A Pornhub arra volt kíváncsi, milyen a napi forgalom a pornóvideómegosztón, ezért a Tech Insiderrel karöltve csodás grafikonokat készítettek a pornónézési szokásokról. Sajnos csak az Egyesült Államokbeli pornófogyasztók szokásai láthatók, de az elemzéseket nézve nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy ez máshol is ugyanígy történik nap mint nap. 

Hétköznap munkaidőben is

Hétfőtől csütörtökig semmi különös változást nem mutat a pornóoldal statisztikája, a hétköznapokon este 10 és éjfél közt csúcsforgalom van az oldalon. Napközben a déli órákban is sokan csapják fel a Pornhubot, majd délután 5 és 8 óra között visszaesik a forgalom. Ez nagyjából megfelel annak, hogy a munkahelyen az ebéd utáni időszakban lazulnak egy kicsit a felhasználók, majd a nap végén kicsit belehúznak a munkába, hazamennek, akár családi életet is élnek, majd este 10-kor a gép elé ülnek. 

Hétvégén hajnalban

Mindez csak csütörtökig történik, mert péntektől vasárnapig egész mást mutatnak a számok. A péntek esti forgalom a pornóoldalon 20 %-kal esik vissza a hétköznap estékhez képest, és este 10 és 11 között gyakorlatilag alig pornózik valaki az Államokból. Ez az időszak egészen hajnali egy óráig tart, amikor megugrik a forgalom az oldalon, és két órán keresztül ismét rengeteget élvezik a Pornhub videóit. Szombat este ugyanez a helyzet, este 10-kor senki se jár a pornóoldalon, majd hajnalban, amikor feltehetően hazaértek a bulizásból, ismét gép elé ülnek a pornófogyasztók. A vasárnap is egészen más, mint a hét többi napja, délelőtt 11 óra körül megugrik egy kicsit a mutató, majd visszaesik, és este se nagyon térnek vissza az oldalra a pornót kedvelők. Úgy tűnik, kiheverik a hétvégi bulizásokat, hogy frissen ismét elkezdjék a hetet.