A cikkünkben elhelyezett képeken Gayle Newlandet láthatják, aki egy meglehetősen szövevényes párkapcsolati helyzet miatt jár most bíróságra. Mint a Daily Mail írja, az interneten ismerkedett meg egy nővel, üzenetváltásaik során egy fiktív, Kye Fortune nevű férfinek adva ki magát.

A 25 éves, nem nevesített nő most azt mondja Newlandről, hogy szexuálisan bántalmazta őt egy műpénisszel. Kapcsolatuk nem így kezdődött: 2013 februárjától júniusig többször találkoztak hotelszobákban, illetve a nő lakásán. Napoztak, illetve tévéztek, eközben pedig a nő szeme végig be volt kötve. Hogy a teste érintése se keltsen gyanút, Newland fürdőruhában és gyapjúsapkában jelent meg a találkozókon, a melleit pedig lekötözte. Mindezt, illetve a szembekötési kérését azzal indokolta, hogy egy kórházi kezelés miatt szégyelli a megjelenését. 

Több alkalommal szexeltek, az álláspontjaik erről teljesen eltérnek. Newland azt mondja, a nő tudta róla, hogy ő is nő, közösen élték ki a fantáziáikat, így, bár ötrendbeli szexuális bántalmazásért jelentették fel, ártalmatlannak vallja magát. Áldozata viszont azt mondja, hogy fogalma sem volt arról, hogy nem egy férfivel találkozgat, és egy műpénisz segítségével létesít szexuális kapcsolatot – ettől pedig most rosszul van.

Akárhogy is, legkevesebb száz órát töltöttek együtt, mielőtt kiderült volna, hogy a férfi igazából nő. Közös filmnézésükről azt mondta, „nem mondanám, hogy néztem, mert egy maszk és egy sál is volt rajtam [a szeme előtt]. Hallottam a filmet. [...] Az egész film alatt beszélgettünk, csókolóztunk, összebújtunk, jó volt. [...] Annyira elkeseredetten vágytam arra, hogy szeressenek.”

Kiderült, hogy a kezdettől, fenntartások nélkül elhitte Newland magyarázatát arról, miért nem szeretné, hogy lássa őt, ezért nem is tekintette furcsának a kérését. De most már azt kívánja, bár hamarabb levette volna a maszkot. Amit egy közös autózásukkor is viselnie kellett, de „Kye” ráadott egy napszemüveget is, hogy ne legyen olyan furcsa.

Newland általános iskolás kora óta tudja magáról, hogy leszbikus, elmondása szerint ezt a férfiprofilt tinikorában hozta létre a Facebookon, hogy nőkkel ismerkedjen.

A teljes történetet tehát itt olvashatja el. A tárgyalás folytatódik.