klassznak induló függetlenségnapi buli az Egyesült Államokbeli Maine Calais nevű városában – írja a NYDailyNews.

A 22 éves Devon Staples nagy mókamester hírében állt, így barátait nemigen lepte meg, hogy a férfi azzal hülyéskedett, hogy úgy csinált, mintha a saját feje tetejéről akarná kilőni a tűzijátékot. Sajnos túl közel volt egy meggyújtott öngyújtó, így valóban az ő fején robbant, aminek robbania kell.

„Én értem oda elsőként" – mesélte a lapnak a szerencsétlenül járt férfi testvére. „Nem rohantunk vele kórházba.  Devonból addigra már nem maradt semmi. Ez egy bizarr baleset volt... De Devon nem az a típus volt, aki hülyeséget csinál. Ő általában csak úgy tett, mintha hülyeséget csinálna, hogy megnevettesse az embereket."

Devon Staples Orlandban élt, korábban a  Disney Worldnél dolgozott. Különböző rajzfilmfiguráknak öltözve szórakoztatta a gyerekeket, de halála előtt kutyasétáltatóként kereste a kenyerét éppen.

Az elmúlt hét bővelkedett a hasonlóan szürreális balesetekben, egy delfin Kaliforniában rendezett vérfürdőt, egy nő pedig szándékosan beugrott a krokodilok közé. A legszomorúbb bizarr baleset azonban egy 5 éves kislány halálával végződött, miután egy tokhal ugrott a vízből a csónakjukba.