A The Tab magazinban jelent meg William Lloyd vallomása arról, miért nem hajlandó a barátnője lába közét szájjal és nyelvvel megérinteni. A fiatalembert gyakorlatilag traumként érte, hogy annyira jól teljesített élete első és azóta is egyetlen nyalásánál, hogy a nő ejakulált. 

Az orális szexet mellőző William Lloyd a vallomását egy rövid, de velős bemutatkozással kezdi, azt részletezi, hogy a már ittas baráti társaságokban, ahol szinte mindenki őszintén beszél a problémájáról, ő is el szokta mondani, hogy nem szokott nyalni. Általában megdöbbenés fogadja a vallomását, és ő ezt őszintén furcsának tartja. Katolikus neveltetésben részesült, miközben már jól ismerte a pornóipart, majd kamaszkorában találkozott egy lánnyal, akivel összejöttek, azonban soha, de soha nem nyalta ki.  A pontos okát nem tudja, de elkezdett azon aggódni, hogy mi van, ha soha nem fog kinyalni senkit? 

Aztán úgy döntött, hogy az aggódás helyett inkább kutatni kezd a témában, feltúrta a lánymagazinokat, az életmódmagazinokat, és egyszercsak megtörtént. Erőt vett magán, és kinyalt egy nőt. Azóta se csinálta ezt sokszor, szó szerint idézve ennek okát:

„amikor először kinyaltam egy lányt, az egész arcomat teleélvezte, forró, ragacsos és nedves volt. Másnap a szemem viszketett és száraz volt, úgy tűnt, mintha valami vörös levesben úszna" – írja. 

A baráti társaságában akárhányszor szóba kerül a nyalás témája, a haverjai általában arról beszélnek, hogyan kell ezt tökéletesen csinálni, mintha mindegyikük a legjobb lenne abban. ő azonban kitart az álláspontja mellett, nem csinálja, és kész. A nők reakciója erre állítólag a csalódottság, de harag nincs bennük. 

A végén arról értekezik, lehet-e azon változtatni, kinek milyen az ízlése az ágyban, természetesen mindezt azután, hogy ha valaki ráébred, mi az, amit szeret és mi az, amit nem. A válasz egyértelmű: ha valaki nem akarja, ne csinálja, az orális szex nem kényszer, és nem kell csak tisztességből végigcsinálni, ha valaki nem akarja. Ebből ugyanis semmi jó nem sülhet ki.