Kate Sell egy 43 éves nő, akivel nagyon szomorú dolog esett meg, pedig az életében minden rendkívülien jónak látszott, a fotóügynökség, ahonnan a róla készült képeket szereztük, például azt állítja, pár héttel balesete előtt még Barbadoson nyaralt férjével.

Úgy tűnik, az élete már-már tökéletes volt, hiszen volt egy ilyen gyönyörűséges fehér színű selymesnek látszó pulóvere is, és volt elég szabadideje a családjára is:

De hiába a szép pulóver, hiába Barbados, ha Kate Sell, a 43 éves kozmetikus egy szomorú vasárnap éjjel arra ébredt, hogy alvajárás közben leesett a lépcsőn, és nem tudja mozgatni a testét.

Rögtön kórházba szállították, ahol kiderült: számos gerinc- és bordasérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja és a csuklója is. Azt egyelőre nem tudni, felépül-e, de reméljük, igen, mert a fotók eredeti képaláírása egy szóban azt is megemlíti, hogy a nőnek van már egy unokája, és hát hogyan főz finom babgulyást és köt szép pulóvereket egy lebénült nagymama mégis?

Hát éppen olyan hangulat olvasható le a nő arcáról, amennyire szomorú az élet. Az élet szomorú, a sors kiszámíthatatlan, vigyázzon hát magára!