A nevadai Love Ranch bordélyban Lamar Odom ötnapos élményszolgáltatást vett igénybe, amit hitelkártyával fizetett. Az éjjel-nappal tartó szexért és a társaságért összesen 75 000 dollárt, azaz több mint 20 millió Ft-ot fizetett. A szemtanúk szerint a kosaras nagyon szomorú volt, és azért ment a bordélyba, hogy kiöntse a lelkét. Az öt napból hármat tudott csak élvezni, eszméletlenül találtak rá a bordélyban

A bordélyház tulajdonosa, Dennis Hof azt nyilatkozta az NBC Newsnak, hogy a csomagban az is benne van, hogy a szex mellett együtt főznek, együtt néznek tévét, együtt mennek el ebédelni, vacsorázni, azaz kvázi pár napra egy barátnőt kapott Odom. A történetben a legszomorúbb, hogy Lamar Odom a prostituáltaknak az összeomlott házassága miatt sírt, és fotókat mutatott nekik Khloe Kardashianről. 

A Los Angeles Lakers egykori játékosa két szexmunkást vásárolt meg az ötnapos élményszolgáltatásban, Ryder Cherryt és Monica Monroe-t. A lányokkal napokat töltött együtt, az eddig kiszivárgott információk szerin herbal viagrával és kokainnal igyekezett fokozni a hangulatot. 

A kosaras szomorúnak tűnt a társasága szerint.  „Mutatta a lányok fotóit, ahogy együtt vannak, és kiöntötte a szívét. Nemcsak a szexért volt ott, szüksége volt arra, hogy kisírja magát, társaságra vágyott. Elveszettnek tűnt" – mondta egy névtelen informátor a Nwonline-nak. Állítólag a teljes testmasszázs is kevés volt, hogy Lamar Odom ne keseregjen a házasságán.

Khloe Kardashian 2013-ban adta be a válópert, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, de hivatalosan még nincs véglegesítve a válásuk. Akkoriban már pletykáltak arról, hogy Lamar Odom drogproblémái miatt mehetett tönkre a házasságuk, feltehetően félre is lépett a férfi.