Walter Palmer tényleg elintézte pár nap alatt, hogy ő legyen az első számú közellenség: az egy dolog, hogy a civilben fogorvosként dolgozó férfi egy védett oroszlánt ölt meg különös kegyetlenséggel csak úgy hobbiból, de most kiderült, hogy a múltjában éktelenkedik egy másik különösen ellenszenves folt is, mégpedig egy szexuális zaklatás – írja a Mirror.

Palmer 80000 fontot, azaz majdnem 38 millió forintot fizetett ki egy volt alkalmazottjának 2005-ben. Az asszisztenseként dolgozó nő állítása szerint rendszeresen zaklatta verbálisan és fizikailag is. A férfi elég gazdagnak tűnik mondjuk, mivel a Cecil névre hallgató oroszlán megöléséért 15 millió forintot fizetett ki nagyjából Zimbabwében.

Walter Palmer túlzás nélkül anglia egyik leggyűlöltebb figurája lett, a fogorvosi rendelője elé plüssállatokat és egy kedves “rohadj el a pokolban” feliratot rakott a védett állatok megöléséért felháborodó tömeg, de az otthona előtt is volt tüntetés, ahol egyszerűen a “gyilkos” szót skandálták.

Az elég valószínű, hogy az 55 éves férfi meg fogja kapni a követelt bünteétést, mivel Zimbabwében akár 15 évet is kaphat az, aki védett állatot gyilkol meg.