Összegyűjtöttük a leglucskosabb, legerotikusabb filmjeleneteket, amelyek ilyen-olyan módon kapcsolódnak az ételekhez, ön pedig döntse el, melyiket tartja a legszexibbnek! Bejön Jennifer Beals hússzopkodása? Vagy inkább Kim Basinger tejivására izgul fel teljesen?

9 és 1/2 hét

A filmtörténelem egyik legismertebb foodporn jelenete kétségkívül Kim Basinger és Mickey Rourke nevéhez fűződik az 1986-os filmből. Annak idején lehet, hogy szexinek tartották, hogy a színésznő torkán minden szart ledugdos a filmbeli partnere, mára viszont már az egész jelenet nevetségesen szürreális.

Amerikai pite

1999-ben a szűz kamasz,  Jim Levenstein a tomboló hormonok hatására kattant rá az anyja által sütött, gőzölgő pitére, miután az egyik haverja azt mondta neki, ez hasonlít a legjobban a puncira. Természetesen ez is csak egy film, bár biztosak vagyunk abban, hogy ennek hatására akkoriban sok pite járt pórul – nemcsak Amerikában.

Flashdance

Kim Basingerék jelenetéhez hasonlóan ma már iszonyú kínos látni Jennifer Beals alkotását is az étteremben, amikor húscafatokat próbál erotikusan tépkedni, sőt, szopni. 1983-at írunk, rossz belegondolni is, hogy anyáink talán ezzel a trükkel vitték ágyba apáinkat.

Prérifarkas Blues

James Van Der Beek és Amy Smart erotikus jelenete azért már jóval lazább, bár itt is egy elég béna ötletet lőttek el a rendezők: a színésznő tejszínhabbal fújja le a melleit és a punciját, úgy jelenik meg partnere előtt és kínálja fel magát desszertnek.

Szerelmes asszonyok

Az 1969-es filmben a szerelmi kapcsolatok érzéki és érzelmi oldaláról, a személyiség kibontakozásáról és feladásáról szól, két pár történetén keresztül a századforduló elején.Az alábbi jelenetben Alan Bates mutatja be, hogyan kell fügét enni, amit egy női nemi szervhez hasonlít.

Szeress Mexikóban

Az 1992-ben bemutatott film főszereplője, Tita rájön, hogy a főztje mágikus hatással bír. Sajátos módon vesz elégtételt amiatt, mert szülei nem engedik férjhez menni: főztjével manipulálja a többiek érzelmeit. Jelen esetben fürjet készít rózsaszirom-mártással, és az asztalnál máris felforrósodik a hangulat.

Tampopo

A kultikus japán film tele van érdekes és bizarr jelenetekkel, de a legismertebb rész az, amikor a férfi és a nő egymás szájába köpdösik át a tojássárgáját.

Változó világ

Nem vagyunk benne biztosak, hogy manapság sok tizenéves fiú gyakorol a pitével, de az tuti, hogy a lányok még mindig vagy banánon vagy répán tanulják a szopást. Nem volt ez másképp a nyolcvanas években sem, nézze csak meg az alábbi jelenetet 1982-ből!